עד היום בחצות ניתן להשתתף בתחרות

../images/Emo45.gif../images/Emo41.gifתחרות עיצובים לשמעון השכן../images/Emo41.gif

תחרות עיצובים לסינגל החדש של קרן "שמעון השכן" הפרס: 10 יזכו בסינגל של "שמעון השכן"
ניתן להגיש יצירות עד יום חמישי, ה-3.8 בחצות. אפשר לעשות הכל, אנימציות, תמונות, לוגויים, סרטוני וידאו, מצגות... בקיצור כל מה שבא לכם. וזה צריך להיות קשור לשיר "שמעון השכן" ולקרן, תמונות נוספות של קרן ניתן למצוא באלבומים בפורום. את היצירות נא לשרשר לפה וכמו כן נפתח באלבומים בפורום, אלבום מיוחד לתחרות הזאת, אני מבקשת לא לשרשר לשם, אני מעבירה לשם את כל היצירות. למי שרוצה דוגמאות, יש באלבומים בפורום "אם אלה החיים-תחרות", אפשר להכנס לשם ולראות איזה יצירות מדהימות עשו לתחרות הקודמת... כל אחד יכול לעשות כמה יצירות שהוא רוצה, אין מגבלה כל מי שיש לו ניק בתפוז יכול להשתתף בתחרות, ללא קשר אם הוא חבר בפורום של קרן או לא. *עדיין לא ידוע מי ישפוט בתחרות אז שיהיה בהצלחה לכולם
רשימת הזוכים תתפרסם בפורום בתחילת השבוע שאחרי סיום התחרות.

SurfingBoy

New member
אבל בשביל מה אני צריך את הסינגל אם

כבר יש לי את הדיסק?!?!!? זה משגע אותי! כל העיתונים טעו וביום שקניתי אותו כתבו שעוד שבוע הוא יוצא ומאז כל העולם חי לפי זה!!!! הדיסק יצא כבר! לחצי מדינה יש אותו!!!

הכלב של מלי../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

יש מישהי שהכינוי שלה זה "דון דון האחת והיחידה"
איזה הדר?

Dark chocolate

New member
יש כאן משהו שלא הבנתי../images/Emo122.gif../images/Emo211.gif

אם שמעון נפטר, למה קרן כ"כ מאושרת

Dark chocolate

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo211.gif

זה לא מפריע לי, אבל זה נראה קצת הזוי..
אלא אם קרן ממש שנאה את השכן..

daniel rubin

New member
אני ואמא שלי ניסינו לחשוב..../images/Emo218.gif

ואז ניסינו את השרי על שכן שאננחנו נורא נרוא שונאות
ופתאום הבנו למה השיר קופצני!!

Rachel47

New member
היא לא שנאה את שמעון../images/Emo15.gif

לדעתי השיר קופצני כי באופן כללי החיים שלה לא מדכאים או משו כזה אז השיר הוא הרי על החיים שלה בת"א (ככה אפילו היא מציגה אותו) והחיים שלה הם כאלה..קלילים כאלה ואז..בלי קשר לכלום..ממש משומקום...שמעון השכן שלה נפטר (אחח ההופעה הראשונה
טליהיא
) אבל היא עדיין ממשיכה להתעסק בחיים שלה ובעניינים לא כאלה משמעותיים כשהוא..הולך לו לעולמו בינתיים שיר מדהייים

למעלה