עד הסוףף ויהי מה חחחחחח העיפו את סתיו פחח חבל

עינת TO GO

New member
עד הסוףף ויהי מה חחחחחח העיפו את סתיו פחח חבל

היא ממש לא הייתה מעניינת חבל אבל היא חמודה ממש יש שמועה חזקה שבאח הגדול וי אי פי ג'ואל נכנסת זה נכון טללללללללללללללללללללללל?????????????

עינת מאיפה הבאת את זה? חחחח

לא ניראה לי שג'ול צריכה את זה כדי התפרסם... זה דיי תת רמה התוכנית הזאת, למרות שאם היא תיכנס זה בטוח כבר יתחיל לעניין אותי ... לא אמרת שאת באה ללאון?

עינת TO GO

New member
אני הייתיייי עכשיו אני יודעת מי אתתתת חחח

שישי הזה את באה ??? הפעם או בפעם הבאה אני יבוא להגיד לך שלום :) וכולם מדברים על זה שג'ואל מלוהקת לתוכנית של האח בוי אי פי אני מצביעה לה 8000000 אסמסיםםםםם אם זה נכוןןןןןןןןןןןןן

הלוואי עינת..זה יהיה רעש היסטרי ,אני גם בטוח

שהמלהקים של האח הגדול יקפצו על הרעיון ......ג'ואל זה משהו שהמיינסטרים עוד לא ראה וזה יהיה רעש חדש לתרבות הישראלית ....כן הא? חח

חחח באמת? לא שמעתי על זה..

אז מי את? עכשיו אני סקרנית.......... תשלחי לי תמונה שלך מה זה החשאיות הזו?!!?! אני לא יוצאת לשם בדרך כלל רק שממש מצ'עמם לי... או שיש הופעות של ההרכב המעלף הזה ..

ELIRAN ZOAR

New member
אל תדברו על זה מטומטמים..!!! שששש

אם ידעו בהפקה של האח שדלף מידע בקשר למשתתפים.. אותו משתתף שדיברו עליו עף אוטומטית קיצררררררררררררררררר טל לנעול ולגנוז תאשכול הזה מייד חח

גרוזיה

New member
תקעתם את טל בבעיה חחחחחחחחחחחחחחחחח

אם הוא ימחוק את הקישור כולנו נבין ישר שזה באמת נכון ואם הוא לא יוריד השמועה רק תגדל מיום ליום:/ אז פשוט תעזבו את זה !! ג'ואל גם ככה עשתה דברים לא פחות גדולים אומנים כמו "מאיה בומבילה" וכמו עוד הרבה היו מתות שידעו במקסיקו /ברזיל /טורקיה מילה אחת משיר שלהם כמו שכולם במקסיקו מדקלים מילה במילה שירים של ג'ואל ומנגנים אותם בלי הפסקה! אז מה שיהיה יהיה נאחל בהצלחה !

גרוזיה

New member
איפה גיא ואיפה ג'ואל מי זוכר את גיא???

בזמן שג'ואל עושה שמות בארץ ובעולם כפרהעליה המון בהצלחה בפתיחת העשור החדש המון שנות יצירה ושתמיד תעשו את מה שאתם אוהבים ועושים הכי טוב ואף אחד לא יכול לקחת את זה ממכם ! אין על המוזיקה שלכם !

למעלה