עדכוני וינדוז

argamon

Member
שלום לכם השאלה על מחשב ביתי וינדוז 10
> כידוע מדי פעם מגיעים עדכונים למחשב.
זו הפעם השלישית אם אני לא טועה שקורה לי בעדכונים מצב שכאשר מגיע שלב העדכונים בו כתוב " עודכנו 100 אחוז, אל תכבה את המחשב" , לא קורה כלום 20 דקות ואולי יותר וההודעה נשארת בלי שינוי ורק אחרי כ- 20 דקות החלונות עולים ואפשר לגלוש. כל הזמן יש הרגשה שיש תקלה. הייתי מבין מצב כזה אם לא היו נשלמות עדיין 100 אחוז עדכונים, אבל כאמור יש הודעה שהושלמו 100 אחוז ובכל זאת עוברים לפחות 20 דקות עד שהכל מסתיים.
> האם זה מצב תקין, ומה ניתן לעשות בעניין?
בתודה לתשובתכם.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
זו הפעם השלישית אם אני לא טועה שקורה לי בעדכונים מצב שכאשר מגיע שלב העדכונים בו כתוב " עודכנו 100 אחוז, אל תכבה את המחשב" , לא קורה כלום 20 דקות ואולי יותר וההודעה נשארת בלי שינוי ורק אחרי כ- 20 דקות החלונות עולים ואפשר לגלוש. כל הזמן יש הרגשה שיש תקלה. הייתי מבין מצב כזה אם לא היו נשלמות עדיין 100 אחוז עדכונים, אבל כאמור יש הודעה שהושלמו 100 אחוז ובכל זאת עוברים לפחות 20 דקות עד שהכל מסתיים.
בתודה לתשובתכם.
יש מלא סיבות..
נסה ככה
1 לעדכן את כל הדרייברים של כל הרכיבים במחשב...
2 להפעיל פותר בעיות לווינדוס אפדייט

נראה בעידכון הבא את התוצאה...אם לא יש דברים לעשות אבל ממש ממש מסובכים יהיו לך..

arseny92

Well-known member
מנהל
יש מלא סיבות..
נסה ככה

הוא לא פירט מפרט המחשב.
בכונן HDD איטי למדי כיום גם זה נורמלי.
כל בעלי כדורי הבדולח בחופשה לצמיתות.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
הוא לא פירט מפרט המחשב.
בדולח אתה יודע למי תגיד חצוף...
אתה לא יודע ה כל ואל תתנשא לי
ותקרא קצת גם לך יש ממה ללמוד..

לא קשור מפרט מחשב אחרי 100% שנתקע זו בעיה ויש פתרונות גם...

arseny92

Well-known member
מנהל
בדולח אתה יודע למי תגיד חצוף...
אתה לא יודע ה כל ואל תתנשא לי
ותקרא קצת גם לך יש ממה ללמוד..

לא קשור מפרט מחשב אחרי 100% שנתקע זו בעיה ויש פתרונות גם...
אני מבין שהחום בחוץ משפיע עליך קשות.

חזרת לסורך - ממשיך להטיף לאחרים ול"תקן" את דבריהם במקום לתת תשובה ופתרון לשואל באופן ישיר.
אוקי סליחה, נסחפתי, אלא רק שהשאלה בפני עצמה לא הכי עוזרת לחפש פתרונות
ולגבי החום בחוץ, אינני כעת בארץ בכדי שהוא ישפיע עלי 🌨️

נערך לאחרונה ב:

argamon

Member
הוא לא פירט מפרט המחשב.

arseny92 תודה. לצערי אני לא מבין הרבה במחשב ולא יודע איך נותנים מפרט רק יש לי שאלה קטנה : במצב תקין תוך כמה זמן צריך להסתיים העדכון שמיקרוסופט שולח כל מספר שבועות?
> אגב אם זה אומר משהו אז ההגעה בעדכונים עד 100 אחוז נעשים מהר ורק ב- 100 אחוז זה נתקע.​

argamon

Member
יש מלא סיבות..
נסה ככה

ירון תודה לתשובתך ורצונך לעזור . אני מדור הניירות של שנות ה- 50 ובטח שלא אצליח לעשות דברים יותר מסובכים אלא אני לא יודע לעשות אפילו את הדברים הפשוטים כנראה שכתבת. אין לי מושג איך מפעילים "פותר בעיות" ומתי.
> ניראה לי שאם הבעיה תתחזק בעדכונים הבאים אז איאלץ לקחת את המחשב לטכנאי.
תודה לך.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
ירון תודה לתשובתך ורצונך לעזור . אני מדור הניירות של שנות ה- 50 ובטח שלא אצליח לעשות דברים יותר מסובכים אלא אני לא יודע לעשות אפילו את הדברים הפשוטים כנראה שכתבת. אין לי מושג איך מפעילים "פותר בעיות" ומתי.
> ניראה לי שאם הבעיה תתחזק בעדכונים הבאים אז איאלץ לקחת את המחשב לטכנאי.
תודה לך.
לך לזכוכית מגדלת חיפוש בסרגל כלים צד שמאל , כתוב שם : פתור בעיות אחרות ולחץ על התוצאה . התוצאה הראשונה של פתור הבעיות היא WINDOWS UPDATE
לחץ על זה. והפעל את פותר הבעיות משם זה אוטומטית יחפש וינסה לפתר בעיות.

נסה להוריד מפה את התוכנה הזו
הפעל אותה גש לגלגל שיניים, גש למה שיש בשורה העליונה..מצד ימין יש חלונית עם חץ חפש עברית ולחץ...אם עבר לעברית מעולה. מפה לחץ DRIVER UPDATER סרוק והתקן הכל...זה יעדכן את כל הדרייברים. הפעל מחדש מחשב שהכל יקלט יפה...

אם זה יותר מידי מסובך אז אולי צריך טכנאי ..כי חוץ מההמתנה המחשב עובד סה"כ..

argamon

Member
לך לזכוכית מגדלת חיפוש בסרגל כלים צד שמאל , כתוב שם : פתור בעיות אחרות ולחץ על התוצאה . התוצאה הראשונה של פתור הבעיות היא WINDOWS UPDATE
לחץ על זה. והפעל את פותר הבעיות משם זה אוטומטית יחפש וינסה לפתר בעיות.

נסה להוריד מפה את התוכנה הזו
הפעל אותה גש לגלגל שיניים, גש למה שיש בשורה העליונה..מצד ימין יש חלונית עם חץ חפש עברית ולחץ...אם עבר לעברית מעולה. מפה לחץ DRIVER UPDATER סרוק והתקן הכל...זה יעדכן את כל הדרייברים. הפעל מחדש מחשב שהכל יקלט יפה...

אם זה יותר מידי מסובך אז אולי צריך טכנאי ..כי חוץ מההמתנה המחשב עובד סה"כ..
תודה ירון וסליחה על האיחור שלי בתשובה. אנסה לבדוק אם אוכל לעשות את זה.
בינתיים הייתי עבור משהו אצל הטכנאי שלי וסיפרתי לו על המצב המרגיז שהעדכון נתקע הרבה זמן אחרי שהושלמו מאה אחוז והטכנאי לא התרגש כלל ואמר לי שזה מצב תקין שקורה. אם זה אומר לך משהו אז שלא כרגיל בו מגיעים עדכונים פעם ב-3 שבועות בערך, קרה שלפני מספר ימים שוב הגיעו עדכונים לאחר שרק לפני כשבוע היו עדכונים והפעם העדכון קפץ מיד בהתחלה ל- 30 אחוז ואחרי רגע למאה אחוז ותוך פחות משתי דקות העדכון הסתיים. לפיכך אני מבין שמדובר כנראה בעדכון קל להשלמה שמיקרוסופט שלח.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה ירון וסליחה על האיחור שלי בתשובה. אנסה לבדוק אם אוכל לעשות את זה.
בינתיים הייתי עבור משהו אצל הטכנאי שלי וסיפרתי לו על המצב המרגיז שהעדכון נתקע הרבה זמן אחרי שהושלמו מאה אחוז והטכנאי לא התרגש כלל ואמר לי שזה מצב תקין שקורה. אם זה אומר לך משהו אז שלא כרגיל בו מגיעים עדכונים פעם ב-3 שבועות בערך, קרה שלפני מספר ימים שוב הגיעו עדכונים לאחר שרק לפני כשבוע היו עדכונים והפעם העדכון קפץ מיד בהתחלה ל- 30 אחוז ואחרי רגע למאה אחוז ותוך פחות משתי דקות העדכון הסתיים. לפיכך אני מבין שמדובר כנראה בעדכון קל להשלמה שמיקרוסופט שלח.
לא יזיק שתנסה מה שהצעתי...יחד עם זאת כן זה גם תלוי במחשב המהירות של העידכון...כמה זיכרון יש איזה כוח מעבד איזה מהירות דיסק ..ומה גודל העדכון והשינויים שעושה...לרוב זה לא אמור להתקע ככה כנראה המחשב שלך קצת חלש ..וצריך גם תחזוקה..לנקות לסדר את הווינדוס..אישית אני כל שנה מתקין מחדש נקי כי מצטברות בעיות קטנות והוא נהיה איטי...רק התקנה מחדש ממש מרעננת הכל עם כמובן ניקוי פיזי טוב של המחשב...אבל אמרתי לך אם המחשב עוד סוחב ומעדכן ועובד סביר אזה גם טוב..

argamon

Member
לא יזיק שתנסה מה שהצעתי...יחד עם זאת כן זה גם תלוי במחשב המהירות של העידכון...כמה זיכרון יש איזה כוח מעבד איזה מהירות דיסק ..ומה גודל העדכון והשינויים שעושה...לרוב זה לא אמור להתקע ככה כנראה המחשב שלך קצת חלש ..וצריך גם תחזוקה..לנקות לסדר את הווינדוס..אישית אני כל שנה מתקין מחדש נקי כי מצטברות בעיות קטנות והוא נהיה איטי...רק התקנה מחדש ממש מרעננת הכל עם כמובן ניקוי פיזי טוב של המחשב...אבל אמרתי לך אם המחשב עוד סוחב ומעדכן ועובד סביר אזה גם טוב..
תודה ירון ואנסה לעשות כפי שאתה מציע עד כמה שאצליח להבין ואם לא ילך והבעיות יגדלו אז אקח את המחשב לטכנאי.

רוב הזמן נח

Well-known member
בתודה לתשובתכם.
הזכרת לי נשכחות. גם בחלונות 8 זה ככה. זה חלק מ"השיפורים" שמיקרוסופט עשו.

למעלה