עדכוני חג

hollywoodonline

New member
עדכוני חג

ואוו, פתאום הבנתי שעבר דיי הרבה זמן מאז שביקרתי בפורום ועדכנתי בכל מה שחדש. אז הנה אני בא לעשות כמה השלמות ולהזמין אתכם לבקר בבלוג שלי. מקווה שעל כולם עובר חג מהנה, אל תאכלו יותר מדי, וכמו תמיד אשמח להערות, הארות וסתם דרישות שלום (רצוי בליווי שיר). חג שמייח...

hollywoodonline

New member
בר רפאלי מדגמנת הלבשה תחתונה ל'פסיונטה'

בואו לראות את בר רפאלי בתמונות לוהטות מדגמנת שוב הלבשה תחתונה בקולקצית האביב - ממש פה.

hollywoodonline

New member
אסתי גינזבורג מתארחת אצצל ג'ימי קימל

ואם הזכרנו את בר רפאלי, אי אפשר להתעלם מאסתי גינזבורג, שהתארחה להופעה קצרצרה אך ממצה בתוכנית של ג'ימי קימל ויצאה חמודה להפליא - לצפיה לחצו פה.

hollywoodonline

New member
לינדזי לוהן משתכרת ונופלת לעיני הצלמים

יש אנשים שלא לומדים לקח לעולם. ולינדזי לוהן היא ככל הנראה אחת מהן. שלא תבינו אותי לא נכון, אני האחרון שיגיד לא לאלכוהול, אבל רבאק, לינדזי, תסתכלי לכל הכיוונים אם אין איזה צלם פפרצי שאורב לך בין השיחים. לשמחתה של לינדזי כוחות משטרה היו שם על מנת לעזור לה לצאת בשלום מהפדיחה. התמונות ממש פה.

hollywoodonline

New member
משי קליינשטיין בהופעת בכורה

(אצלי בבלוג). וואוו, האמת כששמעתי שמשי קליינשטיין התקבלה ללהקה צבאית, ישר חשבתי על פרוטקציות, אבל אחרי ששמעתי אותה שרה, אני לוקח את המחשבות שלי בחזרה. כלומר אני בטוח שזה שאמא שלך היא ריטה, ואבא שלך הוא רמי קליינשטיין בטח עוזר, אבל הבחורה בהחלט מוכשרת. אתם מוזמנים להתרשם בעצמכם ממש פה.

hollywoodonline

New member
היידי קלום מדגמנת את עצמה טופלס ל- Allure

היידי קלום, דוגמנית העל הגרמניה שאחראית גם על ההנחיה של הגרסה האמרקאית לתוכנית הראליטי "פרוייקט מסלול" הצטלמה לאחרונה לסט תמונות פרובוקטיבי למגזין האופנה הצרפתי Allure. התמונות ממש פה.

hollywoodonline

New member
סלבס בתמונות לוהטות מחיי היום יום

בואו לראות את ג'ניפר גארנר וניקול ריצ'י אוספות את הילדים מבית הספר, מייקל סי הול (דקסטר) מחלים מסרטן ומסתובב ברחובות, ריאנה קורצת לקהל, אלק בולדווין מסתבך ועוד תמונות לוהטות. התמונות ממש פה

hollywoodonline

New member
סנדי בר מדברת על הפרעות האכילה שלה

סנדי בר מדברת על הפרעות האכילה מהן סבלה מגיל צעיר ועל הדרך בה אקי אבני עזר לה לנצח את המחלה הנוראית הזו, בראיון חגיגי ל'את'. בואו לקרוא את 2 הפני שלי בנושא, וגם לצפות בסנדי מתארחת ב'ארץ נהדרת'. לחצו כאן.

hollywoodonline

New member
מה עובר על שילו, הבת של אנג'לינה ובראד?

בואו לראות מה התעלומה האחרונה לבית ג'ולי-פיט שמטרידה את הצהובונים האמריקאים. האם אנג'לינה ובראד מנסים להפוך את הבת שלהם שילו לבן? התמונות והפרטים ממש פה.

hollywoodonline

New member
גם לסלבס יש תחתונים - התמונות המרשיעות

גם לסלבס יש תחתונים, ולפעמים אם קצת מזל (או חוסר מזל) כשיש צלם בסביבה גם לנו יוצא לחזות בתופעה. אתם מוזמנים להתרשם מכמה תמונות קצת מפדחות של גווינית פאלטרו, קירסטין דאנסט, קייט מוס, לינדזי לוהן , בריטני ספירס, פריס הילטון ועוד ממש פה.

hollywoodonline

New member
הידעתם? לסלבס יש גם ישבן -תמונות יותר מרשיעות

ואחרי שראינו לסלבס את התחותונים, מגיע גם הרגע בו אנו נחשפים גם לישבן של סלבס שלא היו זהירים במיוחד, והתכופפו בדיוק, אבל בדיוק ברגע שבו הצלם לחץ על הכפתור הנכון במצלמה. התמונות פה.

hollywoodonline

New member
דנה אינטרנשיונל מוציאה את סקעת מהארון בטעות

דנה אינטרנשיונל עושה את המעשה האסור, ומספרת בשידור חי לכל האומה את הדברים שכל ילד בגן יודע בנוגע להראל סקעת. נו טוב, לפחות ההימורים אומרים שיש לו סיכוי טוב לא לעשות לנו את פדיחת שרה'לה שרון השנה. אני מחזיק לו אצבעות. לשמיעת הקטע - לחצו פה.

hollywoodonline

New member
ליידי גאגא מתעלפת במהלך הופעה

ולמי שרוצה לראות למה מגיעה לליידי גאגא כל שניה של הערצה שהיא זוכה לה זו התשובה. במהלך הופעה בניו זינלנד, חשה הגאגא שלא בטוב, ועמדה להתעלף, איך היא מגיבה ומה היא עושה? לחצו פה כדי לגלות את התשובה.

hollywoodonline

New member
אווה לנגוריה חוגגת יום הולדת 35

ומי באים לחגוג איתה? קים קארדשיין, הבעל טוני פארקר ועוד כמה חברים. אתם מוזמנים להתרשם מהחגיגות ומהיופי של עקרת הבית הנואשת ממש פה.

hollywoodonline

New member
רוני דלומי מכסה את גלוריה אסטפן

בשיר ראשון מהאלבום המתקרב עלינו לטובה. אתם מוזמנים להתרשם מהמקור ומהקאוור ולהחליט מי נשמעת יותר טוב ממש פה.

hollywoodonline

New member
ומאיה בוסקילה מכסה את ליידי גאגא

בטקס מלכות היופי. רגע קשה לזמר העברי לדורותיו. נו טוב, לפחות זו מאיה בוסקילה ולא שרה'לה שרון. אני מניח שזה גם משהו להנחם בו. ממש פה.

hollywoodonline

New member
סלבס בתמונות פפרצי לוהטות

שוב אוסף תמונות, והפעם תוכלו לראות את ג'ניפר אניסטון, קישה, ג'וני דפ, כריס בראון, ג'וד לאו, ועוד כמה כוכבים. תלחצו פה - זה כדאי.

hollywoodonline

New member
קורי היים מת בגיל 38

ואיתו מתה חתיכה מהילדות שלי. הספד קצרצר וכמה קטעי ווידאו של האיש שגרם לי לקנא בזה שאני לא ילד שנות ה-80. ממש פה.

hollywoodonline

New member
אוליביה ווילד מהאוס וה-OC מדגמנת את עצמה

כי אין כזה דבר יותר מדי, כשמדובר באחת השחקניות היותר יפות שמסתובבת על מסך הטלויזיה. להתרשמות לחצו פה.

hollywoodonline

New member
מיילי סיירוס מדגמנת חבר שעיר

והאמת אני מקנא. גם אני רוצה אחד כזה. תסתכלו בתמונות ואני בטוח שגם לכם יהיה חשק לאחד כזה. לחצו פה.

למעלה