עדכונים

Sharon_1

New member
עדכונים

קודם כל חלום-חלמתי שאני מגלה פתאום, דקה לפני החתונה - שלא סידרתי גבות. כלומר הן די מסודרות, אבל לא הלכתי למישהי ממש שתסדר לי אותן.... מצאתי את סנדלי חלומותיי, אומנם ב TV אבל אני מקווה שאשיג אותן, האמת היא שתמיד חשבתי שזה יהיה פלטפורמה, אבל בסוף נראה לי שמה שראיתי יותר עדין ויותר מתאים לשמלה שאני רוצה. מקומות שירדו מהפרק - 1. הבאר של סבא- בגלל ההודעה של אביב ורשף. 2. הטירה - שגם חברה וגם אמא שלי אמרו לי שהן לא התלהבו. (שתיהן גם לא התלהבו מהקאנטרי בצומת גלילות). 3. גן הפקאן - ליאור לא מוכן בגלל המיקום. צלש"ון (?!) ל"אושידה"- קראתי שכל שמלת כלה שנשכרת שם נלבשת פעם אחת בלבד, ואח"כ נתרמת. אני מכירה עוד מקומות כאלה, אבל כל הכבוד. (ואני לא מדברת על היחס או השמלות עצמן שקראתי ביקורות לא אוהדות עליהן). הגזמה של חברה-מתחתנת עוד שנה, הכל סגור כבר לפני 8 חודשים (שנה ו-8 חודשים לפני החתונה), כולל הכל!!!! מה תגידו? יללה, המשך יום טוב לכן שרון

הילית*

New member
תגובות...

החלום, די מובן. את רוצה להיראות פשוט מושלמת עד הפרט האחרון וזה כ"כ טבעי... גן הפקאן, לדעתי הוא אחלה. לא כ"כ מבינה מה הבעיה עם המיקום. חברה שלך, כנראה מאוד לחוצה. האם גם על שמלה היא סגרה כ"כ הרבה זמן מראש? אושידה- עם כל הכבוד לזהשהיא תורמת את השמלות אל תשכחי שמחירי ההשכרה באושידה די גבוהים וגם שברוב המקומות השמלה נלבשת רק פעם אחת אלא אם הכלה רוצה לחסוך כסף ולקחת שמלה משומשת ואז זה כ- 1500 ש"ח פחות.

Sharon_1

New member
תגובות לתגובות....

הבעיה עם גםן הפקאן, כמה שהוא מקסים (נראה לפחות באינטרנט, וכאן היו תגובות מאד חיוביות עליו), שהוא קרוב לאיזור השטחים, וליאור לא מוכן לסכן,ואפילו קצת את האורחים שלנו. והוא צודק. נזכרתי שפעם כשהוא היה צריך לנסוע לכוכב יאיר (שמאד קרוב לגן הפקאן), נורא פחדתי וניסיתי לשכנע אותו לא לנסוע. ועוד דב- מישהי שאני מכירה מתחתנת שם עוד חודש, ואנשים שוקלים לא לבוא. מה לעשות? המצב לא אידיאלי. אושידה-אין לי מושג מה המחירים שלהם. אבל פשוט נראה לי רעיון נחמד, שתורמים את השמלה, ואני יודעת שיש עוד כאלה שעושים את זה. ולא ידעתי שברוב המקומות השמלה נלבשת רק פעם אחת.

הילית*

New member
לשרון...

לא ידעתי שגן הפקאן כ"כ קרוב לשטחים (בדיוק כמו שכפר סבא, הוד השרון וכו´)- לא שאני באה פה מטעמם, אבל נראה לי שחבל לפסול כזה מקום יפה בגלל זה. סה"כ כל הארץ חשופה לבעיות ולא רק ישובים על קו התפר. הייתי שם פעמיים בארוע קיץ ובארוע חורף וגם עוד פעם כשבאנו לראות את התקליטן ומאוד אהבתי. לגבי השמלה, גם אני לא ידעתי. הייתי בטוחה שכולם משתמשים בלפחות חלק מהשמלה בחומרים משומשים ואז לפני כשבועיים שאלתי את מעצב השמלה שלי שאמר לי שהכל הוא תופר מההתחלה לפי המידות שלי ומסתבר שיש עוד הרבה מעצבים שעושים את זה... אני מנסה לחשוב על עוד מקומות בשבילך לחתונה ואני לא מצליחה להיזכר במקום צפוני יותר שהוא גם מקורה. תגידי, גן האמנים זה מיקום טוב בשבילכם?

Sharon_1

New member
הילית...

אני לא יודעת עד כמה הוא קרוב. לא הייתי שם. אבל ראינו מפה באינטרנט וליאור ישר פסל את זה. למרות שהמקום עצמו אכן נראה מאד יפה ואהבנו מאד את מיקום החופה. אני מנסה לחשבו מהצד השני -אם הייתי מוזמנת למקום כ"כ קרוב לשטחים, אם הייתי באה, והאמת היא שהייתי מפחדת. זה לא שפסלתי אותו לגמרי. אבל נראה לי שאשלח לשם את הוריי לראות עד כמה הוא קרוב/רחוק מהשטחים. גן האומנים זה בכפר אז"ר נכון? קראתי עליו טובות וכנראה שאלך לראות/אשלח את ההורים. זה גן מקורה (בחורף?)? חשבתיי על עוד כמה מקומות כמו קו האופק, עדן על המים (קרוב לכפר סבא, לא?), אגדת דשא ובין הכרמים. הבעיה היא שאני לא יודעת כלום על המקומות האלה.

שרון- לרגע על תחשבי על בין הכרמים

הוא רחוק לך מדי... וזו הסיבה העקרית. המיקום שלו קצת לפני קיבוץ חולדה, ובינינו הוא נראה גם כמו חדר אוכל של קיבוץ- רק עם לפידים על הקירות.

גם אני ממליצה בחום על גן האמנים.

מקום יפיפה עם יחס נהדר, וממש ממש במרכז, זה ליד צומת מסובים, בצד האחורי של מחנה תל השומר. לפחות תבקרו שם. יש להם גם אתר עם תמונות, רק אני לא זוכרת כתובת. אבל אני יודעת שממש קל למצוא, דרך start.co.il. בהצלחה.

שרון כמו שאת כותבת עכשיו הלך הערב

אצלי בבית. כנראה שבגולה הכל נראה גרוע...... אני גרה בכוכב יאיר ואינני מבינה על מה את מדברת!! שום שטחים ושום נעליים. לידיעתך עדן על המים בקיבוץ ניר אליהו גם כן צמוד לכוכב יאיר. ובכלל בלוס אנג´לס הכל בטוח? וכפר סבא ותל אביב ומכונית תופת בירושלים ומחבל מתפוצץ בדולפינריום? אין לזה סוף!! אני גרה במקום שבו גרים: אהוד ברק ראש הממשלה לשעבר, אהוד מופז הרמטכ"ל, גדעון עזרא חבר כנסת, מיקי רצון - חבר כנסת ועוד רבים וטובים אחרים.. כל הכלות שאני מאפרת מגיעים עד אלי לאיפור נסיון בלי שום בעיה. את יכולה להירגע. ארץ ישראל הפכה להיות בדיוק כמו אמריקה. שום מקום לא בטוח בה.

Sharon_1

New member
סליחה, לא התכוונתי.

קודם כל, כן- מכאן הדברים נראים הרבה יותר גרועים. דבר שני- זה לא שלא גרתי בארץ. אני יודעת מה המצב. ברור שבתל אביב גם יכולים לקרות דברים. כוכב יאיר קרוב למקומות שאליהם לא הייתי רוצה להגיע וזאת עובדה. מישהי שנסעה לשם פעם, סיפרה לי שהיא התבלבלה ונכנסה בטעות לכפר ערבי, מזלה שהיא גילתה את זה בזמן. זה דבר שלא הייתי רוצה שיקרה. אני יודעת שיש הרבה אנשים מפורסמים שגרים בכוכב יאיר. זה פשוט נחשב מקום טוב ויוקרתי. (כמו כפר שמריהו). נכון, גם בלוס אנג´לס לא הכל בטוח, אבל לפחות את יודעת איפה לא כדאי להסתובב. ושם לא מסתובבים. זה הכל. בארץ-אסור להסתובב בשום מקום... אמריקה לא בטוחה? אוי, כמה שאת טועה. ישראל הרבה יותר מסוכנת מאמריקה. אולי פעם ארה"ב היתה מקום יותר מסוכן. אבל עכשיו, אין בכלל מה לדבר. תבואי לכאן, ותראי כמה רגועה את יכולה להיות. בכל מקרה, כמו שאמרתי, המיקום על המפה נראה לא מדהים, אבל ממש אהבתי את המקום (בתמונות), ונראה לי שאני אשלח את הוריי לראות אותו. ושוב, סליחה אם הרגזתי. שיהיה לך יום טוב.

שרון. זה לא שהתרגזתי. זה פשוט מקומם

אני גרה כאן כבר כמעט שש שנים. ישראל מוקפת כפרים ערביין בכל מקום. אנחנו חיים בדו קיום מדהים יחד עם שכננו בטירה .(את כל הקניות שלנו בשבת אנחנו קונים שם) תקופה מאוד ארוכה היתה לי עוזרת מקסימה מטירה. זה נראה גרוע מרחוק. אבל לתל אביב יש את יפו, לנו יש את טירה ותחסכי להורייך את הזמן ואל תשלחי אותם לעדן על המים כי זה ביקבוץ ניר אליהו ועל המפה זה נראה מרחק יריקה מקלקיליה. שרון, אני רוצה לחתום את הנושא הפוליטי הכאוב הזה בדבר אחד. זו הארץ היחידה שלנו. והלוואי שהיתה לי עוד אחת עם יותר שקט אבל אין. ולחיות כאן זו לא ברירת מחדל. עבורי זו זכות. ואני לא גרה במקום יוקרתי אבל אני גרה במקום עם המון איכות חיים. ותחשבי על זה שהמקום שאני גרה בו אולי הוא המקום הבטוח ביותר במדינה בגלל מי שגר בו. ואני לא כועסת. אני פשוט כואבת שמאמריקה הדברים נראים כך.

Sharon_1

New member
תגובה אחרונה ונסגור את הנושא ../images/Emo25.gif

טוב לשמוע, שיש עוד ערבים ויהודים שחיים בדו קיום. זה באמת מחמם את הלב. אכן זה נראה גרוע מרחוק, אבל אני יודעת בדיוק מה המצב, גם כי מספרים לנו ואנחנו לא מסתמכים על חדשות וגם כי גרנו בארץ, אז אנחנו מכירים. ומה לעשות?! אני כבר פחדתי לנסוע באוטובוסים וללכת לקניונים. אז נכון, זה לא רק באיזור מסויים. אבל כשאני שומעת על חברה שמתחתנת ואנשים חושבים אם ללכת לחתונה או לא (גן הפקאן), אז אני צריכה לחשוב פעמיים אם אני רוצה להתחתן שם או במקום דומה לו (גיאוגרפית). מה לעשות? צריך להתחשב גם באנשים אחרים. אז נכון, אף פעם את לא יכולה לדעת איפה "זה" יתפוס אותך, ראי אסון ורסאי. אבל לאנשים יש את המחשבה הפסיכולוגית הזו, שאם זה קרוב לכפר ערבי, אז זה מסוכן. אין מה לעשות. ד"א כמו שאני תוהה אם אני רוצה להתחתן בגן הפקאן, את יפו הורדתי מהפרק (כמו שלא הייתי מתחתנת בעכו). נכון, על המפה דברים נראים אחרת. וכשסיפרתי לליאור מה שאמרת, אז הוא אמר שיש בזה משהו. אנשים חיים שם יום יום. אני לא חושבת שאת גרה במקום הבטוח ביותר, בגלל האנשים שגרים שם. מה? אם יקרה משהו, אהוד ברק ושאול מופז יצאו להגן על התושבים עם עוזי? וראי רצח רבין שגם מאבטחים לא תמיד יכולים לעזור. אז כאן אני לא ממש מסכימה, למרות שבטח את יודעת יותר טוב, כי את גרה שם. אז אני לא מתווכחת. ולידע כללי-כשאנחנו נפגשים עם אמריקאיים (גם יהודים), הם בטוחים שהמצב בארץ נוראי (ד"א הם גם חושבים שרוכבים כאן על גמלים... והם שואלים אם יש בישראל "מקדונלד´ס"), אבל אנחנו מנסים להסביר וקצת להגן, על המדינה שלנו. יללה, אתי שיהיה לך לילה מצויין, תשני בשקט.

גילי24

New member
אני כ"כ כ"כ מסכימה איתך!

אם זה מסוכן להתחתן בלב אזור השרון, אז באמת כדאי שכולנו נארוז ונתקפל. אנחנו מתחתנים בעדן על המים, ומהגן אפשר לראות את האורות של קלקיליה. כשהיינו שם אמא שלי אמרה לי, ספק בצחוק ספק ברצינות, "רק שלא יהיו יריות מקלקיליה". עניתי לה שאם נגיע למצב שמקלקיליה יורים על גן אירועים בניר אליהו (אזור בית ברל וכפ"ס) - יש להניח שבכל מקרה לא יהיו בארץ חתונות בשלב זה. בקיצור - כנראה שהדברים באמת נראים נורא מהניכר, אבל כאן אנחנו חיים, ולמרות שהפורום הזה באמת קצת מנותק מהצרות בחוץ (וזה אחד היתרונות שלו), יש חיים פעילים ומלאים בארץ (בהנחה שאף נהג מיכלית לא מחליט לנסוע על 200 קמ"ש ולעצור את המדינה לחצי יום...). אז שרון, את יכולה לסגור עם גן הפקאן (מקום מקסים, אגב) ולהיות באמת שקטה ששום דבר לא יאונה לך ולאורחייך. וקשה לי להאמין שמישהו ברצינות יגיד שהוא לא בא כי הוא מפחד לנסוע למקום שנמצא 100 מטר מכפ"ס!

Sharon_1

New member
ובקשר לחברה...

היא סגרה כבר הכל. שמלה היא כבר בחרה והיא בשיפוצים ותיקונים (פה זה לא נדיר לעשות שמלה שנה לפני). אפילו סידור השולחנות כבר סגור.....

בארצות הברית זה ככה....סוגרים מראש.

הכי קטעים זה שאם משתנה משהו ברגע האחרון, או אפילו לא ברגע האחרון, אלא פשוט אחרי הסגירה, או חלילה מתבטלת החתונה, אז הצרות רבות...

למעלה