עדכוני קדם אירוויזיון 27.2

טיפקסית

New member
עדכוני קדם אירוויזיון 27.2

שימו לב לזה מתוך כתבה בויינט [הלינק לכתבה מצורף] ביום שלישי, ה-27 בפברואר, ייערך באולם המופעים של קיבוץ דורות, הסמוך לעיר שדרות, מופע בחירת השיר שייצג את ישראל בתחרות האירוויזיון שתיערך בחודש מאי בהלסינקי, פינלנד. במהלך המופע, שיחל בשעה 21:30 ויועבר בשידור חי בערוץ 1, תבצע להקת טיפקס ארבעה שירים חדשים שמתוכם ייבחר זה שייצג את ישראל בתחרות הזמר האירופית. את המופע ינחו נטלי עטיה וכתבת ערוץ 1 נועה ברק. לצד ועדה מקצועית יוכל גם הקהל בבית להצביע עבור השיר החביב עליו. במסגרת החלק האמנותי של הערב ישתתפו אמנים שצמחו בדרום, בהם להקת "כנסיית השכל" בעיבודים תזמורתיים חדשים לשירים מוכרים, המופע "אלומיניום" של אילן עזריאל ולהקתו והזמר חיים אוליאל שיופיע ביחד עם שלושת ילדיו. בשידור הטלוויזיוני ישולבו כתבה על להקת טיפקס וברכות לחברי הלהקה ממשתפים קודמים בתחרות האירוויזיון. מי אמר שערוץ 1 לא יודעים להפתיע פיפיפי כנסיית השכל בחלק האומנותי [אחח איפה הימים שכנסיית השכל הקליטה ליינים מוזיקליים לטיפקס בזמן שהם נסעו להופעות,מי זוכר את הסינגל סילונים שכל מי שניגן בו אלו הם מייסדי הכנסייה] ואלומיניום :) אחלה הופעה וחיים אוליאל
אני שמחה מצרפת את הלינק לכתבה למטה

../images/Emo45.gifאני רואה שאת ואני

כיונו לאותו הענין ובאותו הזמן... מה שכן אצלך הקישור לYNET נקלט, מה שאצלי לא קרה, כשראיתי שהוא לא נקלט באתי להוסיף הודעה ואז ראיתי...

בתגובות לכתבה יש אחד שמוסיף

עוד פרטים שאין בכתבה: השירים יצולמו יומיים לפני הקדם באולפני "נקדי" בירושלים בפני קהל חי . באולם דורות יש 550 מקומות.

טיפקסית

New member
ידוע ידוע

יש פה כמה אנשים שאני משערת שילכו. לצערי בשני התאריכים אני מחוץ לבית כי אני נמצאת בבסיס אבל אני אצפה,וגם אצביע. ואם כבר טיפקס-ב21.2 מימולדת למוטי!! יפפפפפפפפי!

למעלה