עדכונים....

• פותח הנושא CSM
  • פורסם בתאריך

CSM

New member
עדכונים....

טוב הפורום הזה ממש מת........ ובא לי להחיות אותו.... בקשר לג'יליאן (כי היא יותר חשובה!) פספסנו את היומולדת שלה, אבל, באתר הרשמי שלה היא כתבה הודעה שמי שמעוניין לתת לה מתנה ליומולדת היא מעדיפה שיתרמו למענה.בשמה (איך שבא לכם) לצדקה, בעקרון אני בטוחה שזה לא ממש משנה למה לתרום כי אם תורמים לנזקקים זה לא משנה למי העיקר לעזור אבל אם זה משנה אז יש מספר דברים שהיא תומכת בהם בצורה יותר אינטנסיבית האחד זה NF שזה קיצור של "נרופריבומטוסס" שזה מחלה שגורמת לגידולים לצמוח על העצבים ולאח אלה (אהרון) יש את המחלה הזה. יש את ש BUSKAID שזה מוזיקאים דרום אפריקיים שאין להם כסף לממש את הפוטנציאל המוזיקאלי שלהם פרטים אפשר למצוא באתר הרשמי של ג'יליאן שזה www.gilliananderson.ws בקשר לדיויד הוא אמור להופיע בסקס והעיר באחד הפרקים שמשודרים עכשיו בארה"ב, הוא הולך להיות החבר של קארי (שרה ג'סיקה פרקר) מהתיכון, יש תמונות שלהם מתנשקים, וראיתי בערוץ !E שראיינו את דיויד והוא אמר שיש לדמות שלו סוד שהולך להתגלות לקארי רק בסוף..... הוא עובד כרגע גם כן על איזה סרט שישתתפו בו רובין ווילאמס ואשתו של דיויד תיה ליאוני ועוד כל מיני כוכבים..... טוב זה מה שיש לי.... אנשימס תתחילו לעדכן ולהתעדכן בפורום ותתחילו לכתוב פה ולא רק לקרוא הודעות...... CSM

orityemini

New member
היי לכולם! מה המצב?

כן, בהחלט מזמן לא כתבתי כאן, אז הנה אני! בקשר למשחק של תיקים, מדהים, סיימתי את כולו (טוב, עם עזרה אני מודה) ורק חבל שהמשחק הבא יצא רק בפלייסטנשין, ומכיוון שאין לי פלייסטנשין אני לא אוכל לשחק בו...אוף. בקשר ליומולדת של דיויד וג'יליאן, אני תמיד חשבתי שזה קצת מוזר שתאריכי יום ההולדת של ג'יליאן ודיויד כל כך קרובים אחד לשני (הבדל של יומיים בלבד אה?) מה שכן, לדעתי הפורום יחסית יבש עכשיו מכיוון שכרגע, שום דבר לא חדש, העונה התשיעית עדיין לא הגיעה לארץ (ומכיוון שדיויד וג'יליאן כמעט ואינם מופיעים בה הציפייה לה שונה) אומנם דיויד וג'יליאן עובדים על פרוייקטים וכרגע אין יותר מדי מידע, או ראיונות טלויזיה איתם, חוץ מהתאונה ההיא של ג'יליאן שזכתה להמון המון סיקור מהעיתונות הבריטית (נחמד לדעת שדואגים לה שם אבל זה היה מוגזם) אבל הייתי מעדיפה שהיא תמשיך להיות בריאה ושתקבל סיקור מיוחד על דברים אחרים. אני מניחה שברגע שיהיה משהו חדש באופק אנשים יהיו יותר ערניים. בואו רק נקווה שזה יקרה בקרוב. אורית.

למעלה