עדנה - רמת השרון

גידי42

New member
עדנה - רמת השרון

יום שני היה יום יפה, הניירות על השולחן שידרו "זה בסדר נהיה כאן גם שתחזור" ובעיקר זו שאהבה נפשי (ושאין לי איתה כלום...) הסכימה לפנות לי זמן איכות יקר ועוד בתקופת הבחינות המעיקה, ולארח לי לחברה לארוחת צהרים.. בקיצור מה יכל להיות רע (זה היה לפני שחזרתי ועיצבנו אותי בפורום) בקיצור התותחית קבעה הולכים לעדנה ברמת השרון. אודה ולא אבוש לא שמעתי על המקום אבל בתור זה שאןמר תמיד את המילה האחרונה "כן יקירתי" התפנתי לסידורים טכניים כגון הזמנת מקומות, ובירורים איפה שוכנת המסעדה ואכן סוף סוף מצאנו את עצמנו בעדנה. מב שהתגלה כמסעדה פרסית (משקצת הרתיע אותי במקצת, לא שיש לי משהוא נגד פרסים אבל לפי מששמעתי על האוכל לשהם לא היה נראה לי שאהנה ממנו.. אבל כפי שכבר הבנתם לא האוכל היה כאן העיקר). המקום די גדול והומה מאד (קצת מזכיר בהמולה ובתפאורה את קופי בר). לאחר הסברים ממצים של המלצרית היעילה לגבי המעדנים השונים המרכיבים את המטבח הפרסי התפננו להזמין. מנות ראשונות: סלט ירוק עם גבינה מגורדת מלמעלה עם רוטב מצוין ועלי חסה שנדמה היה שרק נקטפו מהגינה - מצוין סלט פיטריות ועלי גפן ממולאים השלימו 3 מנות פתיחה מעולות!!!!! כבר בשלב הזה הבנו שבאמת נפלנו על מקום מעולה (תותחית או לא....?) עיקריות: אני שבהתחלה לא הפגנתי, כאמור, עודף ביטחון במטבח הפרסי, הלכתי על משהוא קצת שמרני, קציצות קבב טלה עם אורז פרסי - מעולה וזוגתי שתחיה אכלה קציצות בשר מבושלות ברוטב פרסי עם המון תבלינים וירק (שכחתי את שם המנה) אבל היא היתה כה טעימה שאת משלא הצלחנו ביקשנו לארוז הביתה. קינוח: עוגת שוקולד עם כדור גלידה - מהקינוחים היותר טובים שבאו לפי. החשבון: כל זה עם שתיה קלה וקפה 240 ש"ח כולל טיפ נדיב. בהחלט מאד מאד מומלץ לשוחרי אוכל ביתי, ולמרות שזו כאמור מסעדה פרסית יש גם פאסטות וסלטים שונים למי שממש לא מוכן לנסות. המגרעת העיקרית: לא מקבלים כרטיסי אשראי והתשלום רק במזומן או בצ´קים . פרסים או לא פרסים? (לא יכולתי להתאפק!!)

liti

New member
עדנה- על עליות ../images/Emo45.gif וירידות ../images/Emo31.gif

קודם כל רציתי לומר שאני ממש שמחה שנפלתם על יום טוב וששניכם נהניתם, גם מהארוחה וגם מהחברה! אבל... לשם ההוגנות אני חייבת לציין שנראה לי שהמקום פשוט סובל מבעיה של חוסר אחידות ברמה והכל תלוי האם הגעת ביום טוב של השף ושל הצוות. הייתה תקופה (של מספר שנים) שהיינו אוכלים שם אפילו פעמיים בחודש, והכל היה טעים ומשביע- כפי שתיארת, מה גם שהמחיר הוגן מאוד, אך לעומת זאת היו פעמים שהיה ממש על הפנים. לאחר מספר ביקורים מאכזבים שלנו ברצף במקום, החלטנו לתת לו צ´אנס אחרון בדצמבר, ואז נפלה ההחלטה הסופית לא לחזור לשם וגם פרסמתי פה ביקורת על חוויותי מביקור זה (אם תרצו אשמח לפרסם אותה שוב). בכל מקרה, היה חשוב לי לרשום זאת, כי חשוב לקחת בחשבון את עניין החוסר יציבות וחוסר אחידות ברמה, כדי לא להתאכזב בפעם הבאה...

Giggle Loop

New member
../images/Emo127.gif אני אהבתי

אומנם הייתי בעדנה רק פעם אחת, אבל היינו 4 סועדים וכולנו נהנו עד מאוד ! לקחנו 4 מנות ראשונות, 4 מנות עיקריות ו -3 קינוחים והכל היה מאוד, מאוד טעים ואסתטי (כל המנות היו שונות זו מזו). המחיר היה ממש מצחיק תמורת מה שקיבלנו, קצת פחות מ 100 ש"ח לאדם שבע ביותר. אני בהחלט מתכוונת לחזור לשם בזמן הקרוב. אגב, היתה לנו מלצרית מקסימה ויעילה שהייתה מאוד בקיאה בתפריט. השירות היה בין הטובים שנתקלתי בו.

למעלה