../images/Emo41.gifפרטים חשובים על ג'סטין וקמרון../images/Emo41.gif
קראתי ב-GO,במוסף שמצרפים כתבה קטנטונת על ג'סטין עם כמה פרטים חשובים,החלטתי לכתוב כאן,אמנם קצת באיחור,אבל הנה
"
הרומן של "טימברקם" מכאיב,בעיקר לקמרון דיאז. ג'סטין טימברלייק מצהיר שהוא לא רוצה להתחתן,שאין לו שום עניין בילדים-בכלל,עכשיו נורא חשוב לו לדבר על האלבום החדש. סיפור אהבה מייבש. משפטים עיקריים מהכתבה[הקלדתי את הדברים העיקריים
]-
קמרון דיאז כבר בת
33. חברי הכוכבת מספרים שהיא כבר מתה להתחתן עם ג'סטין
(25),אבל הוא לא בדיוק מתלהב מהסיפור וכבר לא ממש מתייחס אליה באותה אהבה וכבוד שרחש לה פעם.
בתוכנית האירוח של
ג'יי לנו ג'סטין היגג על כמה שהיחסים של קמרון ושלו מושלמים כפי שהם ושהוא לא צריך להחליף טבעות בשביל להיות מאושר. הוא גם רמז שהנישואים יהרסו את חיי המין שלו-"נישואים?? הבעיה איתם היא שאנחנו אוהבים לעשות סקס! למה שנהרוס דבר טוב ונתחתן?",כשקלט שאף אחד לא הבין את הבדיחה הוא מיהר לצעוק- "זאת הייתה בדיחה גרועה,בדיחה גרועה!!". אני די תוהה,כי השיר
My love בעיקר מדבר על חתונה ונישואים. מוזר,לא?
על האקסית המיתולוגית,
בריטני ספירס- קמרון וג'סטין רבו בטירוף במסעדה איטלקית בניו יורק,אחרי שהוא צחק עליה שהעתיקה מבריטני כשצבעה את השיער לחום. קמרון נעלבה ושבוע אח"כ עשתה תוספות שיער,אבל לכו תדעו איך היא הרגישה באותו הרגע.
החברים של ג'סטין סיפרו לשבועון
"אס וויקלי" ש- "ג'סטין אובססיבי לגבי האלבום החדש שלו",מקורות דיווחו שג'סטין הגיע למסיבה שנערכה לכבוד האלבום החדש שלו בניו יורק- בלי קמרון ונראה ממש כמו רווק מאושר.
החברים מספרים - "הוא עסוק עכשיו בקריירה שלו,וקמרון ירדה למקום שני בסדר העדיפויות שלו".
ג'סטין התראיין למגזין הגברים
"GQ" והביא אותה במשל- "גברים הם כמו קופים.כשזה בא לנישואים וכאלה,יש לי את שני הכלבים שהם כמו ילדים בשבילי,אז אתה יכול לשאול אותם איך זה להיות המשפחה שלי. אני לעולם לא פוסל לגמרי,אבל למה להרוס דבר טוב?"
קמרון האשימה החודש צלם פאפרצ'י בטענה שניסה
להרוג אותה! מעשה שהיה כך היה: קמרון וג'סטין יצאו מבית של חבר בלוס אנג'לס וקלטו פפראצ'י שמצלם אותם מהשיחים,השניים החלו לצעוק ולרדוף אחריו,והוא נמלט למכונית שלו. כאן מתחילה מלחמת הגרסאות-הצלם טוען שנכנס למכונית כדי לברוח,וקמרון טוענת שהוא ניסה לדרוס אותה בכוונה. העניין הועבר לטיפול המשטרה המקומית."
[מתוך GO,GOssip,נובמבר 2006]