עד כמה אנשים יכולים להיות כלבים??

hodayoyo

New member
עד כמה אנשים יכולים להיות כלבים??

זה התחיל בזה שביום חמישי חברה שלי שתכננו ללכת יחד לשני-שלישי לניצנים הודיעה לי שביום שני היא לא יכולה לבוא לניצנים... יום שני זה היום שחשוב לי (דניאל ומוניקה) ויום שני הוא זה שחשוב לה (היהודים... אני הולכת בשביל סינרגיה). מיום חמישי אני מחפשת מישהו שיבוא איתי מחר לניצנים ולא מוצאת. כל החברות היקרות שלי מפה או עובדות בקייטנה ואז הן לא יכולות כי בבוקר למחרת הן צריכות לעבוד וחברות אחרות ניגשות למועד ב' מתמטיקה אז הן צריכות ללמוד. בסדר, אני כבר רגילה שהבנות מפה דופקות אותי. אבל גם אין אף אחד אחר שאני מכירה ובא... כאילו אנשים באים, אבל עם חברים... אני כל כך נואשת שצלצלתי למישהי שלא דיברתי איתה כמעט חודשיים כדי לשאול עם מי היא באה... אז היא באה עם חברות ואפילו שאני שונאת שונאת להידחף ולהיות תקועה שאלתי אותה אם זה בסדר שאני אצטרף... היא אמרה שהיא תחזור אלי להודיע לי מתי הן יוצאות והכל. עכשיו נטעק ופוטר באים אבל מאוחר, כאילו הם יגיעו בטח לאמצע ההופעה של דניאל ואני לא מוכנה לפספס את דניאל... אז השפלתי את עצמי (כן, זאת ממש השפלה!) ושאלתי מישהי שחשבתי שהיא חברה שלי אם אני יכולה לפגוש אותה ברכבת בדרך ולהיות איתה ועם חברות שלה (שאני מכירה אחת מהן... והן באות 6) עד שנטע ופוטר יגיעו... והכלבה הזאת אומרת לי ש"לא נראה לה".... ועוד מתרצת את זה בשטויות שהיא "שונאת להיות בקבוצה שבנאדם אחד תקוע"... כזאת כלבה! ואני חשבתי שהיא חברה שלי. נמאס לי כבר!!!!! כבר לא בא לי בכלל ללכת לניצנים.

sh53

New member
בפמ"ח יש שרשור על זה בדיוק ../images/Emo13.gif

אז אפשר לחפש שם אנשים שהולכים להופעה של דניאל (מרגישה בורה - מי זה דניאל?
) ומחזיקה אצבעות שילך לך ויימצא/ותמצא המנהלים של תפוז שהולכים גם להופעה של דניאל.

hodayoyo

New member
כל השירשורים על זה הם שלי נראה לי

אבל בלי קשר לאם אני אמצא מישהו שהולך... יותר מידי אנשים מניאקים בזמן האחרון. נמאס לי.

sh53

New member
יש המון קומונות על ניצנים

אפשר להסתובב שם ולחפש אנשים שאת מכירה שהולכים למופע הזה.

NitsNats©

New member
אממ..

אם זה מעודד אותך... אז בשנה שעברה, עד שקיבלתי כרטיס לניצנים, אחת החברות הכי טובות שלי אמרה לי שאני לא יכולה לבוא איתה ועם חברה הכי טובה שלה (שהיא גם חברה טובה שלי), כי הן צריכות "זמן איכות". התייאשתי המון עד שידיד שלי הצליח לדאוג לי לכרטיס נוסף בשביל דניאל, שבסוף לא השתמשנו בו, כי חברה של דניאל נתנה לה את שלה. בקיצור... בסוף מסתדרים.

A N I g M A

New member
אממ

את כזאת מקסימה, את לא צריכה טובות של בנות שלא רוצות להיות איתך. שתלך לעזאזל. אם את ממש רוצה לראות את דניאל את יכולה להגיע מוקדם, לראות את דניאל ובשלב מסוים (מהר, אני מקווה) נטעק ופוטר יבואו ולא תהיי לבד. או אמ. יש גם בטלוויזיה דניאל וזה:$

למעלה