עדכוני אמא

עדכוני אמא ../images/Emo68.gif

שכחתי קצת לעדכן, אבל אמא שלי היתה אצלי בביקור ולקחתי אותה לפגוש את לואיז, המיילדת שלי לאחת מפגישות הביקורת שלנו. אז קודם כל, מיד כשנכנסנו היא התרשמה מהאווירה הנעימה במרפאה, כמה שהכל חמים ורגוע, רהיטים של בית ולא של בית חולים, תמונות יפות, צעצועים לילדים, וכו'... בפנים היא ראתה כמה שהפגישה מקיפה ואיך בודקים ומה עושים, והתרגשה לשמוע דופק. בסוף ישבנו לנו ארבעתנו ביחד (אמא ואני, לואיז, והמתמחה שלה שמסיימת לימודי מיילדות בעוד כמה חודשים ועובדת גם היא במרפאה) ואמא שלי שטחה את כל חששותיה ומחשבותיה. היתה שיחה דווקא מאוד נעימה וקולחת, לדעתי לפחות, ואחרי שיצאנו אמא שלי אמרה לי שהיא חשה שהמיילדת משרה המון בטחון ויודעת מה שהיא עושה. היא אפילו הגדילה לעשות וסיפרה גם לי וגם ללואיז שהיא דיברה עם אנשים וסיפרה להם על המאמרים ששלחתי לה והיא קראה (אני עשיתי פרצוף כזה
אבל בעצם מה שהרגשתי היה
כי אמנם אני שלחתי, אבל מבחינתי היא התעלמה ולא היתה תגובה... שמחתי לגלות שקראה!! והפנימה!!) ושפתאום התגלו בכל מיני קצוות העולם אנשים שגם ילדו בבית, או שהבנות/שכנות/דודות/מוכרות בסופר שלהם ילדו בבית. חברה אחת שלה סיפרה שבתה ילדה את שני ילדיה בבית וזה היה מדהים, ועוד אחת סיפרה שהתגוררה מס' שנים בהולנד, שם כמעט כל מי שהכירה ילדה בבית, ושלידות הבית שם ממוסדות לחלוטין. אני הופתעתי לגלות שבארצות סקנדינביה אחוז הלידות הקיסריות עומד על כ-3%, בעוד שבניו ג'רסי הוא עומד על 33 אחוז
. בקיצור - יצא ביקור טוב, ואני חושבת שאמא שלי הרבה יותר רגועה עכשיו.

mise

New member
איזה יופי! נסגרה פינה.

איזה כיף לשמוע שהיא קראה את המאמרים ששלחת לה. נשמע שבאמת חשוב לה לברר את הנושא ולא סתם להשאר בדיעה שזה מסוכן.

POOH*

New member
איזה יופי....

עידכון מעולה... ובהצלחה בהמשך.. וכמובן לידה קלה..
POOH

swann

New member
איזה חדשות טובות! ../images/Emo13.gif

כל כך כיף להיות מופתעת ככה לטובה, ולהמשיך את ההריון לקראת לידת הבית.

כרמית מ.

New member
מצוין!

זה כל כך מרגיע, לדעת שאמא תומכת בך. מצחיק עד כמה אנחנו, נשים בוגרות, אמהות בעצמנו, אבל התמיכה של אמא, או העדרה, עדיין כל כך משפיעים עלינו. עד כדי כך, שאחת ממיילדות הבית שאני מכירה, טוענת, שכמעט תמיד, כשהיא בוחנת לידות מורכבות, מסתבר שיש שם ברקע קונפליקט עם המשפחה. או שלא סיפרו, או שסיפרו ונתקלו בתגובה עוינת (שלא הושלמה) וכדומה. אז גם בהיבט הזה, נפלא לשמוע על התמיכה של אמא (וגם בלי קשר, כמובן).

May first

New member
תמיכה של אמא זה נפלא

זכיתי לאמא נוכחת ומשמעותית בלידות שלי, זה היה נהדר

debby12

New member
מנהל
יההה - איזה יופי

כולי קנאה. אז נשארתי בדד היחידה פה עם אמא סרבנית -- הה?
אבל קצת יותר ברצינות - זה אחלה חדשות - עכשיו יש לך ראש יותר רגוע כשהיא יותר רגועה. לדעתי לפעמים דברים לא פתורים יכולים להציק-לסבך (כמו שמישהי בחוכמה כתבה פה פעם - לא זוכרת מי)
ד.

גם למבי

New member
לא חושבת שאת היחידה.

לא ספרתי לאמא שלי ולאמא שלו ולאף אחד מהמשפחה, חוץ מלאחותי כמובן.התגובות צפויות מראש ואני מתכוונת להעמיד בפני עובדה מוגמרת. עדיין לא יודעת איך מפני שאחת מהסבתות תצטרך אולי לשמור על גל בזמן הלידה (אם זה לא יהיה כשהוא בגן).

למעלה