עדשות..

gaya17

New member
עדשות..

הייי...! הציעו לי לעשות עדשות מגע (שנתיות) רכות של חברת סופלקס (מקווה שכתבתי את זה נכון) עכשיו... המחיר מאוד זול (250 ש"ח), מה שבאמת קורץ לי, אבל גם מדאיג אותי מישהו מכיר את הסוג הזה? כדאי לקנות או שמוכרים לי זבל במחיר מציאה? בתודה ענקית גאיה

עדשות מגע...

שלום גאיה, לפעמים מה שקונים בזול...בסוף עולה ביוקר... מכירה את המישפט ? המחיר באמת זול מאוד, אני לא יודע איזה סוג בדיוק של עדשות ינתנו לך, העדשות של חברת סופלקס הן מצויינות, אבל יש עדשות מדורות מתקדמים יותר ומדורות מתקדמים פחות. הכי חשוב שהאופטומטריסט יהיה מורשה משרד הבריאות ועם נסיון בעדשות מגע. אופטומטריסט שמכבד את עצמו לא יתאים עדשות מגע במחיר של 250 ש"ח. מה שם העדשות שמסרו לך ? בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט-קליני.

gaya17

New member
אאא...

חוץ משם החברה אני אמורה לברר גם את סוג העדשות? מבחינת ההתאמה של העדשות לעיניים שלי אני פחות דואגת, כי נבדקתי אצל רופא עיניים בקופ"ח וקיבלתי מספר מדויק. אזז... מה בדיוק אני צריכה לברר לפני שאני קונה עדשות? תודה גאיה

עדשות מגע

שלום, בודאי שיש המון סוגים שונים של עדשות מגע, לכל סוג של עדשות מגע יש הרבה מאוד פרמטרים שונים, מלבד המספר עצמו. המספר של העדשות הוא הפרמטר לראייה עצמה, אך ישנם עוד הרבה דברים אחרים חשובים לבדיקה, כמו חומר גלם העדשה, קימור העדשה, קוטר העדשה ועוד ועוד... מה את צריכה לברר ? שהאופטומטריסט עם רשיון משרד הבריאות ושהוא הומלץ לך ע"י חברים/ות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט-קליני.

למעלה