עדכנתי!

ladyorion

New member
העיצוב החדש

אהבתי מאוד את העיצוב החדש שלך! מאוד נעים ושליו. שאלה קצרצרה - מאיפה הבלינקי? עשית אותו לבד? בכל מקרה, את מוזמנת לבקר בבלוג שלי, הוא ממוקם ב - http://www.deathstarnebula.com יום טוב לירון

שלינקה

New member
קופידונית...

האתר שלך מעוצב משגע, אבל אולי תכתבי גם בעברית שיהיה לי יותר קל לקרוא? למה, בעצם, את כותבת באנגלית? אגב, לידיעת כולם, גם אני עדכנתי.

היי שלינקה ו- ladyorion

ladyorion , את אולי לא יודעת אבל אני קוראת קבוע את הבלוג שלך כבר די הרבה זמן...
הבלינקי מ- Tabbie באתר Time Wrap (קישור מצורף) שלינקה, אין לי כל כך הרבה זמן לכתוב גם בעברית וגם באנגלית... ואני כותבת באנגלית מכמה סיבות- 1. האתר שלי פונה בעיקרו לאנשים מחו"ל (שאני מכירה או לא) 2. יש לי מכרים רבים בכל העולם, ואני בקשר איתם כבר המון זמן, באימיילים בד"כ... התחלתי להרגיש שאני כותבת אותו דבר 700 פעם לכל אחד מהם ואז בעצם החלטתי על האתר שם הם יוכלו לראות מה עבר עלי באחרונה ולהגיב... 3. משום שהאתר כתוב באנגלית יותר קשה לאנשים מהארץ שמכירים אותי לגלות שזאת אני, בדוגרי, כבר לא אכפת לי מזה אבל זה היה שיקול ראשוני שלי 4. הרבה יותר כיף לי לכתוב באנגלית...
מקווה שעניתי על שאלותיכן! צ´או!

ladyorion

New member
באמת?

ואף פעם לא השארת הודעה? הה!
לא נורא, ראיתי את ההודעה שלך בטג-בורד
אין לי הרבה קוראים קבועים מהארץ, תמיד נחמד לשמוע שישראלי קורא את הוובלוג שלי פעם בכמה זמן. אני אלך להשיג לי בלינקי. (מתה על אלה) שבוע טוב.

לירון../images/Emo26.gif

זאת שעשתה לי את הבלינקי לקחה הפסקה מבלינקים אז הנה לך עוד אתר שעושה בלינקים

ladyorion

New member
בלוגינג אין אינגליש

רציתי להגיב - כתיבת וובלוג לאו דווקא בשפת אם נובעת מכמה סיבות, שהעיקרית מביניהם הוא קהל היעד. קהל היעד שלי, לדוגמא, *אינו* ישראלי, אלא יותר גלובאלי. אנגלית נחשבת לשפה בינלאומית שרוב מדינות העולם מבינות אותה, וכתיבה באנגלית זו דרך מצוינת לאפשר גישה לקהל יעד רחב יותר ופריסה וחשיפה גדולים יותר. יש לי משפחה בארה"ב שקוראים את הבלוג שלי, ואם הוא היה כתוב בעברית הם לא היו יכולים להבין דבר. כתיבה באנגלית גם נותנת לך לקבל תגובות מקוראים מכל העולם, מה שעוד, שישנם "פעילויות אינטרנט" שקשורים לבלוגים שדורשים אתר באנגלית, כמו מנועי חיפוש מסוימים, "blogswaps" ועוד.

ohad m

New member
אין ספק שלבלוגים שפועלים באנגלית

יש יותר אפשרויות להשתתף ביוזמות בינלאומיות ויותר קהל פוטנציאלי. מצד שני לבלוגים בעברית יש יותר יחוד ופחות סיכוי ללכת לאיבוד בתוך שיטפון הבלוגים העולמי. אני, בכל אופן, תומך בשני המדיומים, למרות שאם כבר אני קורא בלוגים באנגלית אני מעדיף תמיד את הבלוגרים המובילים, כאלה אגב שאנגלית היא שפת האם שלהם. בכל אופן אני מריץ גם בלוג באנגלית, למי שלא ידע, משהו פשוט שלא מתעדכן אמנם כל יום אבל בהחלט עשוי להיות שווה הצצה.

ladyorion

New member
בלוגינג אין אינגליש 2

דווקא שהתחלתי את הוובלוג שלי, הייתי בהתלבטיות אם לכתוב בעברית או באנגלית. בחרתי באנגלית מהסיבות הנ"ל (ובגלל העובדה שאנחנו מדברים אנגלית בבית - גם אמא שלי קוראת את הוובלוג שלי!), אבל אני לא חושבת שבגלל עובדה זו איבדתי ייחוד מסוים. האדם עושה את הוובלוג, העובדה שאני כותבת בחוג גדול יותר בו אני עלולה "להיעלם בשיטפון" רק גורר את העובדה שכל תגובה לגבי הוובלוג שלי תהיה גדולה ומוגזמת יותר - אותם אנשים שאינם אוהבים את הכתיבה שלי נמנים במספר רב יותר של אנשים, כמו אותם אנשים שכן, מדובר פה אך ורק בנושא יחסי, ולכן לא לקחתי את זה בתור שיקול. אני מאוד תומכת בוובלוגים בינלאומיים הכתובים באנגלית, כך התאפשר לי לקרוא על חייהם של אנשים רגילים כמונו במקומות מענינים (שגרתיים ופחות שגרתיים), ואני חושבת שגם זו הדרך בו האנשים הפוקדים את הבלוג שלי בקביעות, מרגישים. מעבר לכך אני מרגישה צורך לציין שעכשיו 03:00 והרכבת לכיוון ת"א השלום יוצאת עוד 4 שעות.

למעלה