עדכונים

יחיאלוש

New member
עדכונים

מזמן לא ביקרנו פה... יחיאל (בן 6 וחצי) , גובס בשבוע שעבר ל- 3 חודשים בנסיון להאריך את השריר שהתקצר ביותר! מצב הרגל הימנית לא משהוא. היינו בחופשה במעבדת הליכה בתל השומר, חוויה מעניינת,והממצאים אכן מאשרים את שהעין רואה לבד. הרגל השמאלית נותחה בגיל 4 וחצי והמצב השתפר פלאים. לצערי עם פיזיותרפיה לא ממש הלך. נקווה שהגיבוסים יעזרו! לכל החדשות שמן הסתם "נחרדות" לקרוא הודעה כזו- אל חשש. יש סיפורי הצלחה, יש פחות- אבל הילדים נורמליים לחלוטין. כל בדיקות האולטרסאונד, משוכללות ככל שיהיו, לא יכולות לנבא בעיות מגוונות שאנו כהורים פעמים רבות נתקלים בהן: הרטבות, היפר אקטיביות, לקויות למידה וכד'. אז יש לנו ילד קלאב פוט מורכב, תודה לאל!!! מחכים בצפיה גדולה לפברואר, להצטרפות תנוקת חדשה לשביעיה המיוחדת... איזה כיף!!! בהצלחה לכולם, חיה.

המשפט הזה כל-כך מרגש...

"אז יש לנו ילד קלאב פוט מורכב, תודה לאל!!!" אני בהריון עכשיו וגם אני מרגישה ככה. יש צרות גדולות יותר... שיהיה המון בהצלחה עם יחיאל ותודה על העידוד. והמשך הריון תקין ומשעמם

sigis8

New member
חיה יקרה! כיף לראות אותך!

מעריצה אותך על האמירות שלך, מסכימה אתך לחלוטין! ילדת (הקלאבפוט) שלנו מדהימה ומקסימה, חכמה ונדיבה בע"ה! אז גם אנחנו חשנו בנסיגה ואנחנו חווים עשו רצף שני של פיזיוטרפיה שנראה שמיטיבה עם הרגל ועם היכולות שלה. מאחלת לכם בהצלחה עם הגיבוס, שיעשה בעז"ה את מה שצריך! שמחה בשבילכם על הבשורה הנפלאה של הצטרפות נסיכה חדשה למשפחה! את ענקית! רק טוב! סיגי

ליבי א

New member
היי חיה!

מה שלומך? מקווה שאת זוכרת אותי אמא של נוגה! חבל לי לשמוע שעדין לא הסתדר עניין הקלאב פוט שיהיה בהצלחה ורק בשורות טובות. ומזל טוב על ההריון הנוסף. נוגה עוד יומיים בת 7 וטפו טפו אין לנו זכר לקלאב פוט אצלה. ממש הצלחנו ובמקום זה יש לנו צרות אחרות איתה שנקווה שהכל יהיה טוב נוגה עוברת עוד שבוע ניתוח באוזן ימין. ניתוח קצת מורכב יש לה כולסטיאטומה באוזן (סוג של גידול אבל לא סרטני) וצריך להוציא את זה אז תתנחמי יש דברים יותר קשים. שיהיה לכם בהצלחה וכיף לשמוע ממך. תרגישו טוב. ליבי

סבתא53

New member
הי חיה

שיהיו רק בשורות טובות הרבה כוח ושמחה סבתא של אורון

bendaka

New member
היי ליבי

מה שלומך , יש לי ילד בן שנתיים עם קלאב פוט דו צדדי , וברצוני לשאול איך טיפלת בנוגה ? כמה זמן היא נעלה את הנעליים , עד איזה גיל , ומי הרופא שטיפל בה ?

פרלמנים

New member
אשת חיל!

חיה, חיה, חיה...בזכותך אני כאן
אני מאושרת לקרוא את הבשורות הטובות והמרגשות... לגבי יחיאל, האם אתם אצל שינדלר עדיין? מה הוא צופה? ג'סיקה

יחיאלוש

New member
עדיין אצל שינדלר

אנחנו בתהליך של גיבוסים(כחודשיים וחצי).מקווים שזה יעזור למתוח את השריר. אם לא יעזור נלך לניתוח גם ברגל הזו... יחיאל משחק כדורגל וכדורסל עם הגבס,וכמו שאנחנו כבר יודעות- ההסתגלות שלהם מהירה בטירוף! הכל בראש שלנו ההורים! מצב הרגל ממש לא טוב!לא צריך להיות אורטופד מומחה בשביל לראות שההליכה שלו ברגל ימין לא תקינה. נקווה לטוב! איך את מסתדרת? מבינה מ"השקט" בפורום שהבית דורש את שלו! מנסיון, זו התקופה הכי קשה. מהילד החמישי זה נעשה הרבה יותר קל...(אבל לא ההריונות!!!!) הצלחה רבה, בריאות, שמחה ואושר ר!!! חיה.

פרלמנים

New member
חיה יקירה

אני זוכרת את יחיאל מטייל אצלכם בבית עם הדניס בראון, זה היה מחזה בלתי נשכח. ילד מדהים. הבית אכן דורש את שלו... מקווה שמה שכתבת לגבי הילד החמישי אכן נכון, בינתיים שלושה זה משרה מלאה, שיהיו בריאים. אנחנו מגיעים לפדואל בקרוב, במוצ"ש של חנוכה, אשמח לחיבוק ונישוק ממך, ולהציץ על הילדודס שבטח גדלו מאוד... שבוע טוב, ג'סיקה

יחיאלוש

New member
איזה כיף!!

אמורים להיות בבית אא"כ יצוצו תוכניות חדשות. את אבישי ומיכאל אני ממש לא מכירה... חיבוק ענק ונשיקה- מובטחים!!!

למעלה