עד כמה אפשר להתערב

עד כמה אפשר להתערב../images/Emo35.gif

יש לי ילדה גדולה בעצם היא כבר אמא ל3 ילדים בזמן האחרון ישנם סיכוכים בינה ןבן זוגה, הצעתי להם ללכת ליעוץ ,בעלה מתנג לכך שאלתי עד כמה עלי להיות מעורבת בכך והאם עלי לנסות לשכנע אותו שיעוץ יועיל למערכת הזוית שלהם [אני מקווה שאני בפורום המתאים] בברכה ליידיסנו

ליידי סנו

בתור אם אני מציעה לך לא להתערב, הניחי להם הם הסתדרו לבד או יחליטו מה הם רוצים לעשות,מנסיון כשהתערבתי יותר היה קשה לגשר בנהם, הנחתי להם לריב לבד ודרשתי שאני לא רוצה להיות מעורבת, ולא מוכנה שיריבו לידי או יספרו לי והם לבד הסתדרו ומאז יש שקט לי ולהם,

עינת

New member
../images/Emo18.gif

אל תתערבי ליידי הילדה שלך כבר גדולה היא צרכה לקחת אחריות על חייה התערבות שלך יכולה רק להזיק - לה , לבעלה ולקשר שלהם בכלל. מה שאת יכולה וצרכה לעשות לדעתי הוא פשוט להיות שם בשבלה בלי לבקר , בלי להתערב פשוט להיות

jessy19

New member
האמת...

נראה לי שאל לך להתערב בכלל ולסגת הצידה ורק לתמוך בבתך ובבעלה בשעת הצורך. הם אנשים מבוגרים ויחליטו בעצמם מה לעשות...

תודה על החיזוקים../images/Emo51.gif

בעקרון זו היתה גם דעתי אבל כמובן נכנסים פה רגשי האשמה שאולי אני אמא לא מספיק טובה, למזלי בתי יודעת שאני תמיד איתה ותומכת בה, הקושי והתלבטוית הם תמיד שלי גם בגלל שאני כיום לא גרה קרוב אליה ואני יודעת שלגדל 3 זאטוטים בהפרש גילים כל-כך קטן ובמצב הכלכלי היום זה לא קל. האמת אני מורידה את הכובע בפניה כי היא מתמודדת בהצלחה עם כל הבעיות שישנם אחד מנכדי יש לו גם בעיה רפואית,אז שיהיה לנו סוף שבוע קסום ליידיסנו

למעלה