עדן יש לי הצעה לשיפור.

tablul

New member
עדן יש לי הצעה לשיפור.

לדעתי אתה צריך צריך להעלות את הכסף שמרוויחים ממפעל אזרחי כדי שלבנות מפעל אזרחי יהיה אטרקטיבי. המפעל האזרחי הכי משתלם הוא מכרה יהלומים שמביא 20 אלף לתור, אבל מפעל צבאי מביא פי 3 לפחות יותר לכל תור (לווינים, טילים נגד טילים..). תראה בעצמך שהמדינות שנמצאות בעשיריה העלינה השקיעו רק באזרחי, וככה מדינות נספות החלו לעשות. צריך ליצור איזון מסויים, אז אני מציע שאו שתעלה את התקופה של מפעל אזרחי, או שתיצור עוד מפעלים אזרחיים שייתנו יותר בכל תור (באותו סגנון שיש, רק יותר יקרים- מפעל לאיזשהו סוג מתכת שיעלה מיליון ויתן 100 אלף כל תור).

חומי1

New member
אני רוצה לשדרג אותך

מפעל צבאי ישר נותן את היחידות הצבאיות בלי לבזבז תורים. כדי להפוך את הכסף שלי ליחידות אני צריך לנצל עוד 3 תורים. לאחריהם ישארו לי (3*התפוקה של הכסף) ללא שימוש !! כאשר אין חסרון דומה למי שמשקיע בצבאיים ! בנוסף זה גם מזמן התקפות קומנדו עלייך. ואם מסתכלים על הערכים של המפעלים, אפשר לראות שיש הרבה מפעלים צבאיים שמייצרים יחידה ששווה יותר מ 20000 כלומר ה 10% יותר גבוה. להוסיף סוג חדש של מפעל זה מיותר לדעתי, כי אז כל מי שהשקיע ביהלומים יצטרך לעבור תהליך איטי של המרת מפעלי היהלומים לדבר החדש וזה גוזל תורים. אם בכל זאת תחליט שיש מקום לשנוי צריך לפצות את כל השחקנים בפקטור שיכפיל את עצמו במספר המפעלים האזרחיים (או רק מפעלי היהלומים). למשל להחליט להוסיף סוג מפעל חדש (וגם לתת 2 תורים על כל מפעל יהלומים שיש לשחקן). או לשדרג את הכסף שהמפעל נותן (ואז לא לתת פקטור). או להוריד את מחיר האדמה של מפעל אזרחי או את מספר התורות לבנייה ( ולתת את ההפרש בין האדמה והתורים ששילמנו על המפעלים לפני השנוי, ועוד קצת על ההפסד לאורך זמן).

omri gshock

New member
כמות אדמה

צריך להוריד את כמות האדמה של מפעל אזרחי מ10 ל8 ולהחזיר לכולם את האדמה האובדת

צריך לאפשר לשדרג למפעל ריווחי

כלומר במקום סתם מיפעל יהלומים, שיהיה מפעל יהלומים גדולים.... שיכניס יותר הכנסות ככה לא נצטרך להרוס מפעלים ולבנות חדשים

tablul

New member
כנס..

בקומונה של הברית שלי עשו תחישוב ותראה בעצמך שיותר שווה להחזיק מפעל צבאי מאשר צבאי. תיקח שתי מדינות שיש להם 400 אדמה, כלומר 40 מפעלים. אחד ישקיע ב40 מכרות יהלומים ואחד ישקיע ב40 מפעלים של טילים נגד טילים (אני לא אקח לווינים למרות המחיר כי המחיר בירידה מתמדת). עכשיו תן 300 תורות לכל אחד. הראשון יבזבז את כל ה-300 תורות ויקבל 240 מיליון. השני יבזבז רק 280 תורות ויקבל 11200 טילים נגד טילים. יבזבז 3 תורות וימכור 2240 במחיר של 65000 ויעשה 145 מיליון. וישתמש בעוד 3 תורות וימכור ובעוד 3 תורות וימכור עד שיגיע ל-0 תורות. בסוף לשני יהיה הרבה יותר כסף והמון טילים נגד טילים!! אז נכון שאם אתה מסתכל על 5-10 תורות עדיף מכרה, אבל לטווח הארוך עדיף מפעל צבאי!

למעלה