עד כמה אני הזויה?

GonnaB40

New member
עד כמה אני הזויה?

הוא כל הזמן משתולל לי בבטן. לפני כמה ימים זה היה ממש מוגזם לכמה שניות, אז נזפתי לבטן "שקט!" ובאותה השניה זה נפסק.

מעבר לעובדה שזה משעשע לכשלעצמו, מאז התנועות הרבה פחות סוערות, גם אם קיימות.
בטמטומי כי רב קראתי את המאמר שהיה בהארץ על ריבוי תנועות, והם אמרו שבאחוזים בודדים מן ההריונות, זה מעיד על מצוקת עובר שמנסה להלחם על חייו ברחם.
שוב, חייבת לציין כי אני מרגישה תנועות, והבטן רוקדת,אבל לא כמו לפני כמה ימים.
מה הייתן עושות?

ספרקית

New member
לדעתי תמיד... אם יש ספק, אין ספק

מעדיפה ללכת להיבדק ולהירגע מאשר להישאר בלחץ.
סביר להניח שהעובר סתם התהפך ולכן כעת יש שוני באופי התנועות אבל אם הייתי חושבת שיש שינוי משמעותי בתנועות, באופן אישי הייתי מעדיפה ללכת להיבדק.

בעקבות ההודעה שלך הלכתי אתמול למיון

אחרי שיום שלם בקושי הרגשתי את העוברית. אכלתי מתוק, שתיתי, נשמתי, השמעתי מוזיקה לבטן - וכלום, בקושי תזוזות חלשות ולא ברורות , כמו לפני 10-12 שבועות.
כמובן שאחרי אולטרסאונד ואחרי מוניטור ואחרי שעה המתנה - היא התעוררה בסדרת בעיטות של רקדנית קאן קאן שנמשכה לאורך כל הפרק החדש של "משחקי הכס". כנראה שהיא פשוט ניסתה לומר לי לצאת כבר מהמשרד וללכת לעשות משהו מענייו..
שלחו אותי הביתה ולמוניטור נוסף היום, ליתר בטחון.

ספרקית

New member
ותוציאי את המילה הזויה מהלכסיקון!

את הכי לא הזויה

התנועות זה מה שהכי מכניס אותי לסטרס, ומה לעשות שאצל העוברית זה בא בגלים - כמה ימים קראנה ואז כמה ימים של תנועות מתונות יותר.
אני יודעת שעכשיו היא עם ראש למטה, מה שמסביר את דפוס התנועות השונה שלה, ועדיין כל שינוי מלחיץ ומעורר מחשבות לא טובות. היום, למשל, התנועות שלה הרגישו לי ממש שונות מהרגיל, ואני לא מצליחה להבין אם זה אכן ככה או שסתם בגלל הלחץ והעומס של היום לא התרכזתי מספיק בתנועות.

ומה שלומך היום?

לא, את לא הזויה. החרדות שלך הגיוניות לחלוטין.
רוצה לשתף איך עברו הימים האחרונים, גם מבחינת תנועות העובר וכמובן איך את מרגישה בגוף ובנפש?

למעלה