עדכונים

אודונים

New member
עדכונים

אני לא זוכרת מתי פעם אחרונה סיפרתי מה עובר עלינו ועכשיו יש לי בערך 10 דקות שקט אז אני מנצלת את ההזדמנות ובכן היינו כבר פעמיים בביקורת ולפי ד"ר בור הכל מתקדם מצויין הגענו לשלב שצריך היה לנסר את הטבעת התחתונה לשני חצאים ולעשות מתיחות כשכל חצי הולך לכיוון ההפוך. אך מכיוון שכל נגיעה ברגל מקפיצה את תומר עד השמיים הוחלט ברוב קולות לנסר בתוך חדר ניתוח כשתומר נמצא בהרדמה מלאה אך שיטחית. בזכותו של בור כל התהליך כולל הבירוקרטיה (שאני כל כך שונאת)עבר חלק באנו בבוקר של יום חמישי כשאנחנו בצום מהלילה בלי שום בדיקות מקדימות ישר לחדר ניתוח וכשתומר עוד היה בחדר התאוששות בור כבר הכין את מכתב השחרור רק חיכינו לראות שיש שתן רגיל חום נורמלי ודופק טוב וזהו חזרנו הביתה החזרה לגן: סיפור בהמשכים-הוא כבר מסכים ללכת בבוקר לגן ומוכן להיות שם עד הצהריים אבל... בתנאי שאני איתו כל הזמן. ושלא תבינו לא נכון יש לו גננת מדהימה וצות מטפלות מקסימות אחת אחת. הלילות כבר הרבה יותר טובים, כך שהכל נראה יותר טוב זהו בנתיים ביי שחר

באמת מזמן לא

הרמתי לך טלפון... שיהיו רק בשורות טובות. יש לי שאלות אבל לא לכאן... אנחנו שיום שישי בשעה 12:00 עדיין עובדים, כך שאני לא מאמינה שנגיע. אם תחליטו על מפגש בחנוכה, באמצע שבוע זה יכול להיות יותר נוח. צ'או, נשיקות לתומרון, אורנית

שחרק'ה, אני שמחה שהוא בגן

רק חבל שהוא לא נותן לך קצת "חופש"... מקווה שעם הזמן הוא ישחרר אותך קצת. אני גם שמחה לקרוא שההרדמה לצורך מתיחות עברה בסדר וחזרתם הביתה בשלום. מתי המתיחה הבאה? האם כל מתיחה תצריך הרדמה? תהיו חזקים. הלב שלי איתכם, שתעבור כבר התקופה הזו ושתחזרו לשגרה המבורכת, יעל

אודונים

New member
הסברים

את המתיחות אנחנו עושים בבית פעמיים ביום ההרדמה הייתה לצורך ניסור/ חיתוך של הטבעת ממש עם מסור חשמלי וההרדמה הייתה כדי שתומר לא יקבל התקף לב מרוב פחד בזמן הניסור הביקורת הבאה ביום ראשון הבא כך שיש לנו שבוע שלם רצוף של שיגרה ביי שחר

והוא לא פחד לפני?

מה אמרתם לו?, טוב נו לפחות אתם נשמעים יותר מעודדים, או ככה לפחות נראה לי בהתאם לדברים שכתבת תרגישי טוב וכמובן גם תומר שבוע טוב אורית

למעלה