עדכונים

Meytar 888

New member
רן בוואי ב10../images/Emo70.gif

היום מיד אחרי השיר שלנו יש על רן ב"וואי ב10" עם מסיבת הסיום של הפסטיגל. לא לפספס

Meytar 888

New member
כתבה על אניה עם אזכורים

http://www.nrg.co.il/online/7/ART1/533/429.html "רומן מתוקשר: רק ב"שיר שלנו", עם רן דנקר. במציאות היא עדיין לא סיפחה לעצמה שום זוגיות עם מישהו מהביצה המקומית שלנו. " "כתבה ספר ילדים: לא ממש. אבל היא כיכבה יחד עם רן דנקר במחזמר "צלילי המוזיקה". ודנקר, כידוע, הוא מלך הילדים. ומזה יוצא שיש סיכוי שהיא יכולה לכתוב ספר ילדים מתישהו." "הפציעה בריאליטי/טלנובלה: אחרי שנים של משחק בסדרות דרמה, סרטים והצגות תיאטרון, בוקשטיין הצטרפה לעונה השלישית (והמשיכה לרביעית) של "השיר שלנו" בתפקיד האהבה הגדולה של רן דנקר." "שיחקה אותה בחו"ל: לאחרונה דיבבה את התפקיד הראשי בסרט "ארתור והמינימונים" (לצידם של גידי גוב ורן דנקר) בבימויו של הבמאי הצרפתי לוק בסון. בשבילנו זה נחשב. " יש גם תמונה.

Meytar 888

New member
איזכור ב"לאישה"

"רן דנקר זכה במקום הראשון ( עם 35 אחוז ) בסקר שערך ערוץ "ניקולודיאון" לבחירת המנחה החדש לערוץ. לא מפתיע, אבל שנינט טייב תקבל רק 2 אחוז?! אחרי דנקר במקום השני - עדי הימלבלוי ושרית קרפ ( פליטת "נולד לרקוד" ), שהאח של נינט, אייל טייב, מייצג היום. ואחריהן לפי הסדר: אושרי כהן ואניה בוקשטיין. סוגרים את הרשימה: אגם רודברג, עופר שכטר וכאמור, נינט."

0o0o loren o0o0

New member
אעאע איזה חמודד!!!../images/Emo55.gif

אני מוכנה לבוא איתוו!!!! חחח והוא היה באמת מהמם שם...
מיתרי-את פשוט מלכה

Meytar 888

New member
אני אלך איתוו../images/Emo70.gif../images/Emo3.gifחולה עלייך../images/Emo13.gif

וההורים שלי הסכימו לי ללכת למסיבההההההההההההההההההההה:]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

0o0o loren o0o0

New member
אעאעעעע סבבה לך../images/Emo13.gif../images/Emo55.gif

שמחה בשבילך....
ו....תכף אני אפרסם ת'ברכה.... נכון שאת מביאה לי חתימה מרן אם את יכולה?!?![את הולכת לפגוש אותו ב-2 מקומות בקרוב....
] ואני חולה עלייך יותר

gal255

New member
אני חושבת שהפרסומת הזאת מטומטמת

הם קודחים לנו במוח עם שתי הסדרות האלו, הם ממאיסים אותן על הצופים. אבל כמובן, איך אפשר לסרב לעוד הזדמנות לקבל כסף על חשבון הסדרה הזאת? חשבתי שהיומנים היו השיא של המסחור של הסדרות האלו, אני לא אתפלא אם ייצא גם אלבום מדבקות. חבל שאנשים ביס לא מבינים שיש סדרות לא ממוסחרות שהרבה יותר כיף לצפות בהן. אני לא מאמינה שרן, נינט, ומייקל לואיס מביכים את עצמם ככה.

למעלה