עדכונים

Meytar 888

New member
לגמרי חבל|:

אבל אני לא יודעת עד כמה זה נכון בגלל שרן לא בארץ כרגע. בכל מקרה, אני מקווה שזה לא יפריע למהלך ההופעות,נורא חבל. שיהיה לו בהצחה בכל מקרה

Meytar 888

New member
איזכור בלאישה

קרידיט לליאור מהרשמי. "רן דנקר חזר מחופשה בטורקיה עם חבר ושתי חברות, וחיכה לגיטרה שלו, שנסעה בתא המטען של המטוס. חיכה, חיכה, והגיטרה לא הגיעה. לבסוף הזעיקו למקום מישהי מצוות הווי-איי-פי של שדה התעופה, שתבדוק מה קרה לאינסטרומנט. הסוף טוב: האבידה נמצאה." העיקר שבסוף הכל בסדר

Meytar 888

New member
רן ועילי באולפן ליגת האלופות

-מעתיקה מהרשמי,קרידיט לeric - בימי שלישי ורביעי יש משחקים מליגת אלופות וכל פעם מביאים אומנים אחרים .. הפעם הזאת מביאים את רן ועילי .. זה שבוע הבא .. האולפן מתחיל בתשע אבל הם מופיעים רק אחרי המשחקים .. נראה לי שזה יצא בערך ב-12 בלילה .. לא בטוח זה משודר בערוץ ספורט חמש וספורט חמש פלוס ( ב-YES זה ערוצים 55 ו-56 ) .. נראה לי שרן ועילי יופיעו ביום שלישי בגלל שבפרומו של האומנים אמרו אותם קודם

Meytar 888

New member
אזכור

"הבנות נחמה" הן הראשונות שזוכות באלבום זהב מכל האמנים שהוציאו את אלבומיהם בתקופת החגים. בין האמנים ששיגרו את סחורתם לחנויות ניתן למנות את רן דנקר ועילי בוטנר, "מטרופולין", שלומי שבן, דניאל סלומון , אפרת גוש, "בית הבובות" ושמעון בוסקילה.

Meytar 888

New member
לוח הופעות-

עין חרוד "בית ציזלינג" יום ה' 25.10 שעה 20:30 טלפונים להזמנת כרטיסים: 04-6533355/17 -------------------------- מועדון זאפה תל אביב מיקום: רמת החייל בת"א 30.10 יום ג' פתיחת דלתות: 20:45 תחילת מופע: 22:45 מחיר כרטיס: 90 ש"ח להזמנת כרטיסים: 03-6499550 -------------------------- חמדיה (קיבוץ בין בית שאן לטבריה) 15.11 יום ה' מיקום: "פאב הפינה" פתיחת דלתות: 21:30 לא ידוע מתי ההופעה מתחילה. בדר"כ המחירים להופעות בפאב נעים בין 60-80 ש"ח תלוי באמן. פלאפון לבירורים: 052-3965334

hili2006

New member
משו קטן במקומון

(של ר"ג גבעתיים) "מעל 1500 ילדים ממודיעין, פ"ת והסביב, המתינו לרו דנקר, שהגיע בלימוזינה למפגש מעריצים במרכז המסחרי "ישפרו סנטר" במודיעין. למפגש המתוכנן מראש הגיע רן יום לאחר שנחת מחופשה בחול. לא רק שהכוכב לא הסיר את משקפיי השמש במהלך כל המפגש, הוא גם ביקש כל הזמן קפה שחור, ותירץ:"אני צריך להתעורר מהג'ט לג". "כל חנויות הקניון התייצבו לפנק את הילד: מגלידה עד ארוחת צהריים, אך דנקר ישב וברוגע חתם כמעט לכל הילדים שהיו במפגש המעריצים שארך מעל לשלוש שעות" המממ...

למעלה