עדכוני נסיונות קולינריים משבת
הכנתי כל מיני מתכונים חדשים, אז חשבתי שיהיה מעניין לעדכן...
חלות של יפה נסימי - יצא מעולה! אוורירי ממש. הודעתי לאיש (הוא זה שמכין את החלות בדרך כלל), שהוא חייב לנסות.
סלמון בפסטו ופרמז'ן - אחותי הכינה, ממתכון שנתנה לי חברה. פשוט מורחים פילטים של סלמון בפסטו, מגלגלים בפרמז'ן מגורר ואופים עד שהסלמון מבושל, כ-20-30 דקות. יצא טעים ומושחת בטירוף, מומלץ בחום. הדבר היחיד שהייתי משנה זה להשתמש בפסטו ביתי. הקנוי מחוויר לידו.
עוגת שוקולד ויין אדום של סמיטן קיטשן - יצא חביב, קצת יבש לטעמי. אני אוהבת עוגות יותר לחות. גם טעם היין היה מאוד חזק. במקרה היה לי במקרר גם רסק תפוחים ביתי שהכנתי. כשאכלתי פרוסה עם הרסק היה דווקא מוצלח.
נראה לי שאנסה לשלב יין במתכוני עוגות שאת העוגה עצמה אני אוהבת יותר.
מוס אייריש קופי של אורן דגן כפיר מהספר "חגיגה של קינוחים" - שילוב טעמים טוב מאוד - שוקולד לבן, קצפת, קפה, וניל, ואלכוהול, אבל המוס לא היה יציב מספיק, והוא טיפה נפרד בקירור - הלמטה היה נוזלי. כשקראתי את המתכון במקור היה נראה לי שיש קצת יותר מדי נוזלים, בתקווה אכין שוב ואדווח עם מתכון שאני מאמינה בו יותר.
בקר ביין מוקפץ עם פטל אדום - האמת שבכלל לא אכלנו את זה בשבת בגלל הסלמון עם הפרמז'ן וכל הקינוחים החלביים, אבל ממה שטעמתי יצא טעים. את הפטל הוספתי כשהוא קפוא ונראה לי שזה היה טעות, כי זה האט את תהליך הבישול. נראה לי שהבשר היה יוצא יותר רך עם הוא היה מבלה פחות זמן בסיר. אבל שוין. אה והצבע - סגול חזק ובוהק. אין הרבה מאכלים כאלה
הרגשתי שיא המושחתת כשאכלתי את זה - בשר יקר, יין, פטל... אני לא עובדת עם מרכיבים כאלה בדרך כלל...
היה מעניין ללא ספק

הכנתי כל מיני מתכונים חדשים, אז חשבתי שיהיה מעניין לעדכן...
חלות של יפה נסימי - יצא מעולה! אוורירי ממש. הודעתי לאיש (הוא זה שמכין את החלות בדרך כלל), שהוא חייב לנסות.
סלמון בפסטו ופרמז'ן - אחותי הכינה, ממתכון שנתנה לי חברה. פשוט מורחים פילטים של סלמון בפסטו, מגלגלים בפרמז'ן מגורר ואופים עד שהסלמון מבושל, כ-20-30 דקות. יצא טעים ומושחת בטירוף, מומלץ בחום. הדבר היחיד שהייתי משנה זה להשתמש בפסטו ביתי. הקנוי מחוויר לידו.
עוגת שוקולד ויין אדום של סמיטן קיטשן - יצא חביב, קצת יבש לטעמי. אני אוהבת עוגות יותר לחות. גם טעם היין היה מאוד חזק. במקרה היה לי במקרר גם רסק תפוחים ביתי שהכנתי. כשאכלתי פרוסה עם הרסק היה דווקא מוצלח.
נראה לי שאנסה לשלב יין במתכוני עוגות שאת העוגה עצמה אני אוהבת יותר.
מוס אייריש קופי של אורן דגן כפיר מהספר "חגיגה של קינוחים" - שילוב טעמים טוב מאוד - שוקולד לבן, קצפת, קפה, וניל, ואלכוהול, אבל המוס לא היה יציב מספיק, והוא טיפה נפרד בקירור - הלמטה היה נוזלי. כשקראתי את המתכון במקור היה נראה לי שיש קצת יותר מדי נוזלים, בתקווה אכין שוב ואדווח עם מתכון שאני מאמינה בו יותר.
בקר ביין מוקפץ עם פטל אדום - האמת שבכלל לא אכלנו את זה בשבת בגלל הסלמון עם הפרמז'ן וכל הקינוחים החלביים, אבל ממה שטעמתי יצא טעים. את הפטל הוספתי כשהוא קפוא ונראה לי שזה היה טעות, כי זה האט את תהליך הבישול. נראה לי שהבשר היה יוצא יותר רך עם הוא היה מבלה פחות זמן בסיר. אבל שוין. אה והצבע - סגול חזק ובוהק. אין הרבה מאכלים כאלה
הרגשתי שיא המושחתת כשאכלתי את זה - בשר יקר, יין, פטל... אני לא עובדת עם מרכיבים כאלה בדרך כלל...
היה מעניין ללא ספק