עד איזה גיל השתמשתם בסטריליזטור ?

רותי ע

New member
עד שהוא התחיל לזחול ולהכניס כל

דבר לפה. אין הגיון לעקר בקבוקים כשהוא מכניס לפה הכל..

אנחנו עדיין משתמשים ../images/Emo3.gif

ותומרון כבר בן 10 חודשים וזוחל כבר 4 חודשים. אני יודעת שזה מיותר כבר לחלוטים כי הרי הוא מכניס כל דבר שנקרה בדרכו לפה (חול, דשא, צעצועים מלוכלכים וידיים שרגע לפני זה דחף לכלי המים של הכלבה...) אבל אני פשוט התמכרתי לסטריליזציה... אז עד היום כל הבקבוקים והפטמות עוברים סטריליזציה אחרי כל שימוש
מופרעת, כבר אמרתי
שירלי.

Iris-1

New member
הוא התקלקל לפני 6.5 שנים ומאז הוא

בפח ואיננו עוד. היום אפילו בקבוק אחד לא סטריליזציה כמו שצריך לדפנה אלא רק סתם הרתחה על הגז בסיר. וגם את זה הפסקתי לפני איזה חצי שנה. היום שטיפה טובה בכיור עם סבון ודי.

רותי ע

New member
ולא היחידה.. ../images/Emo8.gif

אל תשאלי כמה מאמצים השקעתי באחסנת הסטריליזטור.. אותו כנ"ל עם הביבי-סנס. המשכתי להפעיל אותו גם בגיל שידעתי שהוא כבר לא מועיל..

_גלית_

New member
גם בייבי סנס אין לנו...

שמענו מהרבה אנשים שקורה הרבה שהוא מצפצף סתם ומלחיץ..
וגם בשלושה חודשים הראשונים תומר ישן איתנו במיטה ואז זה בכל מקרה לא היה רלוונטי... לא יודעת, אולי אני חסרת אחריות
, אבל תמיד הייתי מאוד רגועה לגבי העניין הזה..

אני עדיין משתמשת

תגידו שאני משוגעת, אבל אני מביאה הביתה כל יום את הבקבוקים מהפעוטון, וכל בוקר מביאה בקבוקים חדשים עם מיים מורתחים מוכנים להאכלה (רק להוסיף פורמולה וזהו). נכון שאורן מכניזה כל שטות לפה, אבל בנושא הבקבוקים - את זה לפחות אני יכולה למנוע שאחרים יכניסו את שלה לפה. ד"א אורן בת 11 חודש.

רותי ע

New member
אנחנו נתנו לו מים מורתחים עד גיל

שנה. את המעון הוא התחיל אחרי שנה. גם שם וגם בבית יש תמי 4 וזה נראה לי מספיק לילד מעל שנה.

אני מרתיחה את המי עדן

ואני ממש ממש לא נחשבת אמא היסטרית. אבל לא בא לי כל מיני פטריות בפה. גם ככה בשנה הראשונה סובלים מכל מיני חוליים - שיניים, חום נזלת וכו´, אז למה להוסיף?

גם אני מרתיחה את המי עדן

אבל את הבקבוקים המטפלת שוטפת רגיל בכיור ולא מרתיחה בערב לפעמים אני מכניסה הכל לסטריליזטור אבל מתחיל להראות לי מיותר

גם אני מרתיחה מי עדן

וגם אצלי הבקבוקים עוברים חיטוי אחרי כל שימוש. למרות ששאלתי כאן בפורום לפני חודשיים האם צריך ואמרו לי שלא! בקשר לגן...... אמממ.... אני באמת לא יודעת .. חייבת לשאול אותן אם הן מרתיחות את המים
ואני עדיין חייבת את סיפור יום ההולדת טל

zimes

New member
אולי בגיל 11 וחצי חודשים? ../images/Emo8.gif

לא אישי נגדך, ולא ספציפית לנושא הסטריליזציה - תמיד מצחיק אותי המספרים האלה כשמדובר באנשים. מה - בגיל שנה פחות יום ובגיל שנה ויום יש הבדל משמעותי במערכת החיסונית? או - במשקל 2999 ו 3001 גרם יש הבדל ביכולת האכילה? וכו´

עד גיל הזחילה (חצי שנה) ../images/Emo3.gif

גם לא מרתיחים מים מהגיל הזה (את הפורמולה מכינים לה עם מי ברז מסוננים ומי שתיה היא שותה מים מינרליים - משיקולי טעם ולא משיקולי בריאות).

anat30g

New member
עד שנה

את הקטנים שלי הנחתי על השטיח בגיל 3 חודשים... בגיל חצי שנה הם נעמדו... בין לבין הם התחילו להכניס לפה משחקים של הילדים הגדולים... וגם משחקים של עצמם שהגדולים שיחקו איתם (ואני מניחה שלא שטפו ידיים). ככה שלפה הם הכניסו לכלוך הרבה לפני ילדים אחרים... ובכל זאת השתמשתי בסטרליזטור לבקבוקים עד שנה ועד גיל שנה וחצי הרתחתי את המים... למה? כי גם ככה הגוף שלהם צריך להתמודד עם חיידקים - למה שאני אוסיף להם עוד בגלל בקבוק שלא נוקה כמו שצריך??? אני מניחה שכשיש ילד אחד בכור הבעיה לא קיימת - אבל כשיש ילדים נוספים בבית התינוקות אינם סטרליים מגיל מאוד צעיר. ענת

למעלה