עד כמה אני יכולה להיות טיפשה

SuperStar84

New member
עד כמה אני יכולה להיות טיפשה../images/Emo7.gif

לפני שבוע וחצי בערך שמתי כאן הודעה, וביקשתי עצות לגבי האקס ששלח הודעה באמצע החיים... שאלתי אם לענות לו בכלל, כי הוא אדם שפגע בי מאוד, שבר אותי, אני שונאת אותו והצלקות ממנו נותרו עד היום ובגללו אין לי אמון בבחורים. בסוף בחרתי לענות לו בקרירות. אחר כך הוא שאל מה עם החבר. אמרתי שאחלה. למרות שהאמת היא שכרגע אין לי חבר ואני רק התחלתי לצאת עם מישהו חדש. על התשובה הזו הוא לא הגיב. מאז לא הפסקתי לחשוב עליו. מישהו כאן כתב לי באחת התגובות מלפני שבוע וחצי ש"אבל תודי שאת נמשכת אליו". אז כן אני נמשכת אליו ובטרוף. היו המון פעמים בעבר שכמעט כמעט שכבנו (אני בתולה דרך אגב). למרות שהבחור שיוצאת איתו כרגע לא חבר שלי, אבל הרגשתי ממש רע כי זה איפשהו לא הוגן כלפיו... כי הוא בחור טוב. לא יודעת מה גרם לי לעשות מעשה ולהתכתב עם האקס אתמול מאיי סי אחר בתור מישהי אחרת... הוא ניסה להתחיל איתי, שלח תמונה של עצמו ושאל איך הוא נראה. אמרתי לו "לא הטעם שלי" הוא קצת התעצבן, ושלח אחר כך עוד 2 תמונות שלו... באחת מהן מצולמת גם מישהי שהיא, לטענתו, חברה שלו כבר 8 חודשים. ראיתי את התמונה וזה צבט לי בלב (לא ישנתי טוב בלילה), למרות שהסיפור הזה לא הגיוני בגלל שלפני 4 חודשים בערך לא הייתה לו אף אחת. ישר שאלתי את החברות שלי אם היא נראית כוסית לדעתן... ולמרות שהתגובות שלהן עליה היו "בסדר" ו"לא משהו" התחלתי להרגיש חוסר ביטחון ולחשוב שאני מכוערת וכל זאת למרות שהרבה אומרים לי שאני כוסית ומושכת ולפעמים גם מתחילים איתי... למה אני מתעקשת לעשות לעצמי רע??? מה דפוק בי??? אני סך הכל רוצה מישהו שיאהב אותי באמת ולא יראה בי רק אובייקט מיני... אני כל הזמן פסימית, לא מאמינה לבחור החדש, כל הזמן מפקפקת בו (הוא לא יודע כמובן), ומציירת לעצמי בראש תסריטים גרועים. קשה לי להאמין שיהיה טוב. נשבעתי לעצמי שמעכשיו בשבילי הוא מת, לא קיים (והפעם באמת) ושבפעם הבאה שהוא שולח הודעה אני אכתוב לו בחזרה שיצא לי מהחיים. אבל עכשיו עדיין רע לי. אני פסימית מתמיד וכואב לי. אולי איפשהו האמנתי שהוא השתנה... למרות שבעבר הוא אמר לי את זה מלא פעמים ובפועל הוא נשאר אותו חרא. הוא בגד בי, שיקר לי... וזה רק על קצה המזלג. בפעם האחרונה שרצה לחזור אליי גיליתי שנרשם לאתר הכרויות ממש ביום שביקש שנחזור, וגם כתב שם שמחפש קשר לכל מטרה אפשרית (גם בילוי, קשר דיסקרטי וכו'
), ושגם נשים נשואות זה בסדר מבחינתו... הוא גם רשום בעוד אתר הכרויות, והוא עדכן בו שלשום את הפרטים...זה ממש ברור שהוא רוקד על מיליון חתונות בבת אחת, ונראה לי שהוא רצה אותי מהצד לכן הוא שלח את ההודעות לפני שבוע... נמאס לי, אני לא מאמינה יותר לכלום. כנראה שלא תהיה לי אהבת אמת לעולם

../images/Emo13.gif

מתתי על הכתיבה שלך. על הכנות שבכתיבה שלך בעצם. את אמיתית, את רגישה את לא מייפה דברים ולא מצטדקת. את עצמך, זה מדהים בעיניי. אחרי כל מה שכתבת את ידועת טוב מאוד שהוא ממש לא בשבילך ושלא תתני לו לשמח בך שוב כמו שכבר עשה. כלום לא דפוק בך, את אמיתית ורגישה. אני מכירה מצויין את הבעייה הזו- כשמתייחסים רק לרע ושוכחים ברגע את הטוב שקורה. צריך משהו טוב באמת כדי להרגיש טוב. וזה יגיע.... אני בטוחה!
בנתיים תעשי מה שטוב רק לך. אם את לא זומכת על הבחור החדש אז את לא- או שהוא ישכנע אותך שהוא בשבילך או שלא. מאוד פשוט

dod_basim

New member
מחזק ומוסיף!

ראשית את בסך הכל בת 21, ברור שתהיה לך אהבת אמת, נפלאה ונהדרת. שנית You have to let it go חלאס אל תתני לדפוק הזה שפגע בך לפגוע שוב, כנראה (לפי אתרי ההכרויות ושליחת תמונות באיסיקיו) הוא לא מחפש קשר רציני אז אל תחכי להודעה הבאה, תמחקי את המספר וכל שארית שיש לך ממנו, (אולי איזו מתנה שהוא קטנה פעם) ואם הוא שולח הודעה או מתקשר פשוט לא לענות. אם תעני, תאכלי את עצמך עד שהוא ישלח לך תשובה. |דגש|שלישית אני חושב שרמת הביטחון העצמי שלך בשפל המדרגה,(יכול להיות בגלל האקס הזה) אז תני חיוך אני בטוח שאת כוסית עולם ומאד מושכת והמשיכי הלאה. |דגש|רביעית את לא מאמינה לבחור החדש? תעיפי איתו, קשר לא יכול להמשיך ככה...

SuperStar84

New member
אני עם הבן אדם הזה

סיימתי, ולתמיד. עד שלא יוכח אצלי אחרת אני לא מסוגלת להאמין באהבה. מהפלאפון והאיי סי הוא מחוק כבר מזמן... ולגבי הבחור החדש- ימים יגידו. אופטימית- אני לא. כי קשה לי להיות.

dod_basim

New member
וואלה?

דווקא חשבתי שזו הודעה ברמה ירודה.... באסים אוף היום התחילה אותי הלקוחה הכי יפה בעולם ואני הייתי אדיש ומטומטם...

SuperStar84

New member
זו כתיבה מהלב ישר אל הדף...../images/Emo10.gif

במקרה הזה דף אינטרנט... פשוט שפכתי את כל הרגשות ישר לכאן. אולי נראה שאני שקועה בו יותר מדי, אבל כל זה בגלל שהוא האהבה הראשונה שלי- והאבה הראשונה הזו נגמרה באופן מאוד מכוער. את לא יודעת כמה אהבתי אותו, הייתי מוכנה לעשות הכל למענו... פשוט הייתי מטורפת ועיוורת מאהבה וקיבלתי יריקה בפרצוף, או סכין בלב, איך שתרצו לקרוא לזה.. בגלל זה הפגיעה העצומה והצלקות שעדיין חיות בתוכי. והקושי האדיר בלהאמין לגברים, לכל אחד ואחד מהם, לא משנה כמה טוב ומדהים הוא מבחינת אופי (כי מבחינת יופי זה כבר לא ממש חשוב לי. רוצה מישהו אמיתי ורציני).

סופרסטאר מתוקה

אני ידועת שזה לא אותו הדבר, ולא בגדו בי , ולא שיחקו ולא השפילו. עצם העזיבה של אותו מישהו שכל כך אהבתי במשך שנה שלמה של חברות היא כואבת ובלתי נסבלת ונתפסת. גם זו הייתה אהבה ראשונה, גם אני עדיין בוכה עליה וזה לא משנה כמה בנים יתחילו ויחמיאו, זה ייתן סיפוק ריגעי אבל זה ישכח מהר מאוד. גם אני בת 21 וגם לי קשה להאמין בזה שיום אחד מישהו אומר לך שהוא רוצה להתחתן איתך ושבוע אחר כך נפרד ממך .אני מבינה שהמקרה שלי טוב עוד לעומת שלך, אבל את יודעת שכמובן שכמובן- אף פעם אין מה להשוות! אפשר לנסות להבין, אני מאמינה שאני מבינה את הכאב שלך. תתקדמי לאט עם הבחור החדש, המחשבות על ההוא שפגע בך צצות רק מפני שאת עוד חלשה, עוד לא התחזקת לגמרי ואני מאמינה שזה לא יבוא עד שממש תתאהבי שמישהו אחר כי הרגשת המאוהבות חרוטה אצלך חזק מאוד ושום דבר הרי לא משתווה לה. הוא הזכרון האחרון שלך ממשהו טוב כל כך- וכמו שאמרתי- את הדברים החזקים באמת זוכרים כל כך טוב שהקטנים נבלעים ונשכחים. זה שהוא בגד זה לא קטן, אבל רגש המאוהבות חזקה יותר. את ידועת שהוא שייך לעבר. אין צורך להסביר לך. אני בטוחה שאת וגם אני נהייה מאוד מאושרות ואפילו לא ייקח הרבה זמן עד שזה ייקרה!
מקווה שאנ יבאמת קולעת לרגש שלך ולא סתם מזבלת...

SuperStar84

New member
תודה מאמי

ומצטערת לשמוע על מה שקרה לך, אני בטוחה שזה כואב בדיוק כמו המקרה שלי. אני רק רוצה לתקן- אני לא זוכרת אותו כמשהו טוב. הוא הדבר הכי שלילי שקרה לי בחיים. הכל היה עניין של משיכה מינית מצידו, וגם אני נמשכתי אליו בטירוף וכנראה שזה נשאר. הלוואי ואת צודקת, וכל אחת מאיתנו תהיה מאושרת- בדיוק כמו שמגיע לנו. תודה רבה על ההבנה והתמיכה!

Cobe Anan

New member
תקשיבי, רוני..

את יכולה להעניש את עצמך על חוסר מצפון של בנאדם אחד, לסבול מזה כל החיים, ובאיזה שהוא מקום גם לעשות רע בעצמך לאנשים אחרים. .................................................................................................................................... האפשרות השניה שלך היא לשכוח ממנו. את יודעת שזה לא ככה אצל כולם- יש בנים עם מצפון, עם הרבה מה להעניק. מאלה שמביטים לך בעיניים ולא בחזה. נכון, קשה למצוא כאלה, במיוחד אם את נראית טוב- היופי הזה מושך הרבה צפרדעים, וקשה להבדיל ביניהם לבין נסיכים, אבל המאמץ יותר ממשתלם. הוא הכרחי. את לא באמת מעדיפה להישאר לבד. ............................................................................................................................. את לא באמת מרגישה מכוערת. את מרגישה מרומה, פתאום היופי שלך לא עוזר לך.. מזל טוב, ברוכה הבאה לעולם האמיתי! יש הרבה בנות יפות ממך, הרבה שלא. <המשך בדרך>

Cobe Anan

New member
<המשך>

כאן לא מתבטא ההבדל ביניכן. יש עוד מיליון פרמטרים. אם היא נותנת? הבנאדם לא מחפש קשר רציני ועמוק, הוא מחפש לזיין! את היית מתאימה, כי את `כוסית`, אבל אז הוא גילה שאת לא אחת שמזדיינת, אז אין טעם.. אני לא יודע מה היה לך איתו, אבל אין שום קשר בין הבחירה הנוכחית שלו לבינך. איך שאת נראית לא קשור ליחסים שלו איתך או עם אף אחת אחרת. חוצמזה שמה שאת באמת שווה זה מבפנים, והוא לא ישנה את זה. .............................................................................................................................. חרא יש בכל מקום, פשוט תלמדי לא ללכלך את הנעליים. זהו.

SuperStar84

New member
זה שהיא נותנת באמת יכול להיות...

זה סוג הבחורות שהוא מחפש. הוא טיפוס של מועדונים, והוא הולך אליהם רק כדי למצוא סטוצים. מציאה גדולה מבחינת מראה הוא לא. גם הפעם הראשונה שלו הייתה בסטוץ במועדון... אבל זה סתם לא קשור פשוט טיפוס חלאה. נקודה.

תראי מאמי

אני מציע שתנתקי לחלוטין את הקשר עם הדפוק הזה... ופשוט תני לעצמך צ'אנס ותחיי את החיים שלך ואני בטוח שאת עוד תכירי את האהבה שלך אל תתיאשי לכל אחד כאן קשה לפעמים אבל ממשיכים ובסוף כשמוצאים את זה אז זה שווה את הכל... בהצלחה

למעלה