עד כמה אתם מאמינים

pain is MY love

New member
עד כמה אתם מאמינים

בגורל?... האם דברים קורים כי הם אמורים לקרות? או שאולי הכל עניין של מזל ומקריות?... ישנו בחור אחד בראשון לציון (העיר הלא קטנה בכלל) שגר רחוב לידי, למד איתי באותו בית ספר יסודי ואותה חטיבה (אם כי 3 שנים מעליי) ראיתי אותו אין ספור פעמים בשכונה, בבית ספר, במסיבות, בים, בעיר ובעוד אירועים שונים ומשונים בהם הוא חלף לי ליד העין.. ואיך זה שרק היום במסיבה אחת פשוטה במקום הכמעט קבוע שלנו יצא לנו להכיר?.. אני גרה בשכונה הזאת כבר במעט 14 שנה ורק היום גיליתי איך קוראים לו... הוא תמיד היה איפשהו בסביבה ורק היום הוא נכנס לי לחיים.. עזבו ששנינו היינו מסטולים והייתה אווירה של צחוקים ושיגועים עם החברות שלי והחברים שלו עזבו שבטח הוא לא יתקשר אליי בכלל ועזבו שהוא בטוח יתגלה כאחד מהזיינים של העיר (יש לו פשוט את הלוק) ויתחיל לשחק את המשחקים המפגרים שלו אבל רבאק!דברים לא קורים סתם! אם זה לא גורל, אז מה זה גורל?!?!

מאמינה בגורל ../images/Emo13.gif

דברים קורים כי ככה זה צריך היה להיות. זהו. "לא יכולה לקבוע כל מה שיהיה, מה שכתוב בספר זה מה שיקרה.." בהצלחה!!!

Dark Muse

New member
דברים קורים סתם

רק בני אדם מנסים למצוא לכל דבר משמעות.

Zoharrr

New member
לפי דעתי?

כלום לא קורה סתם. להכל יש סיבה והכל משפיע על הכל. וזה לא כי נוח לי להאמין ככה, כי יותר נוח לי להאמין אחרת, אבל אני כבר לא יכולה להתכחש לזה. אין מקריות בעולם לפי דעתי.

נועם m

New member
נראה לי קצת מסוכן להאמין בגורל...

זה גורם לאנשים להיות פאסיביים הרבה פעמים, לא? הרי הרבה יותר פשוט להטיל את האחריות על החיים על איזה "גורל" ערטילאי. זה אחלה תירוץ בשביל להתחמק מהתמודדות עם המציאות...

pain is MY love

New member
לא בקטע של להתמודד

כי אני לא אומרת "מה שיהיה יהיה" ולא עושה שום דבר כדי לשפר מצב קיים אלא אומרת "מה שקרה קרה" ומקבלת בהבנה דברים שכבר קרו... במיוחד שבמקרה הזה מדובר במשהו טוב שאני מאמינה שפשוט היה אמור לקרות באיזשהו שלב... אני לא עשיתי שום דבר כדי לזרז את זה וזה פשוט קרה..

21INBAL

New member
kodem kol

ahavti et hasipur! davar sheni- goral o lo goral, hasvarim hahi gdolim bahaim shelani korim ksheanahnu lo mezapim lahem gam haraim- aval lekol davar kaze yesh koah shemashpia alenu' lefaamim lharbe zman ahar kah e efshar ladaat- ulay od tipagshu, ulay hu yitkasher, ulay at tigremi lo lehitkasher... aval ma shebatuah- im tihiyu yahad- ze noad lihiyot. im hu lo yezalzel velo klum, az kanire shehu behol mikre lo bishvileh velo hefsadet klum. behol mikre lo yahol lihyot shetefasfesi et ma shenoad lah ok, az ani ken maamina begoral

TalKz

New member
ענבל אולי תכתבי באנגלית?

את יודעת רובנו יודעים אנגלית... ....................

pain is MY love

New member
היא כבר אמרה שיש לה שגיאות כתיב

היא מנסה לחסוך את זה מאיתנו

21INBAL

New member
you can make a vote

if you want, i will try to write in english i have to learn it anyway if im going to live in australia maybe.....

את יכולה לקרוא לזה גורל

אני קורא לזה השגחה אלוהית הכל כתוב למעלה הפרנסה שלך הזיווג שלך החברים שלך ןכל הדרך שלך בחיים כתובה למעלה הבחירה היחידה שיש לנו בחיים זה האם להאמין בשם או לא

למעלה