עדכוני פנטזי

• פותח הנושא DS9
  • פורסם בתאריך

DS9

New member
עדכוני פנטזי

אז העולים לפליאוף נקבעו:
הזאבים האדומים מאשדוד שישחקו מול הזאבים מב'ש
העזים מראשון שישחקו מול השחפים מראשון

נתונים סטטיסטיים:
* הקבוצה שלי מקום אחרון בPA ומקום לפני אחרון בPF. למעשה הקבוצה היחידה שיש לה פחות PF ממני, הם הקבוצה במקום האחרון בליגה, COLTS STARS. בעולם האמיתי היינו מדברים על הקבוצה שלי כקבוצת ההגנה החזקה בליגה, אך במקרה שלנו יש לי את הקבוצה עם הכי הרבה מזל. אם כבר עולם אמיתי, מכירות הכרטיסים לדרבי של ראשון היו מכניסות המון כסף.
*הזאבים האדומים מאשדוד הם קבוצת ההתקפה הטובה ביותר עם 2805.5 נקודות (לפני תיקוני הניקוד של השבוע הזה), רק בשבוע הנוכחי הם עשו 267.5. אם הם היו לוקחים את הQB שישב על הספסל הם היו מגיעים לבערך 300 נקודות.
*השחפים מראשון מגיעים לפליאוף ממקום ראשון של הבית, וכל זה בעונה הראשונה שלהם בליגה.

אגב, על אף שהמשחק האחרון שלי היה מול יריב שכבר לא משחק, גם אם הייתי מפסיד זה לא היה משנה, כי הקבוצה מקום שלישי הפסידה, כך שההפרש של נצחון אחד לטובתי היה נשמר.

DS9

New member
שינוי קל

העזים מול הזאבים האדומים, והזאבים מול השחפים.
מסתבר שלא מתגמלים קבוצות הגנה...

BOSTON 86

New member
זה קצת מפתיע

אם אני לא טועה בעונה שעברה חצאי הגמר היו בתוך הבתים

Shachar Manor

New member
2805??

וואו, אצלנו לראשון יש 2575, הדובים מראשון, הוא פוגש את אדומי העור מרעננה. בחצי גמר השני הנשרים מחיפה פוגשים את הקבוצה שלי. אני פסימי... הייתה לי עונה לא רעה בפנטזי, אני בפלייאוף בכל חמשת הליגות שלי אך לא מקום ראשון באף אחת. אני רואה את עצמי מגיע לשני גמרים ואולי מנצח אחד, אולי.

BOSTON 86

New member
עוד נתון פיקנטי

הקבוצה במקום האחרון שהשיגה הכי מעט נקודות היא גם הקבוצה שספגה את מירב הנקודות - מעל ל - 2600 נקודות שזה הרבה מעל לכולם.
בעולם הפוטבול הרגיל זה היה נורמלי בעולם הפנטזי פוטבול זה פשוט מזל רע.
למזלו של המנג'ר הוא כנראה הפסיק לשחק כבר במחזור השני וכך נמנעה ממנו עוגמת הנפש.
קצת כואב הלב על הבדלנים מת"א שהמנג'ר שלהם ניסה אבל עם יותר מ - 2400 נקודות שקבוצתו ספגה לא היה לו סיכוי אמיתי.
לא נורא - תמיד יש את העונה הבאה (זה מה שהרגיע אותי בעונה שעברה כאשר הפסדתי בחצי הגמר).

למעלה