06.05 מדינה בדרך עם ערן אליקים 09.05 מתגלגלים עם הדס אהרן 12.05 קולות החיילים השירים שבוחרים חיילי צה"ל, עם אסף צ'רנילס 13.05 הבחירות שירים על פי בקשות מאזינים תא הטלמסר לבקשות: 7653597-03. 16.05 אוטונומי עם נעמי רביע. 18.05 נעים עם גידי שפרוט 20.05 סינגלס המדריך למוסיקה חדשה עם הדר מרקס 22.05 הקצה עם איל 'קוואמי' פרידמן 24.05 שתיקת הכבישים עם נעמה חן 02.05 מוסיקה 4 שעות של מוסיקה מצוינת.
זה כבר ממש פה! איזה התרגשות!!!!!!!!!!!!!!! אני ממש מתרגש... אני לא נרדם בלילה מהתרגשות!! אתם יודעים, עד עכשיו עשיתי דברים שאהבתי אבל הם לא היו הלב שלי!! פה מדובר בדבר הכי חשוף בעולם, אני שם את הרגש ושר!! וזה כל כך שונה ממה שעשיתי עד היום כי על הפריוקט הזה יש לי אחריות!! למרות שעילי כתב ואנחנו צמד.. זו הרגשה ממש אחרת, הרבה יותר חזקה.. אני מאמין שחלק ממכם שהיו שותפים לאיזו יצירה כלשהי{לא חייב להיות אומנות} יודע איזה הרגשה כייפית זו הרגשת עשייה!! ואלו שעוד לא יודעים מחכה להם הרגשה נעימה אני רואה וקורא איך אתם מחכים לסינגל וזה מחמם לי את הלב! יש כל מיני אנשים שאומרים לי, מה?! איך פתאום הפכת לזמר?!! איך הקהל יקבל את זה פתאום?? ואני רואה אתכם, וזה כל כך מרגש לדעת שאתם איתי פה אני מקווה שתהנו.. אני אוהב אתכם ואומר לכם תודה ע נ ק י ת ! ! ! ! ! ! שלכם תמיד, רן