עדכונים

Meytar 888

New member
לוח שידורי גלגל''צ למחר

06.05 מדינה בדרך עם ערן אליקים 09.05 מתגלגלים עם הדס אהרן 12.05 קולות החיילים השירים שבוחרים חיילי צה"ל, עם אסף צ'רנילס 13.05 הבחירות שירים על פי בקשות מאזינים תא הטלמסר לבקשות: 7653597-03. 16.05 אוטונומי עם נעמי רביע. 18.05 נעים עם גידי שפרוט 20.05 סינגלס המדריך למוסיקה חדשה עם הדר מרקס 22.05 הקצה עם איל 'קוואמי' פרידמן 24.05 שתיקת הכבישים עם נעמה חן 02.05 מוסיקה 4 שעות של מוסיקה מצוינת.

LORENYY

New member
מלכהההה!! ../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif

יאאא אז יהיה לי איפה לשמוע ת'סינגל מחר בע"ה, חשבתי שאני אצטרך לחכות שהוא יעבור ת'פלייליסט של גלגלגל"צ
ובקשר לסאות'פארק-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ראיתי את זה היום גם ברשמי של הראל, וזה כ"כ אבל כ"כ לא דומה. אפאחד!
למרות שאביב גפן מזכיר לי קצת את הסולן של שייגעצ, יובל מנדלסון, לא? O_ם

יוב101

New member
רן כתב ברשמי../images/Emo99.gif

http://rand.serv-il.co.il/?showtopic=11697 ולעצלנים
זה כבר ממש פה! איזה התרגשות!!!!!!!!!!!!!!! אני ממש מתרגש... אני לא נרדם בלילה מהתרגשות!! אתם יודעים, עד עכשיו עשיתי דברים שאהבתי אבל הם לא היו הלב שלי!! פה מדובר בדבר הכי חשוף בעולם, אני שם את הרגש ושר!! וזה כל כך שונה ממה שעשיתי עד היום כי על הפריוקט הזה יש לי אחריות!! למרות שעילי כתב ואנחנו צמד.. זו הרגשה ממש אחרת, הרבה יותר חזקה.. אני מאמין שחלק ממכם שהיו שותפים לאיזו יצירה כלשהי{לא חייב להיות אומנות} יודע איזה הרגשה כייפית זו הרגשת עשייה!! ואלו שעוד לא יודעים מחכה להם הרגשה נעימה אני רואה וקורא איך אתם מחכים לסינגל וזה מחמם לי את הלב! יש כל מיני אנשים שאומרים לי, מה?! איך פתאום הפכת לזמר?!! איך הקהל יקבל את זה פתאום?? ואני רואה אתכם, וזה כל כך מרגש לדעת שאתם איתי פה אני מקווה שתהנו.. אני אוהב אתכם ואומר לכם תודה ע נ ק י ת ! ! ! ! ! ! שלכם תמיד, רן

LORENYY

New member
כן, ראיתי ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

כמה שהוא מתרגש

יוב101

New member
כן, איזה חמוד..../images/Emo99.gif

אופס לא ראיתי ששמו את זה...מצטערת...

יוב101

New member
אזכורים במעריב לנוער

1. כתבה- הם עשו כתבה כאילו מה יהיה עם רן במשך השנה הזאת (כמובן הכל המציאו
) עמ' 12-14 2.פוסטר אמצע עם תמונה של רן והמילים של "שווים" התמונה הזאת
3.תמונה שהקדישו ב"הפסקת 10" בעמ' 55

LORENYY

New member
קראתי חלק מהכתבה ברשמי של הראל. ../images/Emo13.gif

חחחח בואנה הם מטורפים לגמרי. הראל ורן חברים טובים, והם לא הולכים להיות יריבים, חס ואגס!
תודה רבה רבה מותק שלי

gal255

New member
ביקורת על הסינגל

פה לא קטלו כמו שציפיתי, ויש כמה נקודות שהם צודקים בהן.

למעלה