עד כמה אתם מכירים את הפורום?

Koala Girl

New member
עד כמה אתם מכירים את הפורום?../images/Emo23.gif

אתם צריכים למלא את השאלון הזה על מישהו אחר מהפורום נראה עד כמה אתם מכירים אחד את השני
(מותר לענות על כמה אנשים, ומותר לענות גם על מישהו שכבר ענו עליו...) *כל הזכויות שמורות לפורום קרן פלס שגנב מהראל מויאל שגנב ממקור לא ידוע* שם פרטי: שם משפחה: גיל: תאריך לידה: בית ספר: שם האבא: שם האמא: שם האחים/אחיות: מקום מגורים: מקום בילוי אהוב: תחביב אהוב: החבר/ה הכי טובה מהפורום: החבר/ה הכי טובה בכללי-פרטיות: אוהב/ת לאכול הכי: צבע אהוב: מילה שאומר/ת הכי הרבה: סמיילי אהוב: סגנון מוזיקה אהוב: חרשנית/לא חרשנית:

ננסה.

שם פרטי: הודיה שם משפחה: מש'ו עם "ג" ... אני לא בטוחה כי חשבתי שהיא עובדת עלייי, עד שהיא נישבעה בכל השכונה שלה. גיל: 16 תאריך לידה: 16 ל7 . בית ספר: לא מכירה בתי ספר בקירית שמונה. שם האבא: שם האמא: שם האחים/אחיות: אני חושבת שיש לה כמה ...... מקום מגורים: קרית שמונה מקום בילוי אהוב: הצ'כונה שלה ... ? תחביב אהוב: להציק לאנשים החבר/ה הכי טובה מהפורום: שאלו אותה ... מאיפה לי. החבר/ה הכי טובה בכללי-פרטיות: אוהב/ת לאכול הכי: שמנה הזו, הכול אוכלת. צבע אהוב: היא ? ... אולי אדום. מילה שאומר/ת הכי הרבה: היא מקחה אותי אומרת "קיצור". סמיילי אהוב: רגיל. סגנון מוזיקה אהוב: היא אוהבת לשמוע בכללי כזה הראל סקעת ... אני חושבת. חרשנית/לא חרשנית: עכשיו היא לומדתרציני...אבל משלבת גם כיף. יש לי גם תמונות אבל ר=ק אני יהנה מהן!

../images/Emo205.gif

שם פרטי: עינב:p שם משפחה: כהן גיל: 15 וחצי:p תאריך לידה: 6.8.92 בית ספר: ישורון:p שם האבא: אבי שם האמא: אריאלה שם האחים/אחיות: ינון (
) ימית ופיצ:p מקום מגורים: פ"ת מקום בילוי אהוב: קניון, כדורסל, בריכה ובצפר:p תחביב אהוב: ממ לשחק, לשחק כדורסל ולשמוע שירים של רני:| החבר/ה הכי טובה מהפורום: אני:p החבר/ה הכי טובה בכללי-פרטיות: אני:p אוהב/ת לאכול הכי: ממ סלט! צבע אהוב: ורוד מילה שאומר/ת הכי הרבה: ממ רני:p סתם..נמנמנ יאיי סמיילי אהוב:
/
/
סגנון מוזיקה אהוב: השירים האלה של רני:p חרשנית/לא חרשנית: לא

אני../images/Emo9.gif- על עדי נגר ומעיין../images/Emo9.gif

שם פרטי: עדי שם משפחה: נגר גיל: 20 וחצי (וואו גדלת
) תאריך לידה:18.3.87 בית ספר: איזה פנימיה בשרון... לא זוכרת את השם בית ספר... שם האבא: אין לי מושג שם האמא: אין לי שמץ שם האחים/אחיות: אין מקום מגורים: חולון מקום בילוי אהוב: טיול עם החתול ועם הארנב תחביב אהוב: ללטף את הארנב (?) שחכתי כבר חחחחחחחחחחח החבר/ה הכי טובה מהפורום: אני
החבר/ה הכי טובה בכללי-פרטיות:אתי שעובדת איתה עכשיו ברכבת... אוהב/ת לאכול הכי: חסה צבע אהוב: וואי לא זוכרת כבר... כחול? מילה שאומר/ת הכי הרבה:
|נעל| *מגלגלת עיניים*- לפעמים תמונה שווה יותר מ-1000 מילים... סמיילי אהוב:
סגנון מוזיקה אהוב: ריקי גל... לאישה הזאת יש סגנון משלה... חרשנית/לא חרשנית: לא חרשנית בכלל חחחחחחחחחח
*|
*|
שם פרטי: מעיין שם משפחה: הפרטים שמורים במערכת... גיל: 17 וחודשים
תאריך לידה: 22.7.90 בית ספר: גימנסיה גן נחום (?) בראשון לציון שם האבא: השם שמור במערכת שם האמא:כנ"ל שם האחים/אחיות: מעוז ושגיא מקום מגורים: ראשון לציון מקום בילוי אהוב: נאפיס\ ברים ומועדונים תחביב אהוב: להטריד את שירן בטלפון... חחחחחח סתם... לאסוף תמונות של שווים מארצינו ולתלות על הקיר... החבר/ה הכי טובה מהפורום: שירן החבר/ה הכי טובה בכללי-פרטיות: יש לה ידיד טוב שקוראים לו עמית... את השמות של החברות אני לא זוכרת אוהב/ת לאכול הכי: אין לי מושגגגגגגגג צבע אהוב: ורוד כאילו שוואו לייק דא? מילה שאומר/ת הכי הרבה: עמה סמיילי אהוב:
- כולכם מוזמנים להוסיף אם שחכתי משהו... סגנון מוזיקה אהוב: דיכאון כבד ומזרחית חרשנית/לא חרשנית: עכשיו היא ניהייתה בקטנה
אבל ככה לא...

Koala Girl

New member
../images/Emo12.gif

את באמת בקושי זוכרת
תיקונים והערות חח
טיול עם החתול ועם הארנב - איזה חתול יש לי?
ועם ארנב לא מטיילים הוא מטייל בעצמו! ללטף את הארנב - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יופי של תחביבים יש לי
החבר/ה הכי טובה מהפורום: אני - צניעות *מע* :אתי שעובדת איתה עכשיו ברכבת... - שו אתי? מאיפה הוצאת ת'שם הזה? אוהב/ת לאכול הכי: חסה - אוקיי..........
צבע אהוב: וואי לא זוכרת כבר... כחול? - אדום סגנון מוזיקה אהוב: ריקי גל... לאישה הזאת יש סגנון משלה... - לפחות זה נכון חחח למרות שאני שומעת מלא דברים...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן זאת אני מעיין :] עם שם משפחתו של בעלי .. ברוב צדקת חוץ מבחברות .. עזבי זה לא לפה .. שלחי הודעע באייסי בזמנך הפנוי :]

Koala Girl

New member
../images/Emo26.gif

שם פרטי: רעות שם משפחה: חסוי גיל: לפי הזיכרון נראה לי 86
(17 מתקרבת ל-18....את עדיין לא חוקית
) תאריך לידה: 15/12/89 בית ספר: בקרוב צבא...... שם האבא: --- שם האמא: --- שם האחים/אחיות: הילה ועוד אח קטן
מקום מגורים: "קריות" (איך אני שונאת שאומרים את זה *מע*) מקום בילוי אהוב: בבי"ס הישן שלה עם המנהלת עושה שיחות חולין תחביב אהוב: להציק להילה (אל תדאגי זה גם הפוך) החבר/ה הכי טובה מהפורום: זה משתנה הרבה
אממ יעל? עינב? אני?
(עם איילת את מדברת בכלל?) החבר/ה הכי טובה בכללי-פרטיות: מישהי אוהב/ת לאכול הכי: גזר גמדי צבע אהוב: ורוד פקאצה כמוהה מילה שאומר/ת הכי הרבה: לא יודעת
(זה המילה שהיא אומרת
) סמיילי אהוב:
חחחח סתם אממ
סגנון מוזיקה אהוב: כוכבים נולדים למיניהם חרשנית/לא חרשנית: כע

תיחנקי../images/Emo3.gif חחחחחח../images/Emo6.gif

גם לי בא הערות: 1. חמודההה אני עוד חודשיים וחצי נהפכת לחוקית... זה לא עוד הרבה זמן! ולא צוחקים על קטניםםםםםםםם... 2. למדתי בבית ספר רוגוזין
היחיד בקרית אתא
3. כמו שאמרת לי במסר... קרית אתא
4. הילה לא שווה את זה שהיא תיהיה חלק מהתחביבים שלי
ואם כבר לאחי הקטן יותר כיף להציק מאשר לה... 5. שזה יהיה המקום בילוי האחרון שלי... אוי מיי גאד
6. אני פאקצה? טוב. דווקא הילה אומרת שאני שיא הפריקית וחברים קוראים לי שנטית... אה ובודדות הפאקצות שאני אוהבת וגם מסתדרת איתם ביחד
7. וגזר גמדי זה טעים אבל ממש לא המאכל הכי אהוב עלי

Koala Girl

New member
לכי לישון../images/Emo122.gif

אני אגיב לך מחר כי אני צריכה לקום ב-4!!!
לילה טוב....

Koala Girl

New member
../images/Emo70.gif

4. הילה לא שווה את זה שהיא תיהיה חלק מהתחביבים שלי ואם כבר לאחי הקטן יותר כיף להציק מאשר לה... לא יודעת מה היא שווה(
) אבל זה מה שאת עושה,זה חלק מהסדר יום שלך
5. שזה יהיה המקום בילוי האחרון שלי... אוי מיי גאד חחחחחחחחחחחחח דווקא נראה שכיף לך שם
6. אני פאקצה? טוב. דווקא הילה אומרת שאני שיא הפריקית וחברים קוראים לי שנטית... אה ובודדות הפאקצות שאני אוהבת וגם מסתדרת איתם ביחד פריקית עלק
7. וגזר גמדי זה טעים אבל ממש לא המאכל הכי אהוב עלי אבל זה מסתדר עם החסה שלי *מע* (נראה לי שלא אכלתי חסה יותר מחצי שנה חחח)

הראלי שליטעע../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

שם פרטי:רעות שם משפחה:חנ... (היא לא רוצה לפרסם את השם משפחה של
) גיל:15.7 תאריך לידה: 31.3.92 בית ספר:ישורון שם האבא:משה שלמה שם האמא:שרה עדנה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שם האחים/אחיות:מעיין וחיים מקום מגורים:פת מקום בילוי אהוב:נממ באחלה וסבארו, תחביב אהוב:לשמוע שירים,להיות במנחשב,לראות טלויזיה, ולישון החבר/ה הכי טובה מהפורום:אני
חעחעחעח החבר/ה הכי טובה בכללי-פרטיות:אני
חעחעחעחע אוהב/ת לאכול הכי:שיפודים וצ'יפס חחחחחחחחחחחח צבע אהוב:ורוד ותכלת מילה שאומר/ת הכי הרבה:חבולללללללללללללל אויששש יאיי ושיהיה סמיילי אהוב:
סגנון מוזיקה אהוב:נממ יש כמה שיירם באנגלית, אבל היא ממש לא החלטית
חרשנית/לא חרשנית:חרשניתת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo205.gif

אני בכלל לא חרשנית
חחחחחחח אני כע החלטית:p שששששש:]]

על שירן הפוסטית

שם פרטי: שירן שם משפחה: חלפלף [והמבין יבין] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גיל: 14 P: סתם כפרה על הפיצית שלי עוד חודש בת 17 תאריך לידה: 14.11.09 בית ספר: ברנררר שם האבא: שוקי אהובי הנצחי שם האמא: אמא אתי הגננת P: שם האחים/אחיות: אורון הטמבלון ירדני וליאנוש הבונבונה מקום מגורים: פתח תקווה מקום בילוי אהוב: בגן שלה P: סופר פארם סיני ספיד ואוטובוסיםםםם תחביב אהוב: לשמור על הג'וקים הקטנים שלה כפרה עליהםם החבר/ה הכי טובה מהפורום: אני כאילו דה החבר/ה הכי טובה בכללי-פרטיות: מורן ועוד אחת שכחתי את שמה אוהב/ת לאכול הכי: הכל ! דובבבבביי שליי צבע אהוב: ורוד לייק דהההההההה מילה שאומר/ת הכי הרבה: "ירדן תזוז משםםםםםםםםם" סמיילי אהוב:
מענין למה ..... P: חחחחחחחחחח סגנון מוזיקה אהוב: מזרחית שליטהההה !! חרשנית/לא חרשנית: חרשנית חרשנית כפרה עלייה חיים שללללללללליייייי !!

על רעות הקפה

שם פרטי: רעות שם משפחה: שמור במערכת P: גיל: עוד מעט 18 תאריך לידה: 15.12.89 בית ספר: רוגזין הבצפר היחיד בקריה חחח שם האבא: לודעת אני יודעת שהוא הביא אותה לראשון חחחח שם האמא: משו עם א' לא זוכרת חחח שם האחים/אחיות: הילה ואביבוש מקום מגורים: קרית אתא [שהיא בגודל כל השכונה שלי בערך .. חחחח] מקום בילוי אהוב: מול המחשב חחח תחביב אהוב: להציק לאביב ולהעלם לי באמצע ראשון כדי ללכת לאיזה אחת !! החבר/ה הכי טובה מהפורום: אני כאילו דה החבר/ה הכי טובה בכללי-פרטיות: יערה וסיוון נראלי אוהב/ת לאכול הכי: הכל ! יא דוב צבע אהוב: כחול נראלי מילה שאומר/ת הכי הרבה: קוף/קופה/קופיפה סמיילי אהוב:
סגנון מוזיקה אהוב: רוק וכל הכוכבים נולדים למינהם חחח חרשנית/לא חרשנית: חרשנית חרשנית !

לפחות משהי יודעת קצת יותר עלי חוץ מאת

השם שלי ותאריך לידה
כמעט הכל נכון... חוץ משסיון היא לא החברה הכי טובה שלי... היא בת דודה שלי... אבל היא גם חברה טובה
ויערה הייתה החברה הכי טובה שלי עד לא מזמן... ככה שאני מחשיבה לך את זה.... הכל נכון חוץ מזה
קווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

למעלה