עדשות יומיות עם צילינדר

עדשות יומיות עם צילינדר

שלום, התייצעתי כאן לפני חודש+- לגבי עדשות. ובכן קודם כל אציין עובדה. אופטיקה הלפרין פרסמו קופונים לעדשות יומיות לחות פוקוס דייליז. הלכתי וקניתי. מיותר לציין שהעדשות היו קרועות ופגומות, חלק נקרעו לי בתוך העין, היה ממש מלחיץ. אני איתם סיימתי סופית. בכל מקרה, בתור סטודנט שצריך לקרוא מלוח, אני חייב עדשות עם צילינדר כי אני לא רואה כלום. אז בדקתי עדשות יומיות לחות. ראיתי שיש כל מיני זוויות וקימורים. אני יודע שצריך ללכת לחנות לבדוק, אבל ראיתי שכל העדשות מתחילות מצילינדר של 0.75 אבל לי יש -0.5 בשתי העיניים, אז השאלה אם אני יכול בכלל לשים עדשות כאלה, אם הן תשפיענה. עדשות יומיות מאד יקרות, אני כנראה אקנה עדשות דו שבועיות עם צילינדר אם יתאפשר. איך אני מטפל בעדשות שהן ליותר מיום? תודה!

עדשות יומיות עם צילינדר

בצילינדר של 0.50,מקובל לא להתאים עדשות מגע עם צילינדר. במקרים אלו,מקובל להתאים עדשות מגע רגילות,שהן גם זולות באופן משמעי. הטיפול בעדשות מגע דו שבועיות או חודשיות מאוד פשוט. ישנה תמיסה אחת שעושה את כל הפעולות וניתן לרכוש בכל בית מרקחת או חנות אופטיקה.

אני מבין

בחנות אכן אמרו לי שיש אפשרות לצילינדר, אבל יותר מתאים לי בלי צילינדר. הבעיה שאני לא רואה במדויק (למשל כשאני יושב בכיתה ומסתכל על הלוח, אני לא רואה טוב את הטוש כשיש לי עדשות רגילות, וכשאני עם משקפיים אני רואה חד). אז השאלה היא אם לשים עדשות עם צילינדר, כאשר אין התאמה לצילינדר שלי (העדשות הן 0.75 ואני 0.5) יכולה לגרום לנזק, או שאין שום פגם בלנסות? אני מעדיף לראות חד מאשר להרגיש שאני מוציא כסף על עדשות אבל עדין לא מקבל תמורה מלאה... תודה!

למעלה