עדכוני הופעות + חלוקה

איף

New member
עדכוני הופעות + חלוקה../images/Emo88.gif

ההופעות הקרובות: 29/5/08 - מועדון הזאפה בת"א ,בשעה 20:45. טלפון להזמנת כרטיסים: 03-7674646 4/6/08 - פאב האלפנט בקרית חיים , בשעה 21:30. טלפון להזמנת כרטיסים: 052-8933937 5/6/08 - המשכן העירוני למוזיקה ברעננה, בשעה 21:00. טלפון להזמנת כרטיסים: 09-7464036.
19/6/08 - הופעה מיוחדת!!!
אמפי וואהל תל אביב , בשעה 20:30 - מאיר בנאי מארח את אחיו אביתר
. טלפון להזמנת כרטיסים: 03-6420487. חלוקת כרטיסים: נכון לעכשיו יש חלוקת כרטיסים רק להופעה בפאב האלפנט בקרית חיים...ייתכן שיהיו עוד חלוקות בהמשך. תתעדכנו בפורום! מי שמעוניין לקבל זוג כרטיסים להופעה באלפנט מוזמן לשלוח אליי מסר אישי עם שם פרטי + משפחה ולכתוב בכותרת כרטיסים לאלפנט. קבלת הכרטיסים מותנית בכתיבת סיקור ההופעה בפורום לאחר המופע. תבלו!

איף

New member
לא נראה לי שתהיה../images/Emo122.gif

אבל אולי. יש קצת חוסר ודאות כרגע...עקב שינויים מערכתיים, אם את מבינה למה אני מתכוונת. (אם לא הבנת, אני בתיבת המסרים
)

ms pizza

New member
להופעה באמפי וואהל אפשר להזמין גם

בטלפון :03-6045000 ( קסטל)...

אפשר בקשה מיוחדת? אבל תעשו את זה :(

בבקשה אני בטוח שחלק פה ילכו להופעה הזאת אני הייתי רוצה, אבל לא יכול באותו תאריך וגם לא חושב שהייתי הולך בכל זאת משום מה מרגיש לי שיהיו ביצועים מעניינים ביחד שלהם, הבקשה שלי היא צילומים בוידאו לא בקשה גדולה מדי כבר נעשתה בעבר בבקשה!!!!!! ואם אפשר לא במצלמות של הפלאפון זה גם יהיה נחמד כי זה פשוט יוצא כזה גרוע שעדיף שלא :) נו אז מה אתם אומרים?

איף

New member
אני מקווה שייצא לי להיות שם

אבל בכל אופן, אני ממש גרועה בכל מה שקשור למצלמות. אפילו די נרתעת מזה למען האמת. הרעיון נחמד , בכל אופן... ואם מישהו אחר יעשה את זה, אני אשמח.

אמא נחה

New member
שאלות לגבי ההופעה בפארק הירקון

מישהו יודע אם זה הופעה בישיבה?? מישהו יודע כמה עולה כרטיס?

ms pizza

New member
ההופעה בישיבה...

ומחיר כרטיס עולה בסביבות 120 ש"ח ( זה מה שעלה לי - אני מתארת לעצמי שאין חשיבות למיקום הישיבה לעניין המחיר..)

neciha1

New member
ההופעה

ההופעה היא באמפי וואהל בגני יהושוע - בישיבה תחת כיפת השמים. כרטיס עולה - 119 ש"ח יהיה ערב מיוחד במינו !!!

למעלה