עדכוני ספטמבר

Digi Lista

New member
עדכוני ספטמבר../images/Emo88.gif

סיימתי כרגע לעבוד מעל שעתיים על מה שדרש הפורום-זה אומר שהכנסתי את כווווללללללללל מה שהייתי צריכה למאמרים ולקישורים. העבודה הרבה הזאת כללה גם פתיחת קטגוריות חדשות במאמרים(כ-4,כמובן עם דגש על מה ששי וגד כתבו כאן לאחרונה) וצירוף לקטגוריות קיימות(למשל תרגומי השירים המוצלחים שעשתה טלי
),הדגשות במאמרים במקום המתאים,מעבר על שרשורים מהחודש האחרון והוצאת הודעות מעניינות שנכנסו אף הן למאמרים...מדובר על הכנסת בסביבות 20 מאמרים חדשים(אולי טיפה יותר) ומצב המאמרים שלנו כבר ממש ממש מתקרב ל600 מאמרים שזה בהחלט הישג מכובד גם אם יש מקומות שמה שאנחנו הספקנו כאן בחמש שנים עושים בשנה(ולהיפך) ובכול זאת לדעתי מדובר בהישג גדול ומרשים והלוואי ותמשיכו לספק חומרים מבורכים כאלה למאמרים(שי,אנחנו מחכים לפיק שלך כבר שבועיים בערך...)
ניסיתי להכניס את התמונות משרשור הפנארט לאלבומים אבל זה מסמן לי שגיאה בכול אחת מהפעמים שניסיתי,מקסימום את התמונות אתם יכולים לעלות בעצמכם... רציתי להגיד כול הכבוד לכם על ההשקעה בפורום,בזכותכם(והכוונה לכול אחד מחברי הפורום בכול תקופת זמן)הפורום באמת מה שהוא לטוב ולרע ובעיניים המשוחדות שלי כקרצייה בכחול שנמצאת בפורום כבר מתקופת ההיריון שלו מדובר לאחרונה במגמת עלייה גדולה מבחינת איכות השרשורים והרמה ועל זה מגיעות המון תשואות והערכות מבחינתי,מקווה שנמשיך ככה כולנו והפורום כמו יין רק ילך וישביח עם הזמן
מצאתי שרשור ישן שקשור לסליחות מיום כיפור,נזכרתי בו כשהכנסתי למאמרים ולקישורים את הרעיונות החדשים לסליחות ובכול זאת קצת נוסטלגיה לא מזיקה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=453&msgid=21254072 אני מתכננת להחליף בקרוב סקר-שאלתי לא מזמן אם למישהו יש רעיונות מקוריים ומלבד אורנית לא קיבלתי תשובה(לקחתי מאוד אישי
)ולכן החלטתי להשאיר עוד קצת את הסקר הנוכחי אבל הגיע הזמן להחליף אותו אז אני שואלת שוב אם למישהו יש רעיונות לסקר חדש או שאני אמשיך בתכנון המקורי(אותה שאלה אבל אופציות אחרות לתשובה)?...מבטיחה לקחת אישית ולהעלב אם לא יהיו תגובות(או שלא
)... מזכירה לכם שוב שאתם מוזמנים להגיד כול מה שעולה בדעתכם בנוגע לפורום-הערות,הארות,רעיונות,הצעות וכו' יתקבלו בברכה. מקווה שיהיה לכולנו המשך חג שמח ובכלל שנה מלאת פעילויות בפורום ובחיים מחוץ לו
אוהבת המון ומתנצלת מראש שאני לא תמיד נוכחת בזמן שקורים דברים בפורום אבל מבטיחה שאני משלימה פערים וקוראת הכול ובאמת משתדלת שכולם כאן ירגישו ב

Yuske

New member
כל הכבוד על ההשקעה^___^

(ולא לא הגעתי לארצ במחשב שבחנות של אבא שלי יש פה עברית^^... כמובן שאני צריכ לכתוב עיוור כי אין על המקלדת אותיות עבריות בכלל...(זה דיי סיוט עם אותיות שבכלל לא משתמשים בהם כלכך הרבה...) תודה ליסטה^^

Yuske

New member
אצלי כל טוב^^

שורד את הימים חחח ודיי זהו...מה שלום כולמ?

chi12

New member
תודה על הכול^_^

אני אכנס לשם בהזדמנות... סוף סוף אני לבד בבית, בלי שאני צריכה לדאוג לארוחת צוהרים של אף אח אחר, זה כיף להיות לגמרי לבדי בבית. אני בהחלט צריכה להיות לגמרי לבד לזמן מה, או שאזדקק לאישפוז.

למעלה