ואם מדברים על חמות, אז....
חמותי הגיעה (עם בן שלה השני) עליי
, לאחר שלא הייתה 3 חודשים אצלי! ולא ראתה את נכדה 3 חודשים! ומה יותר מזה שבעלה לא ראה אותה בכלל!!! מאז שהיא נולדה ! מה אתם אומרים? החמודה שלי, דניאלה, קבלה בשוק 8 -* את סבתא שלה. (מי שראה אותה הבין למה התכוונתי)! אומר יותר מזה, גם אני נבהלתי, חמותי השמינה בצורה שחבל"ז (לא שהיא היתה רזה, בכלל לא), ושהיא אמרה את זה מס' אז באמת נבהלתי !!! (16 ק"ג ב- 3 חודשים) כי בסך הכל לא ראיתי אותה 3 חודשים!!!! אני עד עכשיו בשוק!!! ואחר כך, נתנה לדניאלה מתנה פלאפון בתוך בובה וכדור, נחמד! אבל, היא לא קנתה סוללות לפלא' (איזו חכמה נכון?!) וכל הזזזזמן מדנדה לי ולבעלי שנסים את הסוללות בתוך פלא' שהיא קנתה !!! היא אמרה:"לא ידעתי שאין לכם סוללות,! אם היתי יודעת אז הייתי קונה !" (ואני לא אומרת כליום- מה לדניאלה אין צעצועים! ולא שילדה רצתה לשחק בצעצוע!) עד שבעלי התעצבן ואמר: "
דיייייי, תפסיקי לבלבל לי את המוח!" ואז היא נרגעה לכמה דקות ! ורק רצתה להתחיל שוב .... אז גיסי לקח שלט מהטלויזיה ומשם הוציא את הסוללות ושם בפלא'. ואמר, נו כעת את מרוצה?!!! אז התחילה שוב .... למה הילדה בלי נעליים????? וגם את בלי נעליים???? לא תאמינו, היא הביאה נעליים מהבית שלה, כמובן בשבילה! ואז שוב, את צריכה לקנות לילדה נעליי בית, היא יכולה להיות חולה ! טוב אמרתי, אני למדתי לענות, (בדרך כלל בעלי עונה אבל לצערי הרב היה בחוץ). אמרתי לה מספיק, אם אני ללא נעלי בית אז גם הילדה יכולה להיות ללא !!! והגדשתי אם אף אחד לא יעשה " עין רעה" לילדה אז היא חמסה חמסה
תיהיה בריאה. ובשעה טובה ישבנו לאכול. לא שזה היה ממש כייף איתה אבל בסדר, אפשר לסבול.כי בסכך הכל היא הייתה 3 שעות אצלנו. אהההה , עוד פרט מאוווד חשוב, בקשה ממני להזמין לגברת (בשבילה)
מונית!(לנו אין אוטו) ואני עניתי: אבל אין מוניות בשבת ..... מצטערת !!! אוףףףף אני צריכה כל זה ללכת ברגל?!!! מה שכן, יאמר לזכותה אחרי הארוחה שתפה את הכלים והשפריצה לכל פינה מים..... חחחח הייתה אצלי בריכה! החזירה אותנו לחג שבועות שחלף לו!!! אפשר לראות כי חמות תמיד נשארות חמות (נכון שיש יוצא מן הכלל , לא אמרתי אין- אבל לצערי הרבה לא הרבה). אז תודה על הקשבה.... מאחלת מכל ה
שיהיה לכולם יום מקסים
הרבה בריאות
><