עדשות קשות ותמיסה..

נטלי 100

New member
עדשות קשות ותמיסה..

האם אני חייבת אחרי כל הורדה של העדשות להחליף את התמיסה בקופסה? כל הזמן הורדתי את העדשות ושטפתי ת'קופסה ושמתי תמיסה חדשה.. אבל התמיסה נגמרת ממש מהר (בהתחשב בעובדה שהיא אמורה להספיק בערך ל3 חודשים..וכרגע היא מספיקה לי לפחות מחודש) האם מותר לי לנקות את העדשות כל פעם שאני מורידה אותן להשאיר בתמיסה שיש כבר בקופסא? (יש לי עדשות קשות..) תודה יומנפלא!

mushinka111

New member
בשום פנים ואופן לא!

ברגע שאת מניחה את העדשות בקופסא יש חומר פעיל שפועל פעם אחת וזהו!אם את משתמשת בו פעמיים אין בפעם השניה שום פעולת ניקוי כלל,ובמיוחד שאת עם עדשות מגע קשות הניקוין של העדשות מגע הוא קריטי! תנסי לראות עד היכן במחסנית מגיע החומר כשאת ממלא,חשוב שהחומר יכסה את העדשות. אי ניקוי עדשות במיוחד עדשות מגע קשות פוגע באיכות הראיה,גורם לדלקות עיניים ועפעפיים כרוניות,ובעדשות מגע קשות במיוחד יכול למנוע מהדמעות להגיע לעין ואז העין כאיו נחנקת,אין לה חמצן ויש זנקים קשים! מקווה שעזרתי לך

נטלי 100

New member
לא לא לא..

החומר הוא רק להשריה.. יש לי חומר מיוחד לניקוי (ז"א שאת פעולת הניקוי אני עושה לפני שאני מכניסה לקופסה..) אני שוטפת במים ואז שמה בתוך המחסנית עם תמיסת ההשריה.. (כדי העדשות לא ישארו יבשות כמובן..) אב שאלתי אם אחרי שאני מנקה אני יכולה להשאיר את המים רק בקופסה.. וכל פעם אני אנקה ז"א שהעדשות שיכנסו לתמיסה יהיה תמיד נקיות.. כיאלו זו אותו דבר..

mushinka111

New member
התשובה גם לגבי חומר להשריה,אם לא מחליפים הוא

סופג חיידקים.את מדברת על בוסטון.דרך אגב עדשות קשות לא מתייבשות אם משאירים אותם ללא תמיסה,חומר להשריה מבטל את הפעילות של הסבון לניקוי .

נטלי 100

New member
לי אמרו בחונות שאסור להשאיר אותן יב

בשות.. אז למה להשים בכלל חומר השריה אם הוא מבטל את הפעילות של הסבון? וסליחה שאני מציקה אני פשוט לא מבינה
וכמובן תודה

mushinka111

New member
כי אם תשימי את הסבון הפעיל בעין זה לאכול את

הרקמות,לא סתם יש בוסטון כחול ואדום. בכל אופן,אל תנסי לחסוך בקטנות,זה העיניים שלך וטיפולים למיגור הנזק שיכול להווצר הרבה יותר יקרים בהצלחה

למעלה