עדכונים

nava21

New member
עדכונים

בשבוע שעבר סיפרתי לכם שעשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית, חשבתי לחכות ולא ללכת לרופא עד שיגיע השבוע שבו איבדתי את ההריון הקודם (10) אבל אי הודאות גומרת אותי והדמיון משתולל, אז החלטתי ללכת כבר השבוע (7) ולא לחכות יותר כי- הטיעון המכריע: אם משהו לא בסדר עדיף לדעת כמה שיותר מוקדם. וקצת יש לי הרגשה שמשהו לא בסדר, חלק מזה זה בגלל שאין לי כמעט סימפטומים של הריון, פרט לעייפות (ובפעם הקודמת סבלתי מאוד מבחילות)ובכלל הידיעה שהרבה פעמים מתגלה משהו לא בסדר כפי שכולנו יודעים. יש לי תחושות סותרות לגבי חלוקת רגשותי עמכם כעת משום שלחלק מכם זה בטח הדבר האחרון שאתם רוצים לשמוע, צרות וחששות של בתוך הריון אבל אני חשה חלק ממכם וכנראה תמיד אחוש ומלבד זאת אשמח לשמוע תגובות ועצות בעיקר ממי שחוותה הריון אחרי...(סיון זה מכוון אלייך גם עזר לי מאוד מה שכתבת בתגובה להודעתי הקודמת). אני יודעת שאין הרבה דברים שיכולים להוריד את מפלס החרדה כעת אבל לחלוק אתכם זה כבר עוזר.תחזיקו לי אצבעות לקראת הרופא ביום שישי נאוה

karen01

New member
מזל טוב ובהצלחה

הי נאוה, מה שאני יכולה להגיד לגבי החששות, זה שהם יהיו כנראה לכל אורך ההריון. את תלכי לרופא והכל יהיה בסדר, ואז אחרי יומיים תתחילי לחשוש שאולי משהו קרה כי הרי עוד לא מרגישים כלום, וכך את עלולה לחיות מבדיקה לבדיקה. אם את מסוגלת, נראה לי שכדאי לנסות לחשוב חיובי, ולנסות להבין ולהאמין שההריון הזה הוא נפרד ולא תלוי בקודמו. אז יש את אותו סיכוי להפלה טבעית בשליש הראשון, ואותם הסיכויים למומים וצרות אחרות, אבל בסך הכל הסיכוי שזה ייגמר בשלום גבוה בהרבה. וכן, זה קל להגיד וקשה לבצע, אבל נראה לי שווה לנסות. זה שאת לא מרגישה תופעות ממש לא אומר כלום לגבי איכות ההריון וגורלו, ויעידו על כך בנות אחרות שעברו יותר הריונות ממני. מחזיקה לך אצבעות.

לנאוה...../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif

שלום נאוה... תחושותיך כל כך מובנות וטבעיות! יש משפט מאד נכון וחכם שאומר: מי שנכווה ברותחין נזהר בפושרים... או משהו כזה... כן, אחרי אבדן הריון קשה לנו לחשוב חיובי כמו זוג שלא חווה אבדן הריון, כי עברנו משהו...מאד לא נעים. לגבי חששותיך, כתבת: יש לי תחושות סותרות לגבי חלוקת רגשותי עמכם כעת משום שלחלק מכם זה בטח הדבר האחרון שאתם רוצים לשמוע, צרות וחששות של בתוך הריון אבל אני חשה חלק ממכם וכנראה תמיד אחוש ומלבד זאת אשמח לשמוע תגובות ועצות בעיקר ממי שחוותה הריון אחרי... אז דעי לך, אני חש כמי שמדבר בשמי וחושב שכך חושבים האחרים... אין לך ממה לחשוש לגבי שיתוף איתנו בהריון הנוכחי שלך. כולנו מייחלים לרגע בו שוב נהיה בהריון, בדיוק כמוך, ועצם העובדה שאת בהריון לא אמור לגרום לנו לכעוס/לקנא וכו´...להיפך, עם כל ההריונות שמסביבנו (בעבודה,משפחה וכו´) אני חש שלזוג שחווה אבדן הריון ההריון כחוויה הרבה יותר קשה נפשית ולכן כל עזרה מכל סוג תבורך! לכן, חושי חופשיה לבטא את תחושותיך והרגשתך בפורום הזה, כי כאמור אני מאחל לכולנו שכבר נגיע שוב לרגע בו נימצא במצבך. השיחות כאן יעזרו לך וגם לנו. כן, איננו מעונינים לעטוף עצמנו בבועה, כי הריונות מסביבנו יש כל העת, וחלק מתהליך ההתמודדות האישי שלנו הוא לקבל זאת ויותר מכך לפרגן, כי כפי שאמרתי קודם, לך באמת מגיע פרגון, תמיכה ואהבה! מקווה לשמוע ממך רק לטוב! תמיד איתנו.

אנחנו באותה סירה

כן, אנחנו באותה סירה. אני הפלתי הפלה טבעית בדצמבר האחרון, בשבוע 8. חיכיתי שני מחזורים ונכנסתי להריון שוב, מלאת חששות. בתחילת שבוע 8 (שלשום) שוב דימום בשעות הערב, וכאבים בבטן... הלכתי למיון. ישבתי שעתיים כי היה תור וכשהגיע תורי הרופא הלך לנתח. חיכיתי עוד שעה, כשאני חושבת בשביל מה, הרי במילא הפלתי. ואז הרופא הגיע, ועשה אולטראסאונד, ואמר משהו כאן לא בסדר, יש קרישי דם, ואני לא רואה את העובר, את בטוחה שכבר ראו דופק לפני שבוע? אוי, הנה, יש דופק! למחרת שוב הלכתי להיבדק ויש עדיין דופק. אז עכשיו אני נחה, ובניגוד לפעם הקודמת, השק לא נפל תוך כמה שעות (שזו חוויה טראומטית בפני עצמה, לראות את זה באסלה שלך). בהצלחה, אני מקווה שתחזיקי מעמד, כי העצבים הורגים גם אותי, אבל אני מסכיהמ שעדיפה הידיעה על אי הידיעה, ואת רואה - לפעמים יש הפתעות בחיים..

nava21

New member
ממש באותה סירה

דרך קשה (איזה שם בחרת) גם ההפלה שלי היתה בדצמבר ולמרות שלא בדיוק באותה דרך- לא היה דימום אלא הפסיק דופק ולכן עשיתי גרידה, כנראה באמת הצטלבו דרכנו- שיהיה לשתינו בהצלחה אמן

anatgri

New member
מזל טוב

ראשית נאוה, המון מזל טוב!!!!! כמי שעובדת בתחום וגם חוותה הרבה הרשי לי לכתוב לך שאין הריון אחד כמשנהו (בעניין הסימנים וגם בתוצאה) חשבי חיובי, קוי לטוב והאמיני שלמרות הקושי והחשש ניתן להצליח ובגדול אז היי ערה לחששות ופעלי אם קורה משהו- לא לדחוף הראש באדמה ולהתעם. אבל מאידך שמחי בהריונך והביטי קדימה בתקווה. ב ה צ ל ח ה

sael

New member
לחלוק איתנו

המון מזל טוב, נאוה. מחזיקה לך אצבעות שהכל יילך חלק הפעם הזאת. גם אני נאלצתי לבצע גרידה כי לעובר לא היה דופק (זה היה בשבוע 8). אני חושבת שאין לך מה להרגיש לא נוח לחלוק איתנו כי את חלק מכאן, ואותי אישית זה מעודד לשמוע על נשים שנכנסות שוב להריון אחרי הפלה. נקווה שהכל יילך טוב אצל הרופא, ונקווה להיפגש בקרוב גם בפורום הריון ולידה. ואגב, אם את מרגישה טוב, את צריכה רק לשמוח על כך כי הבחילות הללו זה באמת משהו מרגיז. אז שיהיה רק טוב!!!

למעלה