עדכוני מסמך משותף GOOGLE DOCS

יש לי מסמך GOOGLE DOCS משותף עם כמה אנשים בעלי הרשאת עדכון.
בכל פעם שמישהוא מעדכן את המסמך אני מקבל מייל המציין את העדכון שבוצע.
כיצד אפשר לכבות את האפשרות הזאת? אני לא רוצה לקבל מיילים על כל עדכון.

Omnicide

Member
תודה.

המסמכים שלי בעברית וכך גם התפריטים. משום מה האפשרות לבחור לא מופיעה כפי שזה בהסבר.
אולי ידוע לך איפה זה בדיוק בגרסא העברית?
שיניתי אצלי לעברית ואכן חסרה האפשרות הזאת בממשק בעברית...

אתה יכול לשנות את שפת הממשק שלך (זה לא משפיע על המסמך עצמו, עדיין אפשר להשתמש בעברית) בחשבון הגוגל שלך:

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל

הפעלת התראות בגיליון אלקטרוני​

תוכלו להגדיר התראות כדי לדעת מתי אנשים אחרים מבצעים שינויים בגיליונות האלקטרונים שלכם, ולראות אילו שינויים הם מבצעים.
התכונה הזו לא זמינה ב-Google Docs או ב-Slides.

הגדרת התראות​

אתם יכולים להגדיר התראות רק לעצמכם. לא תקבלו התראות לאחר ביצוע שינויים בגיליון אלקטרוני, אלא רק אם אחרים מבצעים בו שינויים.
פה כן:
  1. במחשב, פותחים גיליון אלקטרוני ב-Google Sheets.
  2. למעלה, לוחצים על כלים
    ואז
    כללי התראות.
  3. בחלון שנפתח, מתחת להודעה 'יש להודיע לי לכתובת [כתובת האימייל שלכם] כאשר' בוחרים את המקרים שלגביהם רוצים לקבל התראות. המקרים הם:
    • בוצעו שינויים כלשהם: קבלת התראות כשמשתמש כלשהו מבצע שינויים בגיליון אלקטרוני.
    • משתמש שולח טופס: קבלת התראות כשמשתמש ממלא טופס.
  4. בחלון שנפתח, בוחרים את התדירות לקבלת התראות. בוחרים אפשרות מתחת להודעה 'שלחו לי הודעה באמצעות':
    • אימייל - תקציר יומי: קבלת אימייל יומי עם פירוט כל השינויים שבוצעו.
    • אימייל - ומייד: קבלת אימייל בכל פעם שמתבצע שינוי.
  5. לוחצים על שמירה.
מצחיק אני יש גם קישור

אגב כל העזרה של גוגל קיימת גם בעברית אז תומכים חפשו ושלחו בעברית...יותר קל לרוב האנשים :)

נערך לאחרונה ב:

הפעלת התראות בגיליון אלקטרוני​

תוכלו להגדיר התראות כדי לדעת מתי אנשים אחרים מבצעים שינויים בגיליונות האלקטרונים שלכם, ולראות אילו שינויים הם מבצעים.
התכונה הזו לא זמינה ב-Google Docs או ב-Slides.

הגדרת התראות​

אתם יכולים להגדיר התראות רק לעצמכם. לא תקבלו התראות לאחר ביצוע שינויים בגיליון אלקטרוני, אלא רק אם אחרים מבצעים בו שינויים.
פה כן:
  1. במחשב, פותחים גיליון אלקטרוני ב-Google Sheets.
  2. למעלה, לוחצים על כלים
    ואז
    כללי התראות.
  3. בחלון שנפתח, מתחת להודעה 'יש להודיע לי לכתובת [כתובת האימייל שלכם] כאשר' בוחרים את המקרים שלגביהם רוצים לקבל התראות. המקרים הם:
    • בוצעו שינויים כלשהם: קבלת התראות כשמשתמש כלשהו מבצע שינויים בגיליון אלקטרוני.
    • משתמש שולח טופס: קבלת התראות כשמשתמש ממלא טופס.
  4. בחלון שנפתח, בוחרים את התדירות לקבלת התראות. בוחרים אפשרות מתחת להודעה 'שלחו לי הודעה באמצעות':
    • אימייל - תקציר יומי: קבלת אימייל יומי עם פירוט כל השינויים שבוצעו.
    • אימייל - ומייד: קבלת אימייל בכל פעם שמתבצע שינוי.
  5. לוחצים על שמירה.
מצחיק אני יש גם קישור

אגב כל העזרה של גוגל קיימת גם בעברית אז תומכים חפשו ושלחו בעברית...יותר קל לרוב האנשים :)
תודה. נראה כי התכונה הזאת לא קיימת ב-GOOGLE DOCS

למעלה