עדכנתי את האתר... הדבר הכי נורא שקרה לי בחיים...והרס לי את כל השנה הזאת... מקווה שתגיבו, קופידונית
ק קופידונית New member 18/3/02 #1 עדכנתי את האתר... הדבר הכי נורא שקרה לי בחיים...והרס לי את כל השנה הזאת... מקווה שתגיבו, קופידונית
א איה@ New member 18/3/02 #3 הלך חמור - יבוא סוס! ../images/Emo80.gif לפי מה שהבנתי - הדרך החדשה רק תועיל לך! בהצלחה. אההההה כן עוד משהו גם אוהד הפסיק לעשן לשניכם בהצלחה! וכמו שאמרתי יפה שעה אחת קודם איה.
הלך חמור - יבוא סוס! ../images/Emo80.gif לפי מה שהבנתי - הדרך החדשה רק תועיל לך! בהצלחה. אההההה כן עוד משהו גם אוהד הפסיק לעשן לשניכם בהצלחה! וכמו שאמרתי יפה שעה אחת קודם איה.
ק קופידונית New member 19/3/02 #6 התפתתי... ועישנתי סיגריה אחת היום... אוווף.... זהו, אבל אין יותר... ולוריין...אני מקווה שהצלחת לטעון את האתר בכל זאת! קופידונית
התפתתי... ועישנתי סיגריה אחת היום... אוווף.... זהו, אבל אין יותר... ולוריין...אני מקווה שהצלחת לטעון את האתר בכל זאת! קופידונית
א אמיתי טויטי New member 18/3/02 #5 גם אני עדכנתי ../images/Emo19.gif סיפור שמתחיל בטיול ללונה פארק וכמעט נגמר ברצח (או משהו בסגנון) בלוק.
גם אני עדכנתי ../images/Emo19.gif סיפור שמתחיל בטיול ללונה פארק וכמעט נגמר ברצח (או משהו בסגנון) בלוק.
א אמיתי טויטי New member 19/3/02 #9 מסוכן בכל מקום אני מניח... הכי חשוב זה לשבת בצד ולא להתערב...שאחרים יחטפו, העיקר לא אני
נ ניר מימון New member 19/3/02 #10 גם אני עידכנתי ../images/Emo26.gif אתם מוזמנים להכנס לאתר ומקווה שתגיבו על הישראליות שלי