עדשות שרוטות - יש מה לעשות?

עדשות שרוטות - יש מה לעשות?

זה הזוג הראשון שלי. קודם לא היו לי משקפיים בכלל,אבל כמו רבים אחרי גיל 40 הייתה ירידה בראיה.....
אז אחרי שלוש שנים אני רואה מלא שריטות על העדשות. כמה ששמרתי עליהם ותמיד שמתי בארנק וניקיתי רק עם מטלית ולא עם שרוול :) - יש שריטות.... האם אני צריכה שוב להוציא סכום מגונה על משקפיים או שניתן לעשות משהו - ליטוש או סוג של?

*גם לגבי "סכום מגונה" - ידעתי שמשקפיים זה עסק יקר, אבל 4500 על עדשות מולטיפוקל (לא כולל מסגרת)? לא, לא קניתי בככר המדינה .בתל אביב כן , אבל לא משהו חריג. זה מחיר נורמלי? שוב להכין סכום כזה?
אגב, מישהו שאל כאן על הסתגלות למולטיפוקל - לי זה לקח כחצי שעה (בזמן הזה הכל היה גלי כזה כאילו אני שיכורה). עוד באותו יום הרגשתי כמו דג במים.

עדשות שרוטות

שלום
אין מה לעשות נגד עדשות שנשרטו.
לצערי את תצטרכי להחליפן במידה וזה פוגע בראיה
לגבי מחירים של מולטיפוקל ומה קובע את המחיר ?
ממליצה לך לקרוא באתר שלי על הנושא
Arzavision.co.il
בהצלחה

לפני הכל -תודה על התגובה!

אז אצטרך להזמין עדשות חדשות...טוב, אין ברירה.
קראתי את הקישור - לא ממש עזר לברר על מחירים כי לא נקבו שם במחירים - רק בכלליות "מזול עד יקר".
מה שכן - לפי מה שקראתי הבנתי ששילמתי המון אבל שילמתי על מוצר מושלם.ההתאמה הייתה מדויקת ( ואני מזכירה שוב - זה הזוג הראשון שלי בחיי, היה קשה לבחור מסגרת לא רק עדשות...).קבלתי שירות מושלם - עם המון סבלנות, בלי נסיון לדחוף לי משהו - הקשיבו לדרישות שלי, הציעו לי דברים רלוונטיים לטעמי (הכוונה למסגרת) והכינו לי עדשות מושלמות שאיתן אני שלוש וחצי שנים כמעט. כשהיה צורך לתיקון קטן (נפלה אבן קישוט במסגרת) -הזמינו לי מחו"ל "רגל" שלמה חדשה עם כל האבנים! וזה בוצע חינם למרות שעברה יותר משנה מאז הקניה כשבאתי עם בקשה לתקן. אז 4500 על העדשות זה המון כסף אבל כנראה טיפלו בי הטובים ביותר ולכן יצא יקר כל כך.
אין בכוונותיי לפרסם כאן את העסק לכן לא אכתוב איפה קניתי. לא בשביל זה באתי לפורום.... אם מישהו ירצה לשאול במי מדובר - רק בפרטי.
היה לי מוזר לקרוא על זמן הסתגלות של חודש עד שלושה חודשים - או שהיה לי מזל שהסתגלות שלי הייתה קצרה כל כך ? באמת שהתרגלתי תוך חצי שעה - בדרך הביתה מחנות האופטיקה.

למעלה