עדכוני ערב היום הכי מעניין השבוע ( כרגע לפחות לפי גפס) נראה יום שלישי.
O omey11 New member 19/1/20 #1 עדכוני ערב היום הכי מעניין השבוע ( כרגע לפחות לפי גפס) נראה יום שלישי.
י יובל 42 New member 19/1/20 #2 אני צועק את זה כבר יומיים אבל אנשים העדיפו להתרכז בפנטזיות לעוד שבוע במקום להתמקד במה שמונח מתחת לאף.
אני צועק את זה כבר יומיים אבל אנשים העדיפו להתרכז בפנטזיות לעוד שבוע במקום להתמקד במה שמונח מתחת לאף.
נ ניצן חזר הבייתה Active member 19/1/20 #3 נראה שלא אבדה התקווה ליום שישי אם כי רוב המודלים מורידים את האפיק קצת מזרחה.
ט טורנדו 221 New member 19/1/20 #4 בינתים מטח חזק וקצר הביא 5 מ''מ בארבע דקות. עד עכשיו 51 מ''מ למערכת. 381 שנתי. נקוה להגיע ל400 עד יום רבעי
בינתים מטח חזק וקצר הביא 5 מ''מ בארבע דקות. עד עכשיו 51 מ''מ למערכת. 381 שנתי. נקוה להגיע ל400 עד יום רבעי
A argamon Member 19/1/20 #5 האם אפשר לדעת איפה זה? טורנדו מאד חבל ששוכחים לציין את המיקום. התופעה הזו כל הזמן חוזרת. לא כולם מכירים כאן אחד א השני כדי לדעת את המיקום שמדווחים עליו.
האם אפשר לדעת איפה זה? טורנדו מאד חבל ששוכחים לציין את המיקום. התופעה הזו כל הזמן חוזרת. לא כולם מכירים כאן אחד א השני כדי לדעת את המיקום שמדווחים עליו.
ט טורנדו 221 New member 20/1/20 #15 ושוב אין קשר בין מכם השמט למיקום הענן במכם רואים שזה עבר מצפון לאשקלון בפועל בעשר דקות האחרונות היה פה גשם בינוני כבד .
ושוב אין קשר בין מכם השמט למיקום הענן במכם רואים שזה עבר מצפון לאשקלון בפועל בעשר דקות האחרונות היה פה גשם בינוני כבד .
A argamon Member 20/1/20 #22 לטורנדו: אם אתה מכניס אורחים יפה בדומה לאברהם אבינו, אז ודאי אתה מודע לזה שיש גם אורחים לא קבועים בפורום והם לא מכירים היטב את המשתתפים הקבועים. אז ציון קטן של מקום הדיווח יעזור להם הרבה.
לטורנדו: אם אתה מכניס אורחים יפה בדומה לאברהם אבינו, אז ודאי אתה מודע לזה שיש גם אורחים לא קבועים בפורום והם לא מכירים היטב את המשתתפים הקבועים. אז ציון קטן של מקום הדיווח יעזור להם הרבה.
A argamon Member 19/1/20 #6 שפיר: גשם חזק ביקר כאן למספר דקות: בשפיר בדרום היו בבוקר רק קצת טיפות ולפני כרבע שעה הגיע גל גשם חזק למספר דקות.
שפיר: גשם חזק ביקר כאן למספר דקות: בשפיר בדרום היו בבוקר רק קצת טיפות ולפני כרבע שעה הגיע גל גשם חזק למספר דקות.
נ ניצן חזר הבייתה Active member 20/1/20 #9 EC גם נראה טוב וגם ברקנל. נראה ביום שלישי בבוקר מה יראו המוד לים
ט טורנדו 221 New member 20/1/20 #12 אגב אם ירדו עוד 30 מ''מ נשבור פה שיא לינואר הגשום ביותר לפחות משנת 2000 האגדי ( לפחות מאז שהתחנה של ניקולאי מדה שזה מ97) ובטח אצלי שאני מודד רק כשמונה שנים
אגב אם ירדו עוד 30 מ''מ נשבור פה שיא לינואר הגשום ביותר לפחות משנת 2000 האגדי ( לפחות מאז שהתחנה של ניקולאי מדה שזה מ97) ובטח אצלי שאני מודד רק כשמונה שנים
S shlomobar New member 20/1/20 #13 שלגי קוסמו 3 מפות שרואים בהן שלג כלשהו בשטח המדינה מחוץ לגולן ולחרמון
ט טורנדו 221 New member 20/1/20 #16 טוב זה ברור שהוא מגזים בכמויות בינתים הלילה 15 מ''מ באשקלון. 71 למערכת. וחצינו את קו ה400 .
י יעל1וינגרטן New member 20/1/20 #17 שמחה בשמחתך, נראה אם אנחנו נצליח להגיע לשם! מה ממוצע עונתי אצלכם?
ט טורנדו 221 New member 20/1/20 #19 474. בניצן כבר הממוצע 500 ואגב יש ירידה מסוימת בפלמחים לא זוכר איפה ראיתי שמאשדוד הממוצע הוא 520 ובפלמחים שוב יורד מתחת ל500.
474. בניצן כבר הממוצע 500 ואגב יש ירידה מסוימת בפלמחים לא זוכר איפה ראיתי שמאשדוד הממוצע הוא 520 ובפלמחים שוב יורד מתחת ל500.