עדכונים

muaythai7

New member
עדכונים

מרחב מוהר ניצח בנקודות את היריב המקסיקני ! אלעד שמואל ניצח בנקודות ! הגר שמואלפלד הפסידה גם בנקודות אחרי 10 סיבובים

Pyongwon

New member
לא, רק אומר שיש טובים יותר ופחות.

כמו בכל דבר אחר. לא יזיק. אתה מתאמן על גמישות, אור? :) וקאטות? וקרבי? :) ג'ס.

orslimy

New member
אני יותר בתקופה איגרופית ג'סיקה...

אבל עכשיו אתנחתא ל3 שבועות כי אני טס לארה"ב ביום רביעי הקרוב לפלורידה וניו יורק....

אזולאי ככה אתה בורח ממני??../images/Emo6.gif

אחי לא ידעתי... תעשה חיים שם!! תבקר את מרחב... יניב

orslimy

New member
פישר! יום שני אני אגיד שלום...

הרי מה זה ארה"ב בלי אף מנופח מאדון פישר אולי איזה דיילת כוסית תתחיל לשאול שאלות ואני באדישות אענה: אני מתאגרף....ומרוקאי דרך אגב... shall we shag now or shall we shag later?"

eladי

New member
צר לי לבשר לך אור ידידי

רוב הדיילות שם (בלי להכליל) הן ביצ'יות פולניות עם חיוך מעושה ואופי של כפפת אגרוף משומשת. כלכלי הטיסה הם בד"כ גברים בגיל העמידה. וחוץ מזה הדיילות דלוקות על אנשי הצוות אוויר הרכרוכיים ... לא על מתאגרפים קשוחים
... החליפה עושה להן את זה. את החברות תחפש בחו"ל - לא בטיסה

אסון לאומי אל תגזים...../images/Emo2.gif

זה מבאס לאללה - כי אני רוצה כבר שיהיה לה תואר. אבל אין ערובה לניצחון. יניב

Pyongwon

New member
וואלה נכון. חשבתי שהגרמניה תנצח את

כולנו באליפות אירופה. היא דורגה רביעית! אין ערובה לנצחון. מי שטוב - עולה. מי שלא - לומד. וגם ככה וגם ככה - נהנים! :) ג'ס.

"אסון לאומי"? טעות - "כבוד לאומי"!!

כל הכבוד למדינה אשר יש לה ספורטאים המייצגים אותה בכזה כבוד ובכזו רמה בחו"ל,הגר יצאה להתחרות על קרב אגרוף בן עשרה סיבובים והפסידה בניקוד,איפה בדיוק האסון,סביר להניח כי כעת תחזור ארצה ב"ה,תמשיך להתאמן ותמשיך את דרכה כיאות לספורטאית ברמתה.תמיד אמרתי ואומר כי ההפסד הוא חלק בלתי נפרד מהניצחון - תפסיד,תלמד,תשתפר - תנצח!!! ברכות לספורטאים הישראלים אשר מייצגים את ארצנו בכבוד בכלל וברכות חמות למרחב,אלעד,והגר אשר מוכיחים לעולם כי יש לנו בישראל רמה גבוהה של אגרוף. בברכת שבת שלום, אורי צבי,

orslimy

New member
אל תטעה אורי...

המון כבוד למדינה אמרתי אסון לאומי כי הפסד זה דבר הכי גרוע שיכול להיות..כמובן זה לא סוף העולם אבל זה גם לא ממש נחמד ומי שמפסיד ופורש -זה פשוט אומר משהו על האישיות שלו..אנחנו פייטרים...

שוחחתי עכשיו עם רענן בטלפון...

הגר הפסידה אבל נתנה פייט טוב אלעד שמואל נתן קרב מעולה ואפילו הוריד את היריב שלו לספירת נוק דאון. יניב

Pyongwon

New member
אבל אם לא יוצאים לחו"ל, חיים באשליו

ת. תהיה מקום ראשון בארץ - נחמד. אבל לא מבטיח דבר ולא חצי דבר על חו"ל. גם כל הדברים מסביב, חליפות, מדים, דגלים - הכל נותן את אותותיו. גם האורות מסנוורים. גם השופטים מכירים אותך, ואין מה לעשות - ויטמין P עובד כאן. אין. כדי להתחרות - צריך לצאת לחו"ל. וזה מה שאני דרשתי השנה - שישי חופשי, כדי שאוכל לצאת להתחרות. ויודעים מה? וולאה - שווה את זה! ג'ס.

למעלה