עדכונים...

נועית37

New member
עדכונים...

היום שוב היינו בביקורת... כנראה שעלינו נגזר (או אולי אפשר להגיד שלנו יש את העונג? ( :) ללכת לביקורת כל 4 חודשים למרות גילו המופלג של יואב ( :

אז, בגלל שהיתה חזרה קלה לפני מספר חודשים, אנחנו צריכים להיות במעקב צמוד יותר... וכבר הודיעו לנו באופן רישמי :

נעליים עד גיל 5!

אז שוב אני חוזרת ומפצירה בפני משתתפי הפורום:

כל הרופאים שאומרים לכם שאפשר להוריד נעליים בגיל שנתיים,

כל הרופאים שאומרים לכם שאפשר להוריד שעות מתחת ל12 שעות

אל תקשיבו להם!!! (מצטערת שאני כזו בוטה, אבל זה כל כך בנשמתי שאני חייבת)

אם אתם לא רוצים לחזור לגיבוסים, לשעות מרובות עם נעליים והכי חמור - לניתוחים :

12 שעות זה 12 שעות זה 12 שעות!!!!

הוכח מחקרית ע"י פונסטי בכבודו ובעצמו (ואלה שבאו אחריו - כמובן) שנעליים במתכונת של 12 שעות למשך 4 שנים - מונעות כמעט לחלוטין נסיגות!!!

אם לא הייתי מספיק ברורה - אני מצטערת

ואם הייתי יותר מידי בוטה? - אני מצטערת

נבט, אולי כדאי לנסות לבקש מד"ר פנסקי להיות אורח בפורום? סיפרתי לו על המשבר שעובר עלינו כרגע והוא די הצטער לשמוע...

נועה

טובה53

New member
מעדכנת גם

גם אנחנו היינו היום אצל ד"ר פנסקי. תודה לאל הכל טוב. להמשיך 12 שעות ביממה נעילה ולבוא לביקורת בעוד 4 חודשים.
שאלתי את ד"ר פנסקי לגבי זה שעם גן עיריה וסיום שנ"צ קשה להגיע ל-12 שעות נעילה, ונענינו במה שנועית כתבה לעיל...

שחפית82

New member
בן כמה הילד שלכם?

אנחנו בביקרות אצל פנסקי בעוד שלושה שבועות בטח אקבל את אותה תשובה לגבי גן עירייה.......הבן שלי בן שנה ואחד עשרה חודשים

היי, תודה על העדכון!

אני חושבת שהיית ברורה וטוב שהיית ברורה. כמו שכתבתי לך לפני כמה ימים, רק מהסיפור שלך אני מקפידה על 12 שעות ויותר ואני יודעת שאצלנו אידלמן אומר שעידו יהיה עם הנעליים לפחות עד גיל 4, לא משנה כמה הרגל במצב טוב.

את אמא נהדרת והכל יהיה בסדר עם הרגליים של יואב! ומה זה 4 חודשים? זה הולך ברגל....

יש לך את המייל של ד"ר פנסקי? אני בשמחה אבקש ממנו להתארח...

שחפית82

New member
תודה על הבוטות

הי נועה. הצטערתי לקרוא שאתם צריכים להמשיך עם הנעליים עד גיל חמש, אך אני בטוחה שתעמדו בזה. רציתי להודות לך על הבוטות, אני חושבת שפוסט כזה פעם בכמה זמן, "שמנער" אותנו הוא חשוב מאוד על מנת להקפיד על 12 שעות. האם הסיבה לביקורות תכופות היא כי הייתה נסיגה? האם זה קרה בגלל שנעלתם את הנעליים פחות מ 12 שעות או מסיבה אחרת?תודה

נועית37

New member
אין על מה להצטער ( :

ערב טוב...

אנחנו לא מצטערים על כך שצריך לנעול את הנעליים עד גיל 5. אנחנו בטוחים שככל שנתמיד כך הסיכוי לנסיגה חמורה יותר נמוך.

לא ברור לגמרי מה היתה הסיבה לנסיגה. המזל שלנו שברגע שראינו שיואב הולך באופן שונה (וזה היה ממש ממש ביום יומיים הראשונים) שלחנו הודעת אזעקה לד"ר פנסקי שאמר לנו להגיע מיד!

הנסיגה שלנו היתה ממש מינורית, רק מידי פעם הוא הלך עם נטית הרגל כלפי פנים.

לגבי מספר השעות? אנחנו ממש משתדלים לשמור על 12 שעות. אבל ככל שהם גדלים זה קשה יותר. כרגע יואב הולך לישון ב שמונה, קם בחמש וחצי! את הנעליים אני משתדלת לנעול לו לקראת רבע לשבע ולהסיר בערך באותה שעה בבוקר. העניין הוא שכאשר אנחנו מחוץ לבית, אנחנו נאלצים לנעול את הנעליים בשבע וחצי רבע לשמונה ואז יש לנו פחות מ 12 שעות...

הסיבה לביקורות התקופות? יואב שובה לב וד"ר פנסקי פחד שהוא לא יעמוד בשנה בלי לראות אותו ( :.... סתם ( :

בגלל הנסיגות כמובן.

שיהיו לנו ימים שקטים,

נועה

למעלה