עד איזה גיל משתמשים בבקבוק תינוקות?

עד איזה גיל משתמשים בבקבוק תינוקות?

אחרי שהכריחו אותנו להחליף לילד בקבוק ממתכת לפלסטיק, הבקבוק חזר שבור באותו היום. בנתיים החזרנו בקבוק ממתכת.
כמעט כולם בגן עם בקבוקי תינוקות וזה נראה לי מוזר. ואז פתאום שמתי לב שגם בבית לא פעם הוא שותה מבקבוק תינוקות שפשוט שכחנו לאחסן. הוא בן שנתיים וחודשיים, יודע לשתות מצויין גם מבקבוק רגיל וגם מכוסות, בלי שום עזרה.
אני תוהה האם לא לוותר ולשלוח לגן את בקבוק התינוקות.

iameden

New member
מה רע בכל בקבוקי הפטנט למיניהם?

יש מלא עם קש או פיה והם מתאימים לגילו.

ולמה את מתכוונת בקבוק תינוקות?

ניסינו את הבקבוקים האלה

זה עם הברזל לא מרשים בגן כי כבד לטענתם. ביקשו מפלסטיק.
הסברתי להם שמה ששוקל זה המים כך שהבקבוק לא מאד משנה, גרמים בודדים. בכל זאת ביקשו פלסטיק.
קנינו אחד, ועוד באותו היום נשבר. אני יכולה לקנות עוד אחד ולקוות לטוב. אבל אין לי כוח.
הקבוק תינוקות יש לי בבית אז זה חוסך טרחה.

רi תם

New member
הגן לא "מנהל" אותך

מה זה הכריחו?הגננת לא יכולה לעשות דבר שכזה.
יכולה לספר לך שאצלי נכנסו,אחרי שנה במעון,לגן עירייה בגיל 3 וארבעה חודשים בלווי בקבוק תינוק.הגננת שאלה על מה ולמה?עניתי שכך הם רגילים ואוהבים ושיבקשו להחליף-יוחלף.הגננת שאלה "ואם ילגלגו עליהם?" אז עניתי לה שתפקידה לסייע להם בעניין ואולי זה יהיה טריגר להחליף.אז לא העליבו אותם,והגיע היום בו ביקשו בעצמם בקבוק של גדולים.לא אגזים אם אדווח שרכשנו את כל סוגי הבקבוקים.התלהבתי איתם וניסינו הכל.אלפי שקלים אבל כיף
;עד היום מתאפקת לו לרכוש חדש אם רואה משהו נחמד
.
להבנתי וזו דרכי האמהית,מה שהכי נוח לילדים.הבת שלי לא הולבשה בחצאית/שמלה עד שביקשה כאלו.
ואל תשכחי לעולם-הילדים שלך!את ילדת אותם ואת זו שתחליטי מה טוב עבורם וכשתהיי ברורה בעניין הסביבה תבין זאת גם היא.
שנה טובה.

לדעתי הוא קצת עבר את הגיל לבקבוק תינוקות

ולא הייתי רבה עם הגן על נושא שולי כזה. יש מספיק על מה לריב גם ככה על נושאים מהותיים יותר.
&nbsp
אבל אם זה נורא חשוב לך אז זכותך, תעמדי על שלך, הגן לא מנהל אותך, את בוחרת איך לגדל אותו וכו' וכו'

abc190

New member
כשהיה בגן פרטי

גם היתה בקשה בלי בקבוקי מתכת וזאת לאור מקרה שבו נפל בקבוק כזה על רגל של ילד וגרם לפציעה.
אולי בקבוק מים מינרלים עם פיית ספורט ילך טוב?

למעלה