אני../images/Emo9.gif- על עדי נגר ומעיין../images/Emo9.gif
שם פרטי: עדי שם משפחה: נגר גיל: 20 וחצי (וואו גדלת
) תאריך לידה:18.3.87 בית ספר: איזה פנימיה בשרון... לא זוכרת את השם בית ספר... שם האבא: אין לי מושג שם האמא: אין לי שמץ שם האחים/אחיות: אין מקום מגורים: חולון מקום בילוי אהוב: טיול עם החתול ועם הארנב תחביב אהוב: ללטף את הארנב (?) שחכתי כבר חחחחחחחחחחח החבר/ה הכי טובה מהפורום: אני
החבר/ה הכי טובה בכללי-פרטיות:אתי שעובדת איתה עכשיו ברכבת... אוהב/ת לאכול הכי: חסה צבע אהוב: וואי לא זוכרת כבר... כחול? מילה שאומר/ת הכי הרבה:
|נעל| *מגלגלת עיניים*- לפעמים תמונה שווה יותר מ-1000 מילים... סמיילי אהוב:
סגנון מוזיקה אהוב: ריקי גל... לאישה הזאת יש סגנון משלה... חרשנית/לא חרשנית: לא חרשנית בכלל חחחחחחחחחח
*|
*|
שם פרטי: מעיין שם משפחה: הפרטים שמורים במערכת... גיל: 17 וחודשים
תאריך לידה: 22.7.90 בית ספר: גימנסיה גן נחום (?) בראשון לציון שם האבא: השם שמור במערכת שם האמא:כנ"ל שם האחים/אחיות: מעוז ושגיא מקום מגורים: ראשון לציון מקום בילוי אהוב: נאפיס\ ברים ומועדונים תחביב אהוב: להטריד את שירן בטלפון... חחחחחח סתם... לאסוף תמונות של שווים מארצינו ולתלות על הקיר... החבר/ה הכי טובה מהפורום: שירן החבר/ה הכי טובה בכללי-פרטיות: יש לה ידיד טוב שקוראים לו עמית... את השמות של החברות אני לא זוכרת אוהב/ת לאכול הכי: אין לי מושגגגגגגגג צבע אהוב: ורוד כאילו שוואו לייק דא? מילה שאומר/ת הכי הרבה: עמה סמיילי אהוב:
- כולכם מוזמנים להוסיף אם שחכתי משהו... סגנון מוזיקה אהוב: דיכאון כבד ומזרחית חרשנית/לא חרשנית: עכשיו היא ניהייתה בקטנה
אבל ככה לא...