עדכונים

im mitzi

New member
עדכונים

הבטחתי ואני מקיימת, קצת עדכונים בנוגע לבעיותיי עם האוניברסיטה. את הכסף מהאוניברסיטה עדיין לא קיבלתי, והוא גם לא ממש נראה באופק, החודש שהובטח לי כנראה יתמרח על 3 חודשים, וזה מאוד מעצבן אותי. לכן, שלחתי להם מכתב מעו"ד שאני דורשת את הכסף במיידי, תגובה עדיין אל שמעתי. דיברתי עם עמותת בזכות, שלחתי להם את כל החומר שאספתי על המקרה שלי (חשבונית הרשמה, מכתבים על החזר כספי, מכתבים שאני קיבלתי ומכבתים ששלחתי להם וכו') אך עדיין אל שמעתי מהם. ביום רביעי יש לי פגישה עם מישהו באגודת ניצן שינסה לעזור לי עם הבעיה שלי. ביום רביעי אני יוצאת מוקדם מהעבודה אז אני אעשה את כל הטלפונים שעד עכשיו לא היה לי זמן לעשות, ואני אחזור ואעדכן אותכם.

im mitzi

New member
גם זו אפשרות ../images/Emo13.gif

אגב העו"ד שהפנת אותי אליו לא חזר אליי עדיין, שלחתי לו מייל ב20.7.04

בכל מקרה, הרבה הצלחה!

נסי לצלצל אל העו''ד אם זה עדיין אקטואלי. הוא בחור טוב.

im mitzi

New member
עדכונים 2

אחרי ששלחתי לארגון בזכות את החומר שלי, קיבלתי אותו אתמול חזרה בדואר, הם החליטו שלאחר עיון בו הם מוצאים שאין שם שום דבר, שהתשובות שקיבלתי הגיוניות ושאכן יש צדק בכך שאין מעל למוסדות להשכלה גבוהה גורם אחראי שיכול לעזור ולתמוך בסטודנטים כמוני. גם הפגישה עם אגודת ניצן לא הניבה כלום, זאת מאחר והבנאדם שנפגשתי איתו התברר לי כאידיוט מצוי, אדם שהבהיר לי שאם הייתי באה לראיון עבודה ואומרת לו שאני לקויית למידה הוא לא היה מעסיק אותי, ואם לא הייתי אומרת לו זאת (דבר שהיה קורה כי אין שום חיוב בחוק להצהיר על לקות למידה כחלק מראיון עבודה) הוא היה מפטר אותי בטיעון ששיקרתי לו. לא משנה מה אני אמרתי הוא דבק במטרה אחת להסבירלי כמה אני לא צריכה כלום, כל זאת מאדם שאמור להוות גורם תומך ללקויי למידה.

im mitzi

New member
האופציות האחרות

אז כמו שכבר אמרתי, קשרים בפוליטיקה יש לי לא מעט, ופגישה עם מנכ"לית משרד החינוך קובעים לי ביום ראשון, נראה מה לה יש להגיד בנושא.

למעלה