עד העונג הבא...

ornit4

New member
עד העונג הבא...

יש כזה שיר למכשפות. אחלה להקה. חוצמזה, הגעתי למסקנה שאת כל החיים שלי אני מבלה מעונג לעונג, לכן: עד העונג הבא לעיתים ברגעים של מחשבה צוננת כל ה- בורות בלב שלי מתמלאים ברגש, בצורה של- בועות סבון מגרות ומציפות את העיניים שלי בדמעות, ממש כמו ב- דמיונות שלא העזתי לדמיין מעולם. לעיתים יש גלים זרמים של מחשבה בראש שלי והם, לוחשים שהחיוך שלך היפנט אותי כבר מההתחלה... העיניים והאצבעות הפורטות על הגיטרה, גרמו לי להפסיק עם המחשבות. (כמו בחלום, רק ש- עכשיו, אפשר לגעת למלמל להרגיש.) כן, בעצם, רק עכשיו אני מתחילה לנשום. ---- מה דעתכם? ביקורת? אוהבת :)

לא באמת יכלתי לקרוא אותו

התוכן אחלה ומרגש אבל השיר שבור מדי..צמצמי אותו לדעתי. זה אמור להיות שיר אופטימי ושמח והשבירות מקנות לו מעין אובך פסימי כזה...קשה לקרוא אותו ולהבין מה קורה שם.

ornit4

New member
וול,

לצמצם אותו? איזה חלקים לצמצם? אגב, שהיר לא אמור להיות שמח. אני פשוט כותבת מה שיוצא, לרוב לא ממש מובן אם זה לא מדבר אלייך. (אז מה, לא "לשבור" אותו לדעתך?)

לדעתי

צריך לעשות שורות של כמה מילים...כאילו כל שורה 4-5 מילים ולפעמים לשבור כדי להדגיש מילה מסויימת...אבל שוב,,זו רק דעתי..

ornit4

New member
יש כמה כאלה,

בבית השני. חוצמזה, ניסיתי לעשות את זה בשירים אחרים, וזה מתחיל למרוח את המשמעות כשזה ארוך. מה שאני אוהבת בסגנון הזה, זה שלכל מילה יש משמעות, וכל מילה יכולה לשנות הכל.

אז אחלה ../images/Emo13.gif

אם בחרת את הסגנון הזה ואת מודעת ליתרונות והחסרונות אז סבבה
את המשוררת של השיר הזה..לא אני

ornit4

New member
עדיין,

תדע שאני מאוד מעריכה את הביקורת שלך ואני מפנימה אותה ואנסה לבטא אותה בשיר הבא. אני מקווה שזה יצליח.

למעלה