עדכונים

*רק אני*

New member
עדכונים

למי שזוכרת את הסיפור שלי... אתמול בשמונה בבוקר האקס שלי התקשר אלי בשביל לספר לי שיש לו חברה חדשה. 3 חודשים שאנחנו לא ביחד, עד שהצלחתי להגיע למצב שלא אכפת לי ממנו, אני לא מרגישה יותר כלום אליו. פתאום הוא מחליט לעדכן אותי בחייו.... במשך כל היום אתמול כל כך כעסתי על עצמי שהוא עדיין מצליח להשפיע לי על מצב הרוח ועליי בכלל. והיום התחלתי להתגעגע, כל מה שלא הרגשתי כל הזמן הזה מתחיל לצוף..... אוף, כמה שזה כואב.

E D G Y

New member
מדהים באיזו מהירות הם מתארגנים

עם חברה חדשה.... ולמה הוא מעדכן אותך? כנראה רוצה שמה שקורה לך עכשיו יקרה.... ואת...תמשיכי בחייך כאילו לא היה הטלפון הזה...

*רק אני*

New member
לא ברור לי

מה עבר לו בראש כשהוא עשה את זה. הרי הוא עזב אותי בגלל שבחורה אחרת נכנסה לתמונה (ואני מניחה שזאת לא אותה אחת שעליה הוא דיבר אתמול) למה הוא חושב שהוא צריך ליידע אותי? ולמה זה היה כל כך דחוף להתקשר אלי כל כך מוקדם?! חשבתי שקרה לו משהו...
מקווה להיות חזקה בינתיים זה לא כל כך מצליח...

E D G Y

New member
תני לזמן זמן....

הכאב לא עובר בין רגע, את זה בטח כבר למדת מהחיים... אבל הוא עובר בשלב מסויים, מאוחר יותר.... ושוב, כפי שכבר כתבתי, לדעתי הוא רצה (והצליח) לעשות לך מניפולציה של קנאה וסדיזם מסויים ולכן היה לו דחוף להתקשר...

*רק אני*

New member
חשבתי שזה מאחוריי

כשהבנתי שכל הקשר שלנו בכלל לא היה בריא ושחציתי את כל הקווים האדומים שלי בשביל לזכות בקצת אהבה מצידו והוא השתמש בי, אפילו שהוא ידע שהוא רוצה (ונמצא) עם מישהי אחרת כבר לא היה לי אכפת יותר. כנראה שאני לא כל כך חזקה כמו שחשבתי שאני....

Betterfly

New member
אגיד לך משהו

הוא ביצע אקט סדיסטי ונפגעת וזה בסדר גמור וטבעי להפגע. היה לי חבר שלא הייתי מאוהבת בו בכלל וכשנפרדנו לא חשבתי עליו בקושי יום או יומיים אבל כשגיליתי שיש לו מישהי גם אני קיבלתי צביטה כזו. אז הצביטה הזו לא קשורה אליו ולא קשורה לחוזק שלך, החוזק שלך נמדד ברצון שלך להשתחרר ובפעולות שאת עושה למען זה. לא באם את בלתי פגיעה כי זה פשוט לא אנושי.

אמת ויציב ו...

מסכים עם בטרפליי שקשה לשלוט ברגשות הללו. אנשים נפגעים ללא קשר לחוסנם הנפשי. הסוויץ' שאת צריכה לעשות הוא לכיוון המעשים: הוא באקט סדיסטי רצה או לא רצה לפגוע בך, לא יודע אם הוא תכנן זאת ואולי זה לא חשוב. מה יותר חשוב? את, במחשבה תחילה, אמורה להחליט אם את רוצה להיות עדיין "בקשר": שום דבר טוב לא ייצא מן הקשר הזה, אלא אם כן יש לך ולו כוונות לחזור, ובהנחה שאין, אין טעם לקשר, הוא רק ינציח אינסידנטים מן הסוג הזה.

למעלה