עדשת טמרון 24-70

עדשת טמרון 24-70

קניתי השבוע מיד שניה עדשת טמרון 24-70 .
העדשה מורכבת על קנון 7d וגם על 70d
קראתי הרבה חוות דעת על העדשה ,,מתפקסת מהר ,,חדה מאד ושווה כל שקל ..
האמת .קצת התאכזבתי ,,אולי אני לא כל כך מכיר את העדשה שהיא צמצם 2.8 בצילומים של אנשים בתנועה יוצאות הרבה תמונות לא מפוקסות ,,וגם בצילומים מקרוב ( מטר אחד )
שאלתי ,,האם אפשר וכדאי לכייל את העדשה ?
והאם יש לאנשים שיש להם את העדשה הזאת טיפים לתת לי לגבי השימוש בעדשה עם קנון 7 ו 70 d

AviL30

New member
צילמתי עם העדשה הזאת. עדשה מ ע ו ל ה!!!

היא הייתה העדשה הראשית לי על D750 NIKON, לפני שעברתי לצלם רק עם פריים. . עברתי לפריים בעיקר חסכון במשקל.

יכולתי למכור מזמן את העדשה, אך שמרתי את העדשה בצד. ואין מצב שאמכור. ולא סתם. יש לה פוקוס מהיר בטירוף. היא חדה לא פחות מסט הפריים (של ניקון) שיש לי. ולא היו לי איתה פיספוסים כמו שאתה מתאר. החסרון היחידי אולי, זה מעט עיוותים ב -24 מ"מ. אבל את זה אפשר לתקן ב -LR. מעט מעט האפלת פינות. ומבחינתי היא לא קלה כמו עדשת פריים. מעבר לזה עדשה מושלמת בכל קנה מידה. שוב עשיתי איתה השוואות מציאות 1-1 מול עדשות פריים שנחשבות מעולות. ובפרמטרים מסוימים היא הייתה יותר טובה. היא יותר חדה מעדשת הפריים שיש לי 20mm f1.8G ב 3+ מפתח צמצמם. אני לא יודע מה זה אומר על סט הפריים שיש לי. אבל זאת ההתרשמות שלי לפי תוצאות בשטח.

לפי איך שאתה מספר, יש לי חשש, שמכרו לך עותק בעייתי ברמות. תבדוק את זה. אן שיש בעיית כיול חמורה. יכול להיות שזאת הסיבה שהיא עמדה למכירה.

למעלה