עדנה יקרה...

yellowt

New member
עדנה יקרה...

בקרתי אתמול את משה ב"גן היפה" שלנו....כהרגלי בכל שישי...וראיתי גם את אייל...ולמדתי עליכם קצת...וכמובן שמתי פרח אדום מכל הלב ועמדתי שם והסתכלתי וחשבתי ...איך אני מתחברת למקום של ילד שאיננו ואני בכלל לא הכרתי ..אבל מרגישה ממש מחוברת...כאילו משהו מהמשפחה..וראיתי את חלוק האבן הגדול שרשום עליו"אח של גל" ולמדתי שיש לאייל אח או אחות ורציתי לדעת בן/ת כמה היא או הוא..זה עניין אותי בגלל מה שאני בכל הסיפור... ונורא רציתי שתבואי ונתחבק...וחיפשתי עם העינים אבל היה אתמול ממש שקט בגן...בקושי שני אנשים...אז רק רציתי למסור דש´ ...וחיבוק...
שלך תותי

תותי יקרה.

רגיש ומרגש מה שכתבת....והפרח האדום מהלב. כן, פתאום יש משפחה חדשה.....משפחה שמבינה את שפת הכאב והגעגוע..משפחה שלא צריכה מילים כדי לחוש חיבור. וכשהיינו חדשים "בגן היפה" ואחרונים בחלקה, כל הזמן "התפללתי" ששאר החלקה תשאר ריקה.........ולצערי הגעתם גם אתם. ולאייל יש אחות גדולה בת 25 פלוס וגם היא מתגעגעת כל הזמן.....ואני נורא רוצה לקוות שאמא שלה נשארה לה כמו שהייתה.....הוי, כמה שאני מקווה. ולבטח באחד מימי שישי אגיע גם, ואם תהיי ישר אדע שזו את. כי דברים כאלה יודעים בתחושה.....ואגש אלייך ואל אחיך ונתחבק חיבוק של מכירים ומבינים. בהמון תודה ובגעגועים משותפים של משפחה.

למעלה