עדכונים

Digi Lista

New member
עדכונים../images/Emo88.gif../images/Emo191.gif../images/Emo152.gif

הגיע הזמן להפסיק להתעצל אז לפחות מבחינת חובות נראה לי שבערך סיימתי... הכנסתי את הסקר של מיליהו-אבל לא היה מקום לכול הדיג'יגורלים מכול העונות ככה שאם צריך אז או שנצביע ונפתח דיון גם על אלה שלא נמצאים ומגיע להם ספין אוף לדעתנו או שנפצל את הסקר לכמה סקרים לפי עונות,מה אתם אומרים?... מעבר לזה הכנסתי את כול הפרקים של הפיק של מיליהו למאמרים בקטגוריה מיוחדת וגם את המכתבים הכנסתי בקטגוריה מיוחדת...אבל אני דיי מאמינה שיש עוד מה להכניס מבחינת מאמרים ואני אצטרך עזרה בלרכז את הכול,אז כול מי שיודע על משהו שיהיה נחמד שיכנס(או שהבטחתי באיזשהו שלב שאני אכניס...)מוזמן לשרשר לכאן כדי שאני אוכל באמת להכניס הכול ולא לקפח שום דבר...ואם אתם רוצים תמונות מסוימות ליד מאמרים אתם מוזמנים להגיד גם(ולשרשר לכאן במידה ויש תמונות ספציפיות) ואני אשמח להוסיף. מה שכן רציתי לעדכן שיש במאמרים אצלנו כולל אלה שהכנסתי עכשיו כמות שכוללת 525 מאמרים בסך הכול,נכון שיש מקומות שיש בהם יותר אבל מדובר בהחלט בכמות מכובדת(כן תגדל...)ורצוי להמשיך במגמה,כמו שאומרים שנזכה לשנה הבאה-עד 1,000 מאמרים לפחות
תוצאות הסקר הקודם(ואלוהים מסתבר שהוא מ2004,איזו פאדיחה): שאלת הסקר הייתהמה הכובע או כיסוי הראש המועדפים עליכם מבין אלה שחבשו הדמויות השונות לאורך העונות? והתוצאות... עם 0 הצבעות הכובעים של טומי וקאזו. יולי תיקו עם עצמה(קסדה מול מטפחת) עם קול אחד לכול אפשרות. מיד אחר כך קופצים לבנדנה של קוג'י ולקסדה של סורה עם 5 הצבעות. צמוד אליהם עם 6 הצבעות הכובע של טאקויה. הכובע טמבל של טי.קיי והכובע הורוד של מימי עם 7 הצבעות כול אחד. המנצחים הגדולים הם הכובע של קואיצ'י והכובע הירוק של טי.קיי עם 8 הצבעות
,אבל מסתבר שהם לא ממש זוכים כשלאותו מספר קולות הגיעה גם האפשרות "אף אחד מהם,כולם מכוערים.",כנראה שהכובעים לא ממש להיט...
סך הכול השתתפו בסקר 56 מצביעים(לא הרבה יחסית לתקופה הארוכה בה רץ הסקר,אבל תמיד היינו פורום מאוד קטן)...ובהזדמנות זאת אני מבקשת
שלקח כול כך הרבה להחליף סקר(אתם תמיד מוזמנים להציע סקרים משלכם,האמת שהייתי בטוחה שאנחנו עוזבים את הפורום ואין סיבה להשקיע ברעיונות...
)ומקווה שהפעם יקח פחות זמן עד שנחליף סקר... תהנו,תזמו ושיהיה לכולם יום

את מוותרת מהר מדי...

ולפני כמה זמן הצצתי בסקר (כשחיפשתי רעיונות לסקר חדש) וראיתי ששכחת את המשקפת! היא בטוח הייתה מנצחת...והכובע של קואיצ'י באמת יפה
ועכשיו אני אלך לראות מה עשית במאמרים. אל תדאגי, אני אחזור עם מלא תלונות!

Digi Lista

New member
משקפת זה לא כובע...

אני מחכה לתלונות
אני לא מוותרת מהר אבל אני לא רוצה להגיע למצב שבגלל שהסדרה נגמרה והפורום כבר קיים מ2002 לא יהיה מה לחדש והפורום יהיה יבש וריק או מפוצץ באוף בצורה קיצונית ואז יסגרו אותו בכפייה כי הוא פשוט יגסוס,כולם יתבגרו ויעזבו(קשה לי להאמין שמישהו מתכנן להישאר לנצח...) ולא תהיה ברירה אחרת ובגלל זה אם כבר אני מעדיפה שאנחנו נהיה אלה שיתנו את ההוראה לסגור אותו עוד לפני הגסיסה כדי לסיים בצורה טובה...מצד שני כבר כול כך הרבה פעמים אמרנו שנסגור אותו ונעבור למקום אחר(לא ממש החלטנו לאן...) ואנחנו עדיין כאן ככה ש...

Digi Lista

New member
אגב מיתר...

כתבתי מגילה מפוצלת לשלוש הודעות(כרגיל,לא הספיק לי המקום
) בשרשור אוף והגבתי למה שכתבת

Digi Lista

New member
נזכרתי בעוד משהו...

אירועים שקורים השבוע: יום שלישי ה14.2-ולנטיין דיי(ויום אחרי היום הולדת של אחי האמצעי),כרגיל הרעיונות הקבועים... יום שישי ה17.2-יום הולדת למיליהו וטלי(ולאחי הקטן)לא לשכוח! וכמובן שכול מי שמקבל/קיבל תעודות מוזמן לספר(וגם מי שלא אבל בכול זאת יש לו משהו לספר)

Digi Lista

New member
משקפת לא ממש מכסה את הראש...

היא על הראש אבל לא הייתי קוראת לה כיסוי ראש...יש לי רעיון-הסקר הבא יהיה "האם לדעתכם משקפת היא כיסוי ראש ואם כן האם היא יכלה להיכלל בסקר על כיסויי הראש?"

למעלה