עדכוני יום הולדת..ועוד|חיבוקו ארוך

עדכוני יום הולדת..ועוד|חיבוקו ארוך

הרגע הגדול הגיע..ועמית שלי בן שנה! עשינו לו יום כייף אמיתי ביום חמישי-תודה על הברכות והאיחולים! הכל מתועד באלבום שלנו... והזמנו את המשפחה והחברים הקרובים.. היה מדהים..וברור שהכוכב ידע שכולם באו בשבילו
אפילו הפתעתי את עצמי ועוגת הרכבת הצליחה..(תמונות בהמשך..) ואת המחמאות לתפריט..כמובן שקיבלתי..נו,איזה משוגעת תסתגר יומיים במטבח??! קישוטים,בלונים,שירים וריקודים..והיה נפלא..התרגשות אמיתית כמעט כמו הלידה עצמה... ולפנות בוקר היה לנו ארוע לא נעים..אמא שוב בבי"ח..אז תחזיקו אצבעות (בפעם הקודמת זה הצליח..) אני עייפה אחרי יומיים בלי שינה..אבל ..מי יכול לישון? תודה שוב לכל המתעניינים..איך היה וכו´.. מבטיחה תמונות כשהמצב קצת יירגע! שבוע טוב לכולם!

Iris G

New member
מזל טוב והחלמה מהירה ../images/Emo24.gif

אין אייקון של החזקת אצבעות, אז קחי חיבוק גדול איריס

../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gifלעמיתוש החמוד

המון מזל טוב ליומולדת שנה ושיהיו עוד המון כאלו, שמחים ומאושרים ושאמא שלך כמובן תרגיש טוב, תעדכני אותנו מפנינה דורון שחר תומר וניתאי באהבה וגעגועים

רותי ע

New member
החלמה מהירה לסבתא ומזל טוב לנכד

מחכים לבשורות טובות ולתמונות..

odeia

New member
החלמה טובה לאמך ומזל טוב על השמחה

מאחלת לכם המון בריאות ואושר

iris and ben

New member
מחזיקה אצבעות חזק חזק../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

רפואה שלמה לאימך!!!

היי.

קודם קודם החלמה מהירה לאמא ותשלימי את שעות השינה החסרות במהרה. מתגעגעת אליך נורא אחותי. וכמובן יום הולדת שמח (שוב) לעמית הקטן שכבר גדול. נשיקות לכולכם ובמיוחד לנסיך יום ההולדת. איריס.

מזל טוב ../images/Emo140.gif והחלמה מהירה ../images/Emo24.gif

אני לא יודעת למה אמא שלך בבי"ח, אבל אני יכולה להזדהות ולאחל החלמה מהירה ושיעבור הכל מהר ובקלות (סבא שלי בבי"ח כמעט חודש, ועומד לעבור צינתור... הוא בן 87 וזה הולך להיוך הליך קשה) וכמובן, המון מז"ט לעמית! שיגדל למצוות!

לימורי המתוקה ../images/Emo20.gif

מזל טוב לעמית המתוק ושובה ה-
והחלמה מהירה לאמך
הלוואי והתקופה הזו תתקצר והדברים ישובו למקומם בשלום!
תתקשרי בכל שעה

למעלה