עדשות חד פעמיות ,דו חודשיות ,קבועות

Amir bd

New member
עדשות חד פעמיות ,דו חודשיות ,קבועות

שלום לכולם אני מרכיב משקפי ראיה וחשבתי לעבור לעדשות מגע . השאלה הנשאלת, מה עדיף ( לא מבחינה כספית )? עדשות קבועות , חד פעמיות או דו חודשיות ?? קיבלתי תשובות שונות ומשונות בחנויות שונות , כל אופטמטריסט אמר משהו אחר. אומרים שקבועות בריאות יותר בגלל שהן מותאמות לעין לעומת החד פעמיות הסטנדרטיות , האם זה נכון ? דבר נוסף קיבלתי הצעה לעדשות דו חודשיות איפה הן ממוקמות בסולם עדיפות, האם גם אותן צריך לשים בחומר כמו הקבועות או שהן מצריכות פחות טיפול ? אשמח לקבל תשובות בתודה מראש אמיר

Amir bd

New member
עדשות מגע

ממתין בדריכות לתשובות של חברי הפורום תודה אמיר

Amir bd

New member
ברכת דרך צלחה למנהל החדש

ברוך הבא למנהל החדש!!! אולי תוכל בבקשה לעזור ? ישנה התלבטות בין סוגי עדשות תודה רבה

עדשות-מגע

שלום, 1. בגדול, עדיפות העדשות החד-פעמיות מבחינה בריאותית וזאת בתנאי שהן מתאימות לעיניים שלך. העדשות החד-פעמיות באות בפרמטרים שונים שמתאימים לרוב האוכלוסיה אך אם לעיניים שלך פרמטרים מיוחדים שדורשים התאמה מיוחדת כי אז יהיה צורך בעדשות קבועות. 2. אני מכיר רק עדשות יומיות, דו-שבועיות וחודשיות, ישנם אופטומטריסטים המשווקים עדשות דו-שבועיות כחודשיות או חודשיות כדו-חודשיות וכן הלאה, אך זאת לא לטעמי. בברכה, אייל ברקו, אופטומטריסט-קליני.

Amir bd

New member
הבהרה

תודה רבה ברקו , לפי מה שאני מבין אתה אומר שחודשיות לא מומלץ? ללכת רק על הקבועות או חד פעמיות יומיות? תודה אמיר

למעלה