עדכנתי!

עדכנתי!

שלום חבר´ה. אני רואה שיש הרבה פעילות בפורום , הרבה בלוגים חדשים אז בהצלחה , כן ירבו
אז מה קורה בעצם , זה שעדכנתי! אבל הפעם לא עוד עדכון תוכן הוספתי מערכת תגובות , סוף סוף אני יכול לדעת מה אנשים חושבים.... אז כנסו והגיבו , תודה

xero1

New member
אם כבר עידכונים

אז גם משהו קטן אצלי (דניאל, רק בשביל שתדע שאני עוד חי:)) בכל מיקרה, הקו השני לא עובד, אז אני פה עכשיו על האינטרנט, תופס את הקו טלפון הרגיל. שיט : פעם אחרת. רן ניסיתי להתעפק, אבל אני לא יכול יותר.. תיראו את העיצוב החדש של רותם!!!

איה@

New member
דניאל - רן - שקוז ../images/Emo45.gif ../images/Emo26.gif

יופי של שיפורים ועידכונים. אתם הולכים ומשתכללים!
איה.

איה@

New member
אמיתי - אתה מתמכר../images/Emo35.gif......./images/Emo48.gif../images/Emo66.gif

תוֹדֶה שזו התמכרות מתוקה ונעימה. גם אני התמכרתי.....
איה.

אני עלול להיות קצת בוטה - אבל ...

טוב שלא חיקית את הצבעים של "מוזה" ...

xero1

New member
אתה מדבר על העיצוב האחרון של מוזה?

אתה מודע לזה שהעיצוב האחרון של מוזה היה כמו של האתר שלי, נכון? ואני לא מדבר על צבעים. אז אני שמח שלבסוף חזרת בעצמך רן

איה@

New member
רן - צבעים הם ענין של טעם../images/Emo118.gif

אבל צבעים - במיוחד - בתורת העיצוב - משדרים המון! כל צבע אומר משהו אחר, תחשוב על זה....... מה שממש לא הבנתי - זו התמונה - לא הצלחתי לפענח אותה, ואת הפרוז´קטור שמסנוור באמצע?....... משהו חשוב! - את הלוגו שלך לא רואים בכלל, מיקמת אותו על החלק הכהה של התמונה. בכל העמודים.
איה.

xero1

New member
אני יודע אני יודע

איזו תמונה לא הבנת? של העמוד הראשי (אחרי הכניסה)? לא משנה, לא החלפתי שום תמונה. הכל אותן תמונות. אהה.. זאת תמונה של המיטה המבולגנת שלי, בצד החדר, ומעל זה איזו מנורה קטנה, הרבה אמרו לי שהם לא ממש הבינו את התמונה הזאת, אני חושב שאני אשאיר את זה ככה, זה משהו.. "מיוחד" שכזה. הלוגו, אני יודע, זה בכוונה, לא לדאוג. חשבתי על הכל :)

binba

New member
טוב, גם אני

אני מודיעה על עדכונים באתר שלי? ישמור אלוהים, אני מדרדרת לזנות ממש :) בכל אופן, עשיתי שיפוץ קל בעיצוב (שיניתי צבעים אבל לא רק - הפתעה), נראה לי שאני סוף סוף סגורה על זה. רותם.

0רחלי

New member
גם אני עידכנתי משהו קטן בעיצוב...

שינוי קל ברנדומליות של התמונות של דקסטר - התמונה מתרעננת אחרי לחיצה עליה, במקום לרענן את כל העמוד. וכרגיל, אני מעדכנת את הבלוג כמעט כל יום. אין צורך שאכתוב על כך כל פעם מחדש פה בפורום.

איה@

New member
רחלי - חשבת על פלאש../images/Emo35.gif ../images/Emo26.gif

ליצור סירטון פלאש קטן שבו התמונות מתחלפות מעצמן? יכול להיות נחמד לדעתי. ויחסוך את כל הריענונים. ואם כבר - אני מרשה לעצמי להציע לך שיפור קטן בעיצוב תמרכזי את התמונה ותיישרי את הטקסט מתחתיה. כדי שלא יווצר "פיזור" אלמנטים ברבוע הקטן של התצוגה. (אני מדברת על הרבוע של דקסטר)
איה.

0רחלי

New member
אני לא אוהבת שימוש בפלאש

ולכן מסרבת להכניס אותו לאתרי. האנימציה תסיח את הדעת מהכתוב ושכרה יצא בהפסדה. מי שרוצה להחליף את התמונות ולראות חדשות יוכל לעשות זאת ע"י קליק פשוט. למה להכריח?

איה@

New member
חה.....חה - רותם - גנובה../images/Emo70.gif ../images/Emo44.gif

אהבתי את השיפוצים האחרונים. פיזרת פרחים לכבוד האביב?
גמרת אותי עם אהוד יערי
גם התמונה ובעיקר הניתוח שלך עליו - גדול
איה.

למעלה