לא יודעת לגבי הסניטריה, אבל...
בתור סועדת ותיקה במקום, אני יכולה לספר לך שהביקור האחרון שלי שם- לפני חודש וקצת, היה ככל הנראה האחרון. המנות שהוזמנו הם מנות המוכרות לנו - מנת פטריות חמות, קציצות בקר ברוטב עגבניות ובמיה (נדמה לי שקוראים לזה סובזי אבל לא בדיוק זוכרת) וחזה עוף ברוטב פלפל בתוספת אורז צהוב עם שעועית. מנת הפטריות שהגיעה ראשונה, שתמיד כללה פטריות יער ופטריות שמפיניון, הפעם הכילה רק פטריות שמפיניון שהורידו לגמרי את רמתה של המנה. התלוננו למלצרית שלא הבינה על מה העניין ואמרה לנו שזה תמיד ככה, לפחות בשנתיים האחרונות שהיא עובדת שם. מעניין, כי דווקא כל יושבי השולחן (שלושה במספר) ספרו לפחות ארבעה ביקורים בחצי השנה האחרונה בהם תמיד קיבלנו מנה עם פטריות יער (מעורבות עם שמפינון). עקב התעקשותנו הרבה אצה רצה המלצרית למטבח וחזרה אלינו עם עדכון שפטריות היער אזלו (לא היה יותר הוגן לומר לנו מלכתחילה שזו הסיבה? גם אם הוגן- כנראה לא כלכלי...). בכל מקרה, המנות העיקריות החלו לעלות לשולחן. קציצות הבקר עם במיה היו בסדר גמור בטעם, רק שלצערנו ספרנו חמש קציצות מזעריות שכמובן לא השביעו. "גולת הכותרת" בארוחה הייתה מנת חזה העוף (אסקלופ) ברוטב פלפל, שהייתה תפלה, צמיגית, הרוטב היה מלא מים ובקיצור הכל היה חסר טעם. המנה הושארה על השולחן כפי שהיא הגיעה (כולל התוספות) מלבד שתי טעימות קטנות, והופתענו שכשהמלצרית פינתה את השולחן היא אפילו לא שאלה למה המנה לא נאכלה. על הקינוחים כמובן דילגנו ויצאנו מהמסעדה רעבים ומאוכזבים. כמובן שלפני כן שטחנו את טענותינו אצל אחת האחראיות- בחורה חביבה שאותה אנו מכירים- אך לא נעשה דבר כדי לפצות או לזכות אותנו, לא בשלב התלונות ולא לאחר שאמרנו במפורש שאנו לקוחות קבועים ולאחר כזו אכזבה אין בכוונתנו לחזור. ועל זה נאמר- "במילה אחת: א- כ- ז- ב- ה !"